Birinden hoşlandığında mutlaka onu sevgilin yapar mısın?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Vazgeçmem gerektiğini gördüğüm bir nokta olursa boş yere inat uğruna uğraşmam ama haricinde evet. Duygularını yüzeye çıkaran, aklında da en az o kadar yer edinmeye başlamış bir insan olduğunda çabalamalı.
Cevap
6Cevap
Kimseyi kafama takmadım ama genelde hoşlantılarım hep karşılıklıydı, mutlaka sevgilim oldu/lar.
Kafama taktığım kimse olmaz. karşılıklı aşk varsa yaşarım yoksa uğraşmam takıntı yaparak. beni seven de olduğum gibi sevmeli.
öyle bir dünya yok (ıcımden keske olsa dıye gecırmısımdır ) ... tek taraflı hoşlandıgımı ya da alternatıf oldugumu hissedersem acılmaktan vazgecerım ki... karsı tarafta bızı sevmek zorunda degıl boyle de bır gercek var... takıntı yapmadan güzel sevmeye calısıyorum
Kafama takmişsam hemen pusuya yatarım , gözlemlerim avımı ; baktım hal hareketler yerinde hemen pençe atar kaparım kaçamaz benden 💅
Ne de olsa bir aslan 😎
🐾🌝
Kafaya birini kolay kolay takmam. Kalbimi emanet ederim karşımdaki insana. O da emanete sahip çıkarsa hayatımdaki yerini alır. 😄
Hayır. İlişkinin en keyifli heyecanlı hatta tahrik edici kısmı. Flört kısmıdır. Resmi sevgili değilsin ama sevgili gibisinde :D
Hayır yapmıyorum bazen durumlar ayrı olmayı gerektiriyor.
zor bu dönem kadınlar çok fazla şey oldu ego filan.
Mutlaka takamam. Hani zorlarim belki ama zorla güzellik de olmaz.
Öyle takıntım yok aksine karşımdaki duygularını dile getirene kadar farkında bile olmuyorum.
Kafama takarsam esas o zamanlar koluma takamıyorum..🙃
Çok güzel takarım da.. şu resimdeki kedi 😊 beni bir salın abi der gibi bakmış.. acıdım
Bazen o hoşlantı sadece hevestir bu zamanlar belli olur baktım eğer gerçekten seviyorum inat eder koluma takarım:)
Takamadım hiç bir zaman en sonunda saldım.
bu zamana kadar aksi olmadı
O takılmak istemedi
Hayır
hayır
Evet.
Öyle huyum var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?