Eş adayının sevgisinden mi, sadakatinden mi veya herhangi başka bir şey? O olmazsa evlenmem dediğin neler var?

Eş adayının sevgisinden mi, sadakatinden mi veya herhangi başka bir şey? O olmazsa evlenmem dediğin neler var?

Bence kesinlikle ailesi çok önemli bazı aileler var gerçekten özel hayatımda bire bir bizzat gördüm her neyse detaya inmicem ama balayına bile gelmek isteyen aileler var ve ailesine aşırı düşkün bi erkek bunlara ne yazım ki müsemma gösteriyor yok aileme para atamalıyım yok bayramda annemler gelecek yok anneme yemek yap yok anneme bak vs vs çok şey var örnek verecek ama aile konusu dediğim gibi bence çok önemli bu sevgililik ilişkisine de benzemiyor sonuç olarak bi ömür boyu olucaksınız öncelik annesi mi sen misin bu önemli bence
bu adam yanımdayken beni herkesten koruyabilir mi? onla olduğumda kendimi evimde gibi hisseder miyim limanım olur mu? omuzuna başımı yasladığımda beni hep dinler mi? sırtımı ona dayayabilir miyim bir ömür? çocuklarıma iyi baba olur mu
Cevap
17Cevap
"Testisleri Yerinde Olup Olmadığından"
Bu nasıl soru yaaaa...
🤣🤣🤣koptum
Bu kişi insana nasıl davranıyor? Hayvana nasıl davranıyor? Tartışmaları alttan mi alıyor yoksa sündürdükce sunduruyor mu bunlara bakarım.
Sevgi, saygı, güven klasik ve mutlak olması gerekenler zaten. Haricinde empatik ve sorumluluk sahibi olmalı. Bundan emin olmalıyım.
Benimle bu hayat yolunda yoldaşlık etmek istediğinden ve ahirette de benimle olmak istediğinden..
#Vesselam
psikolojik yardım alırım çocuk yapınca veya evlenince değişebilir veya bilmediğim travmaları olabilir diye
Bütün malılımım garanti olcağı nafaka olmayacağı zaten asla evlilik düsünmüyorum tv lerde aldatan kadın dolu
Beni hayatının odağına koyacağından... Ve öyle de oldu şükürler olsun 🧿
Saygı olmazsa kesinlikle evlenmezdım aşk bi gün biter ama saygı baki kalır
Şerefsiz mi değil mi güvenilir mi onları bilelim ya
karşımdaki kişinin her şeyi göze alıp alamiyacagini
bakalım çözümü mümkün olmayan bir duruma, ne cevaplar çıkacak
Şeytan yerine geçmiş mi geçmemiş bilsek bana yeter.
Ben bu kişiden boşanmak istediğimde boşanabilecek miyim
Yanımda durabiliyor ve benimle her konuda dengeyi sağlayabiliyor mu.
Bir birimize karşı olan sevgiden, güvenden emin olmak isterim
O kişi doğru kişi hayatımın geri kalanını onunla geçirebilir miyim sorularına emin olmam lazım
Evlilige maddi manevi hazır olup olmadığından
Aşktan gözünün kör olmadığından
O kişinin hayat arkadaşım olmaya değermi değmezmi diye emin olmak isterim
Güvenebileceğimden, yalan dolan konuşmayacağından ve sevgisinden emin olmam gerekir.
Evlenmeyi düşünmüyorum ama düşünseydim gerçekten bana sadık bir eş olacak mı? Beni her şeyden kendimden bile koruyup kollayacak mı? Tartıştığımızda alttan alacak mı? Ve en önemlisi beni bebek gibi hissettirecek mi?
Birçok şeyden. Evlilik zor karar , aileler karşır karsındakı hele kararsız biri ise çok zor kardesım.
Evlilik kararı almadan önce öleceğimden emin olmak isterim.
Karşı taraf evlenmeyi düşünüyor mu. Bundan emin olman lazım.
Ben maddiyattan ziyade, ruhen hazirmiyim ona bakarım
Gardaşım bağlılığından ve güven meselesinden eminsem olur.
Adam olup olmadığından...
Saygı olmasa yürümüyor
Erkekliğinden emin olmam gerekir.
Kendimden emin olmam lazım
Ömürlük olup olmuyacağı
Güvenilir olup olmadığından
Sadakati, psikolojisi, nasıl bir ailede büyüdüğü.
Sadakatli olduğuna emin olmak isterim.
Sevgi sadakat ve gelecek kaygısı yasamayacagimdan
Bu adam iyi baba olur mu bunu bilmem lazım
Kendimden gelecegimden
Bulunduğumuz yaştan emin olmalıyız
Hanım çorap aşkıma katlanabilir mi diye
O kişinin bana uygun olup olmadığını
Sevgisi, saygıs ve güven önemli
Şerefsiz olup olmadığını bilmem gerek
Karşımdakinin sadakatine
Saygı ve sevgisinden sadakatinden
Gerçekten hayatıma dokunabilecek kişi mi?
Sadakat güven sevgisi
Ekonomik rahatlığımdan.
Sevgi sadakat seks saygı
Sevgi, sadakat, güvenmem lazım.
Sadakatinden.
Kişiden
Sevgisinden. 🍁
Dogruluk
Güven her konuda
Güven ve merhameti ve dini hassasiyeti
Mutlak sadakat
Gerçekten istediğinden