Engellemek doğru bir hareket mi?

Bir ilişkim oldu. Çok sevdim kendisini, değerli hissettirdim çünkü çok değerliydi benim için, destek oldum veya olmaya çalıştım çoğu konuda, her yazdığı an müsaittim. Hatta kendisi 'ben seni hak edecek ne yaptım, şimdiye kadar kimse beni sevmedi, gerçekten sevilmenin nasıl olduğunu sende tattım' dediği o kadar çok oldu ki..

Ondan tek beklentim beni sevmesi ve güven vermesiydi. Kaç kez üzüldüğümü dile getirdiğim halde sayfasından tanımadığı kızları eklemeye devam etti. Ricam üzerine çıkardı, ben görmeden yine ekledi. En son engelledim artık ben de dayanamayıp. Bu aldatmaya girer mi bilmiyorum ama aramızdaki tek sorun buydu. Ekledikleri ile kanka oluyor, onlara instagramdan reels gönderdiğini gördüm, bana attıklarının birebir aynısı hatta bazen benden fazla atıyordu. Çoğu kez gönlümü almıştı barışmıştık bu konuda ama artık ezik hissettirdi bu durum beni.

Yani ciddi ilişki istiyorum ben, düşündüm, ilerde bu adamla evlenirsem böyle hareketlere katlanamayacağım fikrine vardım o an ve engelledim. Arkadaşlarına yazabilir mesafeli şekilde ama tanımadığı kızları eklenmesine müsaade edecek kadar geniş bir insan değilim. Düzelir miydi acaba bu durum? Engellemek ağır mı oldu?

Engellemek doğru bir hareket mi?