Sevmek
Güvenmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güvenmek sevmekten çok daha zor. Birilerini sevebilirsiniz bunun için çoğu insan güvenme ihtiyacı duymaz. Karşındaki insandan aldığın enerji onu sevmek için yeterli olur. Fakat aynı şeyleri güven konusunda söylemek çok da mümkün değil. Bir insana güvenmek için birçok farklı aşamadan geçmesi gerekiyor. Güven bana göre çok başka bir kavram.
Bu sorunun cevabı, kişisel deneyimlere ve değer yargılarına göre değişebilir. Ancak genel olarak, insanların güvenmek konusunda daha fazla zorlandıkları söylenebilir.
Sevgi genellikle bir his olarak kabul edilir ve genellikle doğal bir şekilde ortaya çıkar. Ancak güvenmek, bir kişinin diğerine inanma ve güven duyma sürecidir. Bu süreç, kişinin önceki deneyimleri, kişisel değerleri ve inançlarına dayalı olarak farklı derecelerde zorluklarla karşılaşabilir.
Güvenmek, bir kişinin zayıflıklarını açığa çıkarmak ve bir başkasına güçlü bir kontrol sağlama ihtiyacından kaynaklanan bir korkuyu da içerir. Bu nedenle, bir kişinin güven duyması, zaman ve çaba gerektiren bir süreçtir.
Sonuç olarak, sevgi ve güven arasında karşılaştırma yapmak doğru değildir. Her ikisi de kendilerine özgü zorlukları ve gereksinimleri olan farklı kavramlardır. Ancak genel olarak, insanlar güvenmek konusunda daha fazla zorlanırlar.
Sevmek benim için kolay çünkü sevgimi hak eden biri olursa direk seivyorum zaten. ama güvenmek çok zor çünkü zaten hiç bir insana güvenmiyorum. hatta güvendiklerimiz bile genelde beklemediğimiz şeyleri yaptığı bir devirde yaşıyorken
Şu an benim için ikiside zor. O kızdan sonra zaten sevme duygularımı kaybettim. Şu an sevmek bile zor geliyor bana ve 5 yıldır da bu duygularımı toparlayamadım. O yüzden pas diyorum 😂😅😂😂
Hahhaha kızı sal artık sal bee 😂😂
Yüklenecek yüklenecek rahat ol hshajaj 😂😂
Hahhaha 😂😂😂 yükleniyor...
Cevap
6Cevap
Bence insan güvendiği birini sevebilir bu yüzden güvenmek daha zor.
İkisi de zor. Benim için güven duymak daha zor ama. Çünkü güvenim kırık, özellikle insanlara karşı. Yani güven deri₥
Güvenmek zor mesele... İnsan guvendiğini seviyor zaten.
İkisi de zor değil. Sevmekten vazgeçiren ve güvendiğine pişman eden zor.
Güvenmessen nasıl sarılabilirsin koklayabilirsin sevebilirsin
Güvenmeden sevemem ki. Güvenmek çok daha zor hatta insana imkânsız gibi geliyor bazen..
Bence güvenmek daha zor ister sevgilililik olsun ister evlilik güvenmek kavramı çok zordur. Beni seversin ama güvenmek çok zor olur.
Güvendinmi zaten seversin 😒
Güvenmek.
Benim için güvenmek
Güvenmek tabikide
Güvenmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?