Elini sıcak sudan soguk suya sokmam ne demek? Bu vaatlere inanmalı mıyım?

Bir arkadas bana dün açıldı. Seni seviyorum, hoslaniyorum en bastan beri. Cok tatlisin, tam evlenilecek kızsın. Sen iste ömrümü vereyim evi arabayi iste vereyim. Çalışıyorsun sana evde disarda her turlu destek, yoldas olurum, elini sicak sudan soguk suya sokmam. Seni seviyorum, seninle ciddi de düşünüyorum.

Bir anda evlilige getirdim konuyu ama korkutmak istemem. Bu işe ciddi oldugumu bil diye soyledim. Ilk basta sevgili oluruz zaten sende istersen dedi. Şok oldum cevap veremedim. Dediklerimde ciddiyim, senin bir kadini gercekten yormam. Bu güzelliğini, tatlılığını yipratmak istemem. Tabiri caizse elini sıcak sudan soguk suya sokmam dedi.

Yani açılmasını biraz nasil desem garip bulsam da benden cevap bekliyor. Ben sessiz kalınca biraz düşün dedi. Yani reddedecek imkanda pek birakmadi. Surekli o konuştu, beni ikna cabasi vardi yani.

Bilmiyorum kendisine karsi hislerim yok. Bir yandan icimdeki ses reddet diyor diger yandan vaatleri de fena degildi😅 özellikle evde, cocukta her turlu yardim ederim vs deyince orada bir dusmedim degil😅 ama tabi vaatte mi kalir gercek mi olur orasini Allah bilir. Bizim turk erkekleri her konuda bol keseden atmayi seviyor malum. Vaatlere inanmali miyim sizce? Ve sans vermeli miyim?

Elini sıcak sudan soguk suya sokmam ne demek? Bu vaatlere inanmalı mıyım?