Bir arkadas bana dün açıldı. Seni seviyorum, hoslaniyorum en bastan beri. Cok tatlisin, tam evlenilecek kızsın. Sen iste ömrümü vereyim evi arabayi iste vereyim. Çalışıyorsun sana evde disarda her turlu destek, yoldas olurum, elini sicak sudan soguk suya sokmam. Seni seviyorum, seninle ciddi de düşünüyorum.
Bir anda evlilige getirdim konuyu ama korkutmak istemem. Bu işe ciddi oldugumu bil diye soyledim. Ilk basta sevgili oluruz zaten sende istersen dedi. Şok oldum cevap veremedim. Dediklerimde ciddiyim, senin bir kadini gercekten yormam. Bu güzelliğini, tatlılığını yipratmak istemem. Tabiri caizse elini sıcak sudan soguk suya sokmam dedi.
Yani açılmasını biraz nasil desem garip bulsam da benden cevap bekliyor. Ben sessiz kalınca biraz düşün dedi. Yani reddedecek imkanda pek birakmadi. Surekli o konuştu, beni ikna cabasi vardi yani.
Bilmiyorum kendisine karsi hislerim yok. Bir yandan icimdeki ses reddet diyor diger yandan vaatleri de fena degildi😅 özellikle evde, cocukta her turlu yardim ederim vs deyince orada bir dusmedim degil😅 ama tabi vaatte mi kalir gercek mi olur orasini Allah bilir. Bizim turk erkekleri her konuda bol keseden atmayi seviyor malum. Vaatlere inanmali miyim sizce? Ve sans vermeli miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben şahsen vaatlerini hic gerçekçi bulmuyorum seni ikna etmek için denilmiş boş şeyler gibi duruyo ha bunu benim bu şekilde düşünmemin sebebi belli biraz gerçekci dusunuyorum ama sen bu adami taniyarak bunu öğrenebilirsin ama sevgiliyken bu şekilde gozunu boyar evlendiginizde boyle olmaz orasini bilemeyiz ama bir şans verebilirsin evlenilecek yaşlardasın cunku taniyarak öğren😇
23 yasindayim. Yazilan yaş dogru degil
Anladım onu tanıma istegi var mı içinde?
Hoşlanmiyorsan yorma çocugu, ümit verme. İlgin varsa tanımaya calis hemen adını koyma ilişkinin. Ne kadar samimi sana karşı zamanla anlaşilir..
Yani ver bence kötü biri değil gibi baksana neler neler demiş şans ver olmadı ayrılırsın mutlu olmazsan
noter huzurunda kayıt altına al sonuçta söz uçar yazı kalır :D
Yalan söylüyor insan en çok hangi vaadleri verirse kendisi için yapması en zor olan şeyleri söyler inanma sakın
23 yaşındayım evlenmeden önce bana da ev eşya alıyorlardı söz vermişlerdi 3 sene oldu tık yok hepsi dilde kalıyor
Boş vaadler
Yalan...