Aşk İlişkileri Evliler cevaplasın hiç eşinizi aldattınız mı? Herhangibirinsanım Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Evliler cevaplasın hiç eşinizi aldattınız mı? Cevapla Aldatma Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Evli değilim maalesef 0 0 Yorumla
erkan4734 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Aldatma derken fiziki olmadı o kesin 😊 0 0 Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Eşim yokki aldatayım nasıl olacak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl burada pek çok evli kadın ile konuştum çok azının memnun olduğunu gördüm 0 0 Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl gizliden aldattık diyen çok olacaktır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet, aldattım. 0 4 Yorumla Herhangibirinsanım +1 yıl Kötüsün umarım eşinde seni aldatır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aldatmak kötülük ile olmuyor. Yorumla Herhangibirinsanım +1 yıl Evet kötülük ile oluyor empati eksikliği bir kötülüktür Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilip bilmeden sadece önyargı ve düz mantık konuşuyorsun. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evli değilim maalesef
Aldatma derken fiziki olmadı o kesin 😊
Eşim yokki aldatayım nasıl olacak
burada pek çok evli kadın ile konuştum çok azının memnun olduğunu gördüm
Aldatanin ben taa..
gizliden aldattık diyen çok olacaktır
Evet, aldattım.
Kötüsün umarım eşinde seni aldatır
Aldatmak kötülük ile olmuyor.
Evet kötülük ile oluyor empati eksikliği bir kötülüktür
Bilip bilmeden sadece önyargı ve düz mantık konuşuyorsun.
Sadece reel anlamda yapmadım.
Evet
Oldu sanirim
komik bir soru bu