Yapmaya çalıştığımız olmuştur ama yine de başaramadık. Sağlam yaraymış 👀🌸🩶

Yapmaya çalıştığımız olmuştur ama yine de başaramadık. Sağlam yaraymış 👀🌸🩶

Birini hala seviyorken bir diğeri yarama pansuman olamaz, hatta daha çok yaramı dağlar. Ben bu durumlarda zamana bırakıyorum kendimi, en iyi ilaç zaman. Anılar uzaklaştıkça tedavi oluyor gönül
Hayır kimseyi yara bandı olarak kullanmam. karaktersiz değilim. bir kızı seviyorsam sadece birlikte olurum ya da konuşurum. zaten ben aşırı açık sözlü olduğum için başta söylerim her şeyi kandırmam
Yani istediğimiz kadar kendimizi kandırmaya
Çalışalım yara bandıyla iyileşilmez..
Böyle zamanlarda ilaç gibi insanlar lazım
Ve o insanları hiçbir zaman kaybetmemeliyiz.
Hayır yapmadım. Yapanlara da madalya takacak değiliz. Hiç kimsenin duyguları kimsenin oyuncağı değil, olmamalı. Birini seviyorken başkasını kullanmak çok aşağılık bir durum.
Cevap
27Cevap
Zamanında vardı öyle haylazlıklarım yara bandı olarakta kaldılar zaten yol verdim gittiler hayatımdaki rolleri bitince
Yaralarımı kendi ellerimle kapatmayı tercih ederim, bunun için başkasını kullanmam..
Hayır kimseyi o amaçla kullanmam
Evet iki hafta süren bir ilişkim vardı aylarca unutamadım karşıma çıkan ilk kişiye bağlandım ama onun yerini doldurmaya çalıştığımın farkında bile değildim hayatıma aldığım kişi de toksik biriydi zaten, yalanlar söyledi, şiveli konuşuyordu, cahil biriydi üstüne üstlük egoistti kız çevresi genişti her neyse işte hepsi o beni terk eden çocuk yüzünden ondan nefret ediyorum
Farklı çiçeklerden bal aldim ama hiçbirini diğerinin yerine koymadım. Hepsi benim için unutulmaz ve özeldi. Zamanı geri alsam hepsiylee gene sevgili olurdum 😇
Yaram olsa normalde bile israf olmasın diye yara bandı kullanmayan insanım. Bir insanı bu şekilde kullanacağımı da sanma₥
Yok ya başkasının izini , haberi dahi olmayan birinin duyguları ile asla örtmeye çalışmadım ki insallahda yapmam
Hayır hiç yapmadım. Kendime yapılmasını istemediğim bu durumu bir başkasına da yaşatmak çok acımasızca olurdu.
Evet eski birine karşı yaptım sonra başka birine aşık olarak belamı buldum.
Öyle ama
Hiç böyle bir bencillik yapmadım belkide ondan kırıldi kalemimiz..
Herkes değil ama çoğunluk hayatında bir defa da olsa bunu yapmıştır.. diye düşünüyorum.
insanları yara bandı olarak kullanmam duygularıyla oynamam
Kimsenin yara bandı da olmam, kimseyi yara bandı da yapmam. Yaramı kendim kapatırım.
Hayır yapmadım ve yapmam da. Daha çok kendi yaralarımı kendim sararım.
Yapmadım, kendi yaramı kendim sarıyorum. Sağlıkçı olmak bunu gerektirir :D
Hayır. Boşanmış kız arkadaşım vardı. Ona destek çıktım. Dostça dinlerim, eğlenirim. Şimdi iyi şükür
Yaralarımı kendim sararım. Bir başkasına ihtiyaç duymam.
Yaaa yapar miyim öyle şey
Yara bandiyla işim olmaz koli bandi yeter😂
Bana göre yara bandı yapan insan karaktersizdir insanların duygularını sömürüp onda bulamadığını başkasında aramaya çalışıp sonra bir hatasından dilen insandan hayır gelmez
Bandı bilmemde kendime insanlardan cok yara yaptım..
Hayır yaram yok olsa bile açık yara severim daha güzel hissettiriyor
Yapmak istemedim de o öyle zannetti heralde yaranın kendisi oldu
Herkes muhakkak yapmıştı
Yapmadım hayır beni yapmış olabilirler ama
Asla yapmadım, yapmam da.
ben yara bandı olmuştum birinin...
Evet yaptım maalesef
Yapmadım, karaktersiz değilim.
Hayır kimseyi yapmadım
Kimseye öyle bir saygısızlık yapmam.
Evet yapmaya çalışmıştım. Ama o gitti.
Yalnız kalırım ama o kötülüğü kimseye yapmam..
Ben kendi kendime iyi gelirim genelde
Çok şükür o seviyede bir bencilliğim olmadı.
Asla yapmadım hiç sevmem
Asla yapmam bunu saygısızlık
Hayır. Tamamen saygısızlık
Fena fikir değilmiş he...
hayır
bu bana yakışmaz
Hayır yapmadım tabii ki
yaptım açık konuşayım günahım çok
Evet calismistim ama dedigin gibi tutmadi
Dikiş atıyorum.
Ben daha çok yara bandı oluyorum:)
Baksenn