Erkek arkadaşımla 6 yıldır beraberiz. Guzel bir fiziğim var ve çekici bir kızım en azından çevremden öyle duyuyorum. Normalde aynı şehirde yaşıyoruz ama şu an kısa süreliğine uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Ben ona karşı hissettiğim çekimden dolayı ona ara sıra taytlı sutyenli fotoğraf atıyorum. Ama istediğim gibi cevaplar vermiyor. Yani çok güzelsin bile demiyor. Sadece zayıflamışsın, işte taytın güzelmiş gibi alakası cevaplar veriyor. Yükseltmesi için atıyorum ama asla o şekilde cevaplar vermiyor. Sizce bunun nedeni nedir? Aynı şehirde yaşarken düzenli cinsel ilişkimiz vardı o ne zaman istese reddetmedim bu yüzden olabilir mi ona her istediğini verdiğim için olabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Erkekler naz yapan ulaşılması çok kolay olmayan kızlara karşı çok heyecan besler. Ama sen ona istediği her şeyi vermişsin ki. Çocuğun heyecanı ölmüş artık sen istediğin kadar nude at yükselmez. Ne kadar güzel olursan ol ulaşılabilir olduktan sonra bi değeri yok muhtemelen artık ciddi de düşünmez...
05 Yorumla- 1 yıl
Bir süre atmasam bir seyler değişir mi
- 1 yıl
Daha evlenip yuvanı kurmadan hayatı çok hızlı yaşamışsın. Bir süre atmayıp konuşmasan bile sana yazar ama niyeti ciddi mi yoksa senle takılmalık mı birlikte oluyor bunu kendisine sormadan bilemezsin. Ailesiyle tanıştın mı bide aranızdaki bu ilişkiyi ailesi biliyor mu?
- 1 yıl
İlişkimiz ciddi ondan eminim ailesi falan herkes biliyor seviyor biliyorum ama cinsel isteği yok peo
- 1 yıl
Erkek arkadaşın çalışıyor mu çalışmıyor mu hakkında bir şey bilmeden yorum yapmak zor. Özelden konuşmak istersen yardımcı olayım.
- 1 yıl
Çalışmıyor ikimiz de öğrenciyiz şu an mesaj atamıyorum henüz yeni açtım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Biriyle cinsellik yaşıyordur senden hevesini almıştır sıkılmıştır boş ver
02 Yorumla- 1 yıl
Öyle başkası olması söz konusu değil olsa yakalardım ama normal ilişkimiz her şey güzel yolunda bu konularda bilmiyorum değişik davranıyor
- Cevap sahibi1 yıl
Nerden biliyosun adam gizliden yürütüyodur belki sen yakalayamamissindir sıkılmış işte belli yani gay değilse sebep bu
Mence ona göre deyil. Ne deyirsən de uzag mesafe ilişkisi menə cox mentiqsiz gelir. Kişilerde gözden irag olan gonülden irag olur. Bunu mən cox görmuşem
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Başka birinden karşılıyor yoksa mümkün değil, kalkar
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Evlenin neyi bekliyorsunuz
014 Yorumla- 1 yıl
Okulum var son senem bitince evleneceğiz ama beni istemeyen bı adamla da evlenesim gelmiyor
- Cevap sahibi1 yıl
İstemeyen biriyse 6 sene nasıl geçirdin bununla
- 1 yıl
Önceden böyle bir şey yoktu son zamanlarda başladı
- Cevap sahibi1 yıl
İstememe sebebi herşeyi verdiğin için olabilir mesela ne yapmıyor
- 1 yıl
Ne yapmıyor derken
- Cevap sahibi1 yıl
Seni istemiyormuş ya davranışlarında mi bir değişim başladı yoksa uzun süredir mi vardı
- 1 yıl
Yanyanayken öyle bı durum yok gayet istiyor duramıyor ama mesajda hiç belli etmiyor
- Cevap sahibi1 yıl
Kendisine açık açık sor kafandaki soru işaretlerini cevaplasın ve sende iyi düşün gerçekten bununla olur mu diye
- 1 yıl
Nasıl soracağım ki bunu
- Cevap sahibi1 yıl
Neyden çekiniyorsun direkt aklında ne varsa sor mesajda bana niye soguksun de ya da her ne varsa
- 1 yıl
Gururuma yediremiyorum yani nasıl benden etkilenmiyosn diye sormak zoruma gider
- Cevap sahibi1 yıl
Etkilenmediği kişiyle cinsellik yaşıyor ama? Gurur falan yok açık olunması gerekir ilişkinin
- 1 yıl
Konuşacağım bu akşam
- Cevap sahibi1 yıl
Konuş ya çekinme gurur olmaz bu konuda herşeyi soyle ki aklında soru işareti bir şey kalmasın
- 1 yıl
Başka birini bulmuş canım geçmiş olsun
02 Yorumla- 1 yıl
Bulsa mutlaka bilirdim
- 1 yıl
İşte bil sende soguk yapıyor Anla
Acaba tamamen çıplak. i istiyor
014 Yorumla- 1 yıl
Öyle bir şey istese belirtebilir yani hiç öyle bı talepte de bulunmadı
- 1 yıl
Daha fazla ne yapabilirim anlamadım kendimi geriye mi çeksem acaba hiç ben de o yönden konu açmasam mı
- 1 yıl
Ayrılmayı düşündüğünü zannetmiyorum çünkü aramız iyi yani soğukluk yok
- 1 yıl
Ne yapabilirim yani 6 yıllık ilişkim şimdi pat diye bunun için bitiremem nasıl bu soguklugu kaldırabilirim bir de şöyle bir şey var yanyanayken gayet istiyor beni mesajda belli etmiyor nedenini anlamıyorum
- 1 yıl
1.5-2 ay oldu sanırım
- 1 yıl
Birisi açık açık sor neden diye diyor sence sorayım mi
- 1 yıl
konus abla
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
İstemiyor
02 Yorumla- 1 yıl
Ne yapmalıyım sence
- Cevap sahibi1 yıl
Açık açık söyle. İlişkimizden sıkılmış gibisin de