Artık intahar edecek noktaya geldim?

Elimde olmadan birini anlatamayacağım kadar çok seviyorum. Yanlış kişiye aşık oldum canımı taşımak zor geliyor. Kokusunu özlüyorum sesini özlüyorum , kimseyi hayatıma almazdım geçen sene üniversitede bir kızın bana teklif getirmesiyle başladı bana sevgilim yok demesine rağmen ilk randevuda sevgilisine yakalandık daha sonra istemedim. Arkadaşlarımdan yardım alarak beni ilişkiye ikna etti, güvenemesemde cinsellik yaşadık bakire değildi yine ayrılmak istedim ona göre gitmiyeyim diye yalan söyledi ilk başta tecavüz sonra bazı kızlarda kanama olmuyor diye söylendi açıkçası bu konuda onu çok zorladım inanmayı tercih etsemde hergün kavga edip barışıyorduk. Bir sürede hamile kaldı kürtaj yaptık, çok ağır vicdan azabı çektim tövbeler ettim. Kızda tövbe etti biraz mesafe koydum araya o ise o sıralar yeni erkeklerle tanışmış bisikletinin önüne binip video çekmiş, maslarda oturmuş. Ve bi arkadaşıma yeni biriyle yattığını söylemiş dayanamadım dövdüm sonra beni aldatmadığını söyledi zaten Borderline Kişilik Bozukluğu vardı uydurmuştur diye düşündüm. Ona deli gibi aşığım kıyamadım, ama yinede o çocuklarla fotoğrafları aklıma gelince küfür edip ayrıl barış oluyordu, yazın memleketine gitti orada biriyle konuşmaya başlamışlar ara vermek istedi, artık hakarete ve yaşananlara dayanamıyorum zaman ver dedi, ben köpek gibi özlüyordum aradıkça soğudu, psikolojim tamamen bitikti annem ise yaşadığımız herşeyi biliyordu kızı sormuş soruştumuş bildiğin bacım demişler annemle telefonda kavga edip tamamen terketti aylarca peşinden gittim. O çocuklarla tekrar görüşmüş, en son polise şikayet etti arayınca 15 gün uzaklaştım, 4 ay önce sevgilisiyle hikaye atmıştı yani benden 3 ay sonra 3 kişi değiştirmiş bile, dayanamadım aradım sevgilisine verdi bana küfretti. tahminimce benden önce en az 3 kişiyle yattı, ben dahil ve eğer doğruysa benimleykende yatmış başkasıyla, ve kzıın bir huyu vardı yaşadığımız cinselliği herkese anlatmıştı, önceki sevgilileriyle sexlerinide başkalarına anlatıyormuş bende böyle öğrendim şimdi. Şimdi başka yere taşındı 3 saat var arada, bu kızın pişman olup dönme ihtimali nedir. Böyle bir kız evde kalırmı evlenirsede evliliği uzun sürermi, bulduğu yeni birini kandırsda geçmişi ortaya çıkmazmı? sadece bu sorulara cevap arıyorum. sal gitsin demeden lütfen. Kız 1.60 ve çok güzel bu arada

evde kalır
geçmişi patlak verir illaki
evlenir
boşanır
bir süre sonra geçmişi yüzünden kabul görmez kimse sevemez seni ister
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Artık intahar edecek noktaya geldim?