Eski sevgilim instagram biosuna twitter eklemiş bunu neden yapmıştır sizce
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İnsanlar takip etsin diyedir veya oradan gönderme yapıyordur bak diyedir.
Hayatına yeni birini almaya hazırım demek bence bu
Öyle olsa Twitter yerine İnstagram'dan birileriyle tanışır
Twt hesabını belli etmek için
Yani manası ne bunun buradaki amaç
Amacı yok. Sade ve öz. Twt hesabına insanlar baksın, takip etsin. Benim de twt hesabım var gibi düşün.
Kafamda kura kura beyin hücrelerimi yok ettim
Saçma bir kuruntu. Kendini bu şekilde yorarsın sadece. Çok amaçsızca bişey herkes koyar yani.
Valla kardeşim psikolojim iyi değil benim
Kimin ki iyi
Bugün annemle babama baktım toparlayacaklarını bilsem hiç düşünmeden intihar edeceğim kendimden geçtim onlar kahrolmasın diye yapamıyorum
Değmiyor maalesef. Sorunlar ile acılar ile yaşamaya alışmak lazım. Kötü düşünceler hep var. Eminim zamanla kontrol altına alabiliriz.
5 ay oldu. Tam yüzük takacağım yerde ayrıldık. Toparlayamıyorım. Midesi bulanıyor benden. Gerçi şu an aklının ucundan bile geçmiyorum.
Hayat birilerinden ibaret olmamalı. Hayatın da sadece sen varsın, kendini düşünmelisin. Çocuğunu kaybeden yaşıyor sen mi yaşamayacaksın.
Bunu hatırlatıp duruyorum kendime ama yapamıyorum. Tutunduğum tek şey çöpe attım dediği manevi eşyalarımı hala odasında tutması. Neden yapıyor sence bunu. Neden istememe rağmen göndermiyor ve çöpe attım diye yalan konuşuyor
Onunla ciddi bir şekilde neden konuşmuyorsun
Her yerden engelledi bütün çevresi düşman olmuş durumda bana iletişim kuramıyorum
Ayrılması için bir olay mı oldu, buna zorunda kalmış olabilir
Evet yanlış yaptım ona aldatmadım ama yanlış yaptım
Herkes yanlış yapar, hata yapar. Ben de yaptım. Ve ayrılmak zorunda kaldım onun iyiliği için. Üzülüyor muyum, evet. Ama insanız biz. Geleceğimizi bilemeyiz. Ne yaparız ne yapmayız, hangi kafayla yaparız. Sağımız solumuz belli değil. O nedenle ben kendimi de üzmek istemiyorum. Neyi yanlış yapıp yapmadığını bil, sonra ders çıkar. Dünya da sadece bir kişi de yok.
Haklısın. Peki eşyaları atmamasına ne diyorsun. Manevi eşyalar yani asker kamuflajım falan.
Yani ben de atmazdım ve atmadım. Sonuç olarak onun hayatına girmişsin. İyi de olsa kötü de olsa hayatınız da birbirinize bir dönem bağlanmışsınız.
Artık kendine odaklanmak zorundasın. Herkes bu dünya da tektir. İlişkiler ve partnerler ise arkadaşlık eder bize. Aşk acı olur bazen ama bakış açını değiştirmen mantığınla düşünmen lazım. Hislerinle düşünme.
Neden atmaz ki ya da göndermez defalarca geri istedim üstelik
Anı kalsın istemiştir veya seninle hiç iletişime geçmek istememiştir. Belki de atmıştır bilemezsin.
Belki de hala seni seviyordur fakat çevresinden dolayı bunu yediremiyordur kendine.
İki yorumunda olabilir. Ama ilk dediğin daha ağır basıyor. Beni sevmiyor bunu biliyorum ya da bişeylerin tekrar başlaması için beni canlı kanlı görmesi lazım.
Eşyalar normal hediyeler değil bu arada asker kamuflajım falan
Evet büyük ihtimal. Hataların yüzünden kendini üzme daha fazla. İnsanız unutma tamam mı.
Aslında bir sorum daha var sana ama bunu özelden sorabilirim müsaade edersn
Mesaj atamıyorum ne yazık ki
Takip etmeleri için
Yeni biriyle tanışmaya açığım demek yani
Onu bilemem
Tw görsünler eklesinler diye işte?
Öyle takıntıları yoktu ama
Takıntı mı bu sence ahahahah
Sosyal medya zaten gösterme izletme dünyası bi sosyal medyasını diğer sosyal medyasına yazmasında nasıl bir takıntı oluşabilir
Şöyle anlatayım sana. İlk tanıştığımız zaman yine linki vardı. Biz beraberken kaldırmıştı. Ayrıldık hesabını gizliden çıkarıp twitter linkini instagram biosuna eklemiş.
E ayrılık sonrası tripler işte?
Senden ayrıldı eski haline döndü
Buradaki amacı nedir merak ettim beni eklesinler tanışalım falan mı
Kıza sormak lazım amacı bana vahiy inmiyor böyle yeteneklerim yok
Psikolojim bozulmuş benim paranoyak olmuşum iyice