En fazla beş yaş fark olmalı bence. Erkek kadından büyük olsa daha kafi olur

En fazla beş yaş fark olmalı bence. Erkek kadından büyük olsa daha kafi olur

Benim için önemli zaten aşka inanmıyorum bu yüzden de aslında çok aşırı yaş farkına sıcak bakmıyorum ben. mesela kendimden küçük kız ile sevgili olmak istemezdim olgun kadınları daha çok sevdiğim için.
Herhalde erkek daha büyük olması gerekiyor sevgi saygı inanç sadakat var ise fark etmez önemli olan anlaşmak sahiplenmek ve olur olmaz şeyler için kalbini bozmamak günümüzde birine güvenmek inanmak sevmek vok zor bir şey
En ideal aşk ilişkisi başlangıç yaşı 25 tir.25 yaşını doldurmuş her kim var ise erkeğin ondan kaç yaş büyük olduğu hiç önemli değildir. Her türlü yürür yani...
Yani benim yaşıtım ya da daha büyük olsa iyi olur tabi ama öyle aman aman olmazsa olmazlarım arasında değil. Olgunluk , efendilik vs daha önemli kriterlerim arasında
Cevap
14Cevap
Önemli değildir. Baş farkı daha önemlidir. Aynı kafalarda olmayan şeyler ilişki değil çelişki doğuruyor.
Erkeğin kadından büyük olması daha iyi olur tabi ama pek de farketmez bu durum. Kafalar uyuşuyorsa anlamı kalmıyor.
fazlasıyla önemli
benim de 5 yaş kuralım vardı evlenmeden önce
Önemli tabiki. Yaşla tecrübe ve olgunluk doğru orantılı bana göre.
Yaş değil de olgunluğa bakıyorum ben. Yaşıtım da olur 7 yaş büyük de, mesele olgunluk benim için.
kadın olarak benden 3 yaş küçüğe 5 yaş büyüğe kadar taamülüm var.
Eşim 37 yaşında ben 23 yaşındayım aklı 10 yaşındaki çocuk gibi alttan almaktan çok sıkıldım
Çok fazla önemli değil önemli insanların anlaşması birbirleriyle uyumu onemli
Önemli değil mesela yaşı 20 olup kafa yapısı olgun olanda var yaşı 30 olup çocuk çocuk davrananda
Max 5 yaş büyük olabilir
kesinlikle önemlidir
Maksimum 2 diyorum.
5yaş ideal olan 10 yaşı geçmemeli
Önemli. Bence de max 4-5 olmalı.
Bu 5 yaşı silin 10 yaşları normal kabul edin.
Önemli.
Evet
Bence önemli
Bilmem
Önemli etken
Bence değil
Bence degil
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?