Sevgiliniz çok fazla evlilik istiyor ısrar ediyor ve ayrı şehirlerdesiniz birbirinizi göremiyorsunuz buluşamıyorsunuz ama sizin en az 3 seneye ihtiyacınız var iş ve kariyerden sonra evlilik düşünüyorsunuz.. Sevgilinizi kaybedeceğinizi biliyorsunuz ama çok seviyorsunuz çok aşırı.. Peki hangisini seçersiniz..
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Niye evliyken kariyer yapılmıyor mu? Bu devirde doğru insanı bulmak zor ama kariyer bir şekilde başka yerde de halledilebilir. Yanına giderim, 1+1 daire, sade nikah ki zaten nefret ederim öyle düğün vs. Gösterişli âdetlerden. Birlikte zamanla birikimle hallederiz herşeyi. Zamanla daha nitelikli eşyalar alınır, üç beş seneye bir büyük eve çıkılır. Bence bu tarz evlilikler daha gerçekçi ve bağı daha sağlam. Birlikte emek vermek, mücadele etmek, birlikte inşa etmek zamanla. Herşeyde ikinizinde payının olması. Çeyiz başlığı altında borçla alınan eşyalardansa, bu şekilde olması daha içten daha samimi. Düğünde takılan takılar arkadan bin ton lafla takılıyor. Samimiyetsiz onca kişinin geldiği bir gecelik saçma sapan gereksiz gösteriş. Cidden değer verdiğin, sevdiğin kişilerle küçük çaplı tatlı bir organizasyon yapılır. Düğüne verilecek parayla gezilir, anı biriktirili, kalıcı eşyalar alınır yatırım yapılır. Özetle; iki gönül bir olunca, bence herşeyin bir olur yolu bulunur ve bulunmalı.
Ahhh beee sen ben misin mübarek ya ağlayabilsem ağlayacam ya aklın yolu bir öyle bir şansızım ki... Şu sende ki düşünceden istedim sadece.. Ne güzel dedin vallahi billahi yaa aynısını dedim oma biliyor musun bana ben evlenirsem rahatlık gelir dedi babam izin vermez yaşım küçük vs vs saçmaladı durdu yani...
Üzgünüm ama Sevmemiş kardeşim... Gerçeklerle yüzleşmen lazım.
Evlenirsem rahatlık mı gelir? Belki de tam tersine mentorlük yapacaksın ona ve daha çok motive olup çalışacak. Millet çoluk çocukla akademik kariyer yapıyor evlenip. Saçma sapan altı boş bahaneleri bıraksın.
Ama sevmiş cidden sevmiş ama sonra diyorum ki sevmemiş... Yaaa sana anlatsam bu nasıl bir iş dersin cidden kafamı yaktı bu kız.. Deli gibi seviyor ama kariyerini de deli gibi seviyor galiba kariyer önde ://
Bende kariyer delisi biriyim. Kariyerim için onca şeyi feda ediyorum. Günlerce sıfır uykuyla yaşadığım çok zaman oldu. 5 gün sıfır uykuyla final dönemini bitirdim ki çoğu zaman öyle yaşıyorum. Bu dönem (96) 3.88 ortalama ile fakülteden birinci mezun oluyorum. Yüksek lisans yapacağım %100 ve şimdiden tez konusu için araştırmalar planlar yapıyorum sürekli. Şimdiden hocalarla seri şekilde irtibat halindeyim ve ileriki süreci konuşup hazırlanıyorum. Hiç ilişkim olmadı ve uzak durdum böyle şeylerden. Bir gün olursa ve birini sever ilk ilişkimi yaparsam kesinlikle bu fedakarlığı yaparım. Umarım anlatabilmişimdir. Kız büyük ihtimalle narsist. Seni cidden seviyor gibi yaşar ve yansıtır ama emin ol önceliği her zaman kendisidir. Aldanma göz yaşlarına. Narsist bireyler duygusallıkla manipülasyona çok başvurur. Rica ediyorum gidip YouTube'dan narsist birisiyle ilişki nasıl olur diye yaz ve bilinçlen. Seven insan bu kadar bencil olmaz, olamaz. Fedakarlığın olmadığı yerde bir değerden bahsetmeyin lütfen. Sevdiğin insanla aile olmayı düşünürsün, ahirette bile yanında olacak birisi için bu geçici Dünya hayatında vazgeçemeyeceğin ne gibi bir istek olabilir? Neyse yeterince açıkladığımı düşünüyorum. Umarım akıllanırsın ve hakkında hayırlısı olur...
Beni dinler misin anlatsam ://
Reelde olsa abartısız söylüyorum selam bile vermezdim. Erkeklerle etkileşim kurmuyorum. Burada yalnızca insanî bir niyetle yardımcı olmak amacıyla yazdım. Bireysel algılamayın lütfen, genel herkese tavrım böyle. Hakkınızda hayırlısı olsun, iyi geceler.
Yaaa sen var ya senn çok mu zor senin gibi düşünceli bulmak :(((( o kelimelerin var yaa vallahi tastamam benim aklımdan geçenler bende yaşça büyüğüm bilirim insaları :((( ah yaa senin şu düşüncenin yarısı olsa onda ve yahut diğer karşıma çıkanlar da :(( ama yok yok hepsi ayrı kafalarda hepsiiiiii
Kişiden kişiye göre değişir ama duyguları ağır basıyorsa evet. Ama bence yapmamalı
Sadece kendin için sen olsan ne yapardın?
Üzgünüm ama onunla biraz anlayış göstermesi lazım yuva kuracaksınız sonuçta para nasıl kazanılacak?
Anlayış gösteriyor. Evlenelim de dersine çalış kariyerine evlilikten sonra devam et diyor?