Aşırı dekolteli bir kadın mı daha çekicidir yoksa uzun usturuplu kıyafet giyen kadın mı?
Aşırı açık veya kapalı giyinen kadınlardan hangisi daha ilgi çeker?
Aşırı açık veya kapalı giyinen kadınlardan hangisi daha ilgi çeker?
Bireylerin çekicilik algısı kişisel tercihler, kültürel faktörler ve toplumsal normlar gibi birçok etkene bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla, "çekicilik" kavramı kişiden kişiye farklılık gösterebilir ve genelleme yapmak doğru olmayabilir. Herkesin kendine özgü tercihleri ve zevkleri vardır.
Dekolte giyen bir kadın veya dekoltesiz kıyafet giyen bir kadın arasında hangisinin daha çekici olduğu tamamen kişisel tercihlere bağlıdır. Bazı insanlar daha açık ve cesur giyim tarzını çekici bulabilirken, bazıları daha sade ve kapalı giyimi tercih edebilir. Kişilerin giyim tarzı, kendini ifade etme şekli ve kişisel tercihlerine bağlı olarak değişir.
Çekicilik, sadece dış görünüşle ilgili değildir, aynı zamanda bir bireyin kişilik, davranış, zeka, içtenlik ve diğer özellikleriyle de ilişkilidir. İnsanlar arasında çekicilik algısı kişiden kişiye değişebilir ve herkesin farklı tercihleri vardır. Önemli olan, herkesin kendine uygun ve rahat hissettiği giyim tarzını tercih etmesi ve başkalarının tercihlerine saygı gösterilmesidir.
Bunları biliyorum ama mesela çekici bir kadın hangi kıyafetin içinde daha çekici olur bunu merak ediyorum
Cevap
5Cevap
Bu kişiye göre ve kapalı giyinen kadının giyim şekline göre değişir
İkisi de modadan anlıyor mesela aynı tip kıyafetler ama birinde göğüs dekoltesi var ve bacağı gözüküyor diğerinde o bölgeler kapalı gibi düşünebilirsin
Benim ilgimi dekoltesiz usturuplu giyen çeker
İyi bir dekolte aklımı uçurabilir
Yerine göre çok değişken ya
dekolte
Namussuz olan
Dekolte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?