Ben çirkinim dengi benim halbuki...
Ondan sonra Kızlar çok egolu diyorlar sen 10/1 tipinle 10/8/9 kıza yazarsan böyle olur.
Ben çirkinim dengi benim halbuki...
Ondan sonra Kızlar çok egolu diyorlar sen 10/1 tipinle 10/8/9 kıza yazarsan böyle olur.
Benden çirkin kızı bulup imkansızı başardım geçenlerde. Sonra kızdan red yedim. Agabee. Guzellerden böyle red yememisimdir. Gerçi kız kendince ilişkide gelecek göremediği için reddetti. Birbirimize göre de değildik zaten ama yoklukta giderdi iyi karakteri vardi
Cevap
6Cevap
Benim sevdigim kiz guzel gozukur bana bikere. Toplumun guzel diye lansman Ettigi kizlar genel olarak ilgimi cekmiyor benim icin tatli konusan zeki utangac kizlar guzeldir net bide ezik olmasın
10 uzerinden 8,9 kiz ben hayatim da canli olarak hic gormedim. Ama internette gordum onlarda rus, ukraynali, ingiliz polonyali falandi. Bennden 15 yas kucuk guzel ispanyali kizla oldum turkiyede oyle bi kiz bulamam. Yok cunku
Kimse kendinin farkında değil
Aynen ama ben farkındayım.
O güzelse sende yakışıklı isen esitsiniz.
Daha iyiyim durumunu söylemen saçma güzel guzeldir çirkin çirkindir.
Bu söylemin biraz narsistce
Bende onu diyorum işte ben daha iyiyim diyorsun bu narsist bir söylem kime göre neye göre.
Ama kızda güzel dedin...
Demekki oda güzelik kavramına uyuyor ama sen çıtayı yükseltip brett havalarına giriyorsun.
her zaman seviyemin üstündekini tercih ederim çünkü o daha zor ve başarılı oluyorum.
Profilinde kalbi kirik yazıyor ghhhv belli ne kadar başarılı oldugun tipe bak
okul hayatımda hep popüler oldum kendimden üste birini bulmak açıkçası çok zor benim için. Seviye sadece tiple belli olmuyor. Kendinin en iyi versiyonunu yaratmakla belli olur
https://www.hizliresim.com/87dt6vk al bak ama sadece tiple olmuyor yanlış kafadasın
sen çirkin erkeklere mi bakıyorusn
Ben kimseye bakmıyorum...
Teklif bekliyorum ama çirkin erkek teklif etse kabul ederim.
o derece evde kaldın yani
Evet kimse beğenmiyor
..
En çirkin erkek bile
foton var mı
Var
paylaş ır mısın
çirkin kız olur mu bakımsızdır
Bakimliyim ama cirkinim
Hiç bir erkek bana bakmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?