Güncellemeler
+1 yıl
Ya bak "hiç aşık olmadım" diyenler siz kimi kandırıyorsunuz yaa😅😂 O yaşlar da minik bedenlerde ki o minnacık kalbin nasıl attığını en iyi ben bilirim. Konuşturmayın beni şimdi anlatın işte yaa. Hangi zalımın evladı kalbinizi küstürdü böyle😕😂😂😂😂 Sırrını açıklayana sevdiği kişinin evini basmak gibi açık uçlu bir çek bırakıyorum buraya😉😅😅😈😈😏
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Benim ilk aşkım olmadı aşka da inanmıyorum :D :D
Yaa barış uydurma şimdi nasıl ilk aşkın olmaz? O minik kalbimizin ilk tatlı atışları onlar. De hadi vardır illa biri😉😂😂😊
Kendi adina konuş ben kedi dedim insan demedim yaradilani yaradandan ötürü severim seni değil. pardon sen hangisi oluyon acaba. sen. KS nin nesisin kii kayboll kardesim kayboll. belki benim korkum vardir kedilere karsi neden saygi duymadin cünki aklin kisitlii dimii aklin olsaydi yazdigima saygi duyardin bu yönde düsünebilirdin. bem köpekleri seviyom. senin gibi kedileri degil cesaret ve akli olan yaratiklari yanii. aklin varsa anlarsin yazdiklarimii
Benim aşık olduğum kişiye hediye almıştım ama kabul etmedi😪
Onun başında paralansın hediyen dostum boş ver. Bak bize yalnızlık ne hoş😉😊
O kadar doğruki
Bi aşkta en mutlu nasıl olunursa o kadar mutlu oldum son oldu zaten dahada aşık olmadım
Bir sürü ilk aşkım var hangisi gerçek ilk hatırlamıyorum🤧🤧Sınıfta başka mahalle de başka tatiller de başka ☹️☹️
Ayy aynı ben kağıt para üzerinde ki resimlere bile aşık olmuşumdur😂😂😂😂
Bende Acunun fotosunu gazeteden koparıp çantamda taşıyordum sonra sınıftaki bir erko görüp şu macunun fotosunu niye saklıyorsun demişti bende onu dövmüştüm. Zengin kuca aşkım o günlere dayanıyor 😌😌
O zamanlardan acunun zengin olucağını görmüşsün😂😂😂
Var mısın yok musun sunuyordu ozamanlar, Şeyma'nın tek şansı reşit olmasıydı 🤧🤧🤧
Sende reşit olsaymışsın demek ki yengemiz sen mi olurdun😊😂😂😂
Evet ama artıkın geçti ☹️
Yaşın doğruysa bence bir şansın var hazır şeyma yeniden evlendi sende bu bahaneyle eniştenin gönlüne gir işte. Taktik istersen burdayım😊😂😂😂😉
Acun'un sevgilisi benden genç artıkın Acun için fazla yaşlıyım 🤧🤧
Acundan daha iyisini bulalım. yok mu daha çıtır bir milyoner bekar damat adayı. Söyle ağımıza düşürelim dostum😉😂😂😂😊
Arıyorum hala bulursam 🎣
Gözlerini iyi aç dostum. Bu arada bir değil iki bekar milyoner aradığını unutma.😂😂😂
Bir zengin bulursam tüm arkadaşlarımın da hayatı değişecek merak etmeyin o iş bende 😃😃
Sen ardığım o dostsun işte😂😂😂😂
Yaaa çok tatlı böyle birini kaçırmam takibe aldım artık istemezsen bile dostuz😉😊😂😂😂
İlk aşkımla evlendim kabustu kendisine teşekkürler.
Geçmiş olsun. Erkek işte ne bekliyoruz ki😕😒
benimkini biliyorsun, benle aşkların mutsuz olma ihtimali var mı? 😁😁
Senin ilk aşkını bilmiyorum anlat bakalım😉😂😊
İlkokul aşkımdı, Pınar, 7 yaşında 😅😅 hergün elele gidiyorduk okula 🙈🙈
İlk aşkımın 2 çocuğu var görünce nefret ediyorum ondan
Ben o dedikoducu k*sara kıllandım.
O da çocuktan hoşlanıyormuş😂 gıcık o yüzden açıklamış ama bu hikayede yanan ben oldum😓
Geçmiş olsun. Beni de lisede böyle seven kızlar vardı ama ben biraz öküz oldugum için hep reddederdim.
Öküzler cemiyetine sen de katıldın demek.😉😅😂😂😊
Ben cemiyet lideriyim.
😂😂😂😂
sevgilim olmadı ki hiç
Cinsel iliskim de olmadı yalan yazmam @onlyteenage
Sevgili değil dostum, ilk aşk😉😊
Sence bir erkek sünnet olmalı mı @onlyteenage
Tabii ki olmalı ama korkutma beni bunlar nerden geldi aklına😂😂
Mesajdan yazar misin
Sunnetsiz erkek ile evlenir misin
Mesaj yazmam dostum niyetini bilmiyorum. Ne anlatmak istediğini anlamadım
Evlenmem
neden evlenmezsin yaş kaç sevgilin var mı
Sünnet inancımız da önemli bir yere sahipte ondan😉😊 bunları neden soruyorsun? 22yaşındayım ama daha fazla ayrıntı vermem
Bende 22 sunnetsizim olayım mı sence
Bak dostum iyi dinle. Şimdi eskisi gibi zor yöntemler kullanılmıyor. Lazer yöntemiyle bunu yapıyorlar. 8 ay kadar önce 6 aylık yeğenimi sünnet ettiler bu yöntemle hem çok kısa sürdü hemde çok az ağladı. Daha önce olanlar da eski yöntemle sünnet olmuşlardı. Onların canının çok yandığı aşikar. Neyse çok kısa bir işlem ve daha çabuk iyileşiyor. Korkuların normal, bunun senin bir travman olabileceği de doğru. Göz vücutta ki en naif organlardan onu bile lazerle ameliyat ediyorlar ise bence korkularını bir kenara bırakıp denemen senin için iyi olacak😊 Unutma herkesin travması ve korkuları olabilir bundan çekinmene veya saklamana hiç gerek yok😉
Sunnet ol mu diyorsun
Evet elbette şapşik😉😂😂😂
Olcam zaten de mesajdan yaz nickimi biliyon
Ya acısın korkma, insanlar ne tür zor ameliyatların üstesinden geliyor. Senin ki yarım saatlik bir şey bile değil. Utanmana da gerek yok çünkü hastane de bu yaşlarda yaptıran bir sürü kişi var. Ayrıca askere gittin mi bilmem ama askerde de yaptırıyorlarmış diye duydum😕
Sunnet olmaya gidiyom o zaman ama bak aramizda kalsin mesajdan da yaz kesildi zaman haber vercem
Ebenin... kesilince bana niye haber veriyon dostum😂😂😂
Haberin olsun diye
Mesajdan ne zaman yazcan
Neden mesajdan yazmamı istiyorsun?😅
Tanışnak icin kiz degil misin
Tanismak
Adin ne yaz iste cekinme mesajada
Dosttan öteye geçmem bırda ki insanlarla 😉 Dost olabiliriz elbette ama hakkımda isimde dahil hiç bir şey söylemem, paylaşmam bu da benim kırmızı çizgim😉😊
Yok olmuyom sunnet felan sen mesajdan yazmiyon
Çok mutluydum
Senin adına çok sevindim canım😉😊
😇🙃
ama o zeki değilmiş ki aksine canımsın öküzmüş
Evet bize biraz öküzü denk geliyor doğrudur. Galiba benim şansım mıknatıs gibi çekiyor bu öküzleri😂😂
İlk ve tek oldu zaten 🎈
Çoook güzel😊
Guzeldı hergun evcilik oynuyorduk
Ooo ne tatlı ama😉😊
Evet bazen evıne giderdi gece aglardım gelsın diye
Ayy kıyamam senin ilk aşkın benimkinden daha acıklı😉😂😂
Senın kı nasıl dı
Soruda anlattığım gibi başlamadan biten hikayelerden😅😂😂
Soru uzun olunca, sadece başlığı okudum 😂😂
Hikayeyi değil de videoyu izleseydin sonuna kadar😊
Onu da izlemedim çok üşengecım😂😂
Kullanıcı adını değiştir tembel13 yap 😂😂😂
Değişmiyor ki 😂
İzledim izledim zorda olsa
Zor?
Neye zor
Mutsuzdum peşinden çok koştum
Hiçte hak etmiyorlar bu peşinden koşmaları😒 Daha mutlu ol canım😊
mutluydu mutsuz sonla bitti
Üzüldüm kötü olmuş😕
yok be iyi ki olmuş bi yerden kapı kapanıyor başka bi yerden açılıyor
Ben öyle kapıyı kırarım😑 Neyse sen mutluysan sorun yok😉😊
hiç aşık olmadım
Daha ilk aşkım olmadı
Vardır da kabul etmek istemiyorsundur. Hadi anlat aramızda sır😉 Ben o kızın bana yaptığı gibi açığa çıkarmam seni😂😂😂😊
Ben bu yaşıma kadar hiç sevilmedim sevgilim olmadı kimseyi de sevmedim maalesef aşkı hiç tadamadım yaşayamadım
Yaa yapma bunu işte illa olmuştur hoşlandığın ve senden hoşlanan biri. O da senin gibi açığa vurmamış demek ki
Hayır olmadı ergenliğimde gençliğimde hep yalnız geçti hiç sevilmedim sevgilim kız arkadaşım flörtüm olmadı hiçbir çekiciliğim yok utangaç biriyim hiç açılamadım hiçbir kızla yakınlık kuramadım tanışamadım buluşamadım çıkamadım
Bak sana bir şey söyliyim 7. Sınıfta bir oğlan yeni kayıt olmuştu okulumuza babası imamdı ve tayin meselesiyle okulu değişmişti. Neyse çok sessiz, utangaç biriydi. Sınıfta ki kızlar ben de dahil olmak üzere😅 onunla çok uğraşırdık. Hem sessiz sakin olması, hem arkadaşlık kurmaması falan çok kafasını ütülerdik ama içten içe çok tatlı gelirdi bana en son geçenlerde yolda görmüştüm onu dibim düşmüştü😅😂😂 yani hiç açıklamasak bile hoşlandığımız oluyor😊
Ben çocukluğumdan beri utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim ilkokul ortaokul lise hayatım boyunca hep sessiz çekingen utangaç içime kapanık asosyal biriydim kimseyle konuşmazdım sıramdan kalkmazdım teneffüslere çıkmazdım herkes dalga geçerdi alay ederdi aşağılardı ya da eleştirirdi ve çok dışlandım erkekler de kızlar da beni ezik görürdü hiçbir kızla yakınlığım olmadı bakan beğenen hoşlanan olmadı aşık olan da olmadı bunun farkındayım ben okulda hiçbir kızla tanışmadım sınıftakilerle bile arkadaş olamadım benim adımı bile bilmezdi kızlar ölü gibiydim aynı liseden sonra da eve kapandım zaten hiç sosyal hayatım olmadı ortamlara giremedim hep evde durdum gençliğimde de hiçbir kızla tanışamadım arkadaş olamadım buluşamadım çıkamadım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hep yalnız kaldım sevgi ilgi değer görmedim bu yaştan sonra da olmaz diye düşünüyorum hiçbir çekiciliğim yok dış görünüş olarak zaten zayıf cılız biriyim kişilik olarak da içe dönük utangaç sessiz biriyim maalesef yalnızlığa mahkum kaldım
Dur bak aklıma bir fikir geldi. Bunun anketini yapıcam dediğin gibi insanlar böyle sessiz ve utangaç tiplerden mi yoksa diğer tiplerden mi hoşlanıyor öğrenicem. Bence kendini kapatma dış dünyaya elbette bu hallerde ki erkeklerden hoşlanan kızlar var. Bak görürsün eğer oylamaya çok kişi katılırsa öğrenicez😉😊
Ben sonucu biliyorum kızlar utangaç çekingen sessiz içe dönük asosyal erkekleri sevmez
Bak bu dünya da anladığım kadarıyla herşeyin bir dengesi var. Terazi hiç şaşmıyor dostum. İyi insanlara kötü insanlar denk gelir. Cesur insanlara, korkak insanlar denk gelir, Cana yakın insanlara, daha soğuk insanlar denk gelir. Yani bunu unutma ama asla şansını kaybetmiş değilsin. Çünkü bu işler şansa bakmıyor😉 Zıt kutuplar birbirini çeker lafını hiç duymadın mı sen bakiyim?😊
Ben şanssızım 34 yaşındayım ergenliğimde de gençliğimde de hiç bakan beğenen hoşlanan seven aşık olan olmadı sevgi ilgi değer şefkat gösteren kız olmadı yakınlık kurmaya çalışan da olmadı hep yalnız kaldım ben kızların gözünde değersiz önemsiz gereksiz sevgiyi hak etmeyen itici bir erkeğim hiçbir çekiciliğim yok maalesef bu yaştan sonra daha da zorlaştı ben umutsuz değilim ama gerçekleri kabulleniyorum artık anladım ki ben yalnızlığa mahkumum
Birine kırk kere deli dersen deli olur. Senin işte öyle olumsuz düşünürsen olumsuz olur. Yapma böyle olmuyorsa değişmeye bak. Çalış çabala elbet farkına varan olur.😉😊
Fiziksel özelliklerim değişmiyor kişilik özelliklerim değişmiyor maalesef bazı şeyleri aşamadım aşamıyorum sence normal mi bir erkeğin 34 yaşına kadar hiç kız arkadaşının sevgilisinin flörtünün olmaması hiç sevilmemesi ilgi değer görmemesi bence normal değil ergenlik ve gençlik yıllarımda olmadıysa orta yetişkinlik döneminden sonra hiç olmaz bu olumsuzluk karamsarlık değil sadece kabulleniş
Normal neden dersen nasıl bir süreçten geçtiğini bilmiyorum bu çok kötü de olabilir çok iyide. Yanlış bir kabulleniş. Lütfen beni dinle ve hayata gözlerini aç. Ayrıca herkes gibi olmak çapkınlık yapmak zorunda değilsin. Ve bunu yapanlar da doğru değil.
Ben çapkınlık yapmak ya da kızları etkilemek istemiyorum öyle bir amacım yok ben sadece gençliğimde bir kız tarafından sevilmek sayılmak ilgi değer şefkat görmek isterdim aşkı tatmak o güzel duyguları heyecanı yaşamak isterdim ama olmadı
Amaaan o zaman olmadı şimdi olur dostum. Dinle sen beni üzme tatlı canını. Ben güveniyorum sana mutlu ve güzel bir ilişkin olucak😉😊
Bak mesela kendimden örnek veriyim burdan bu kadar konuşkan olduğuma rahat olduğuma bakma benimde özgüven sorunum var. Bu sebepten ötürü kendimi dünyaya kapatmak yerine eğer ilerde biri olursa hayatımda özgüvenli biri olsun. Benim eksiğimi o kapatsın istiyorum. Kendi ekaiklerini kapatacak birini ara😉😊
Benim gibi utangaç çekingen içe dönük sessiz pasif asosyal öz güvensiz bir erkeği hiçbir kadın istemez sevmez saymaz kadınların gözünde hiçbir zaman değerim olmayacak bunu biliyorum keşke olumlu düşünebilsem zaten hep olumlu düşündüm ama olmadı artık bazı şeyleri kabulleniyorum gençlikte her şey daha kolay oluyor bu bir gerçek ama ben gençken hiçbir şey olmadı en genç yaşlarımda her şey daha kolaydı ama artık iyice zorlaştı şansımı kaybettim
Şu anketi yaptıktan sonra kanıtlarla konuşucam😎😉
Tamam ( :
😉😊
mutluydum
Aşık olmadım
Olmuştur olmuştur hadi anlat😊 bütfeeeeen😇 hadi ya ne olur😂😂
Olmadu
Oldu ya ben biliyorum. Olmaması imkansız😑😅😂😂
Olmadı diyorum olsa anlatırım
Ne gıcıksın be adam anlat işte yemiycez seni😑
Yav olmadı olmadı aşık olmadım
Tamamm be bağırma bana😂😂😂
Mutlu
Erkekler şanslı bu konuda. Kızlar sizin gibi gıcık değil ki, atar yapsın, sizi rezil etsin😒
Mutsuz
Benim ki de öyle üzülme😕😊
Hatrlamiyorum
Bildiğim kadarıyla kötü anılar hatırlanmaz dostum😕
Deme ya zaten iyi ani birakan olsa ilk ve son olurdu. d
Olmuş ama yani😂😂😂 anlat hadi
İyide 8 sene onceydi ben nasıl hatrlayim simdi 8 senedir sapim sapligimi sor anlatirim. d
Mutlu
Ne güzel ben bu sebepten hiç hatırlamak bile istemem mesela😅😂😊