Bazı kızlar varya siz az değilsiniz 😃 İlgimin olduğunu biliyor naza çekiyor sanki kızla değil arkadaş konseyiyle yazışıyorum mübarek 😃 Not: bana karşı boş olmadığını hareketlerinden anladım istememekle naz yapmak arasındaki farkı biliyorum. Ulan bir de kızamıyomda ha tatlı geliyor ben mi deliyim kız mı deli yoksa ikimizde mi bilmiyorum 😃
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Nazlı olması güzel bir şey yaa eğer çok abartmıyorsa 😅
Biraz abarttı ben de tepkimi dile getirdim
Hatta şimdiden bokunun da bokunu çıkarmaya başladı uzun uzun çevrimiçi olup mesajıma cevap vermedi görüldü atıp bende rahatsızlığımı dile getirdim.
Cevapta verdi meşgul olduğu için yazmiyomus bir işi varmis arkadaşıyla yani naz olayının boku çıkmadığı sürece güzelde yapan da abartabiliyor bazen
Elbette, ayarinda guzel😅 Ama ilgisiz erkek de kotu yaa
Şimdi de trip attı galiba kısa cevap verdi çıktı
Hakkinda hayirlisi olsun😅
Yani bana karşı ilgi gösterse zaten ben daha çok ilgilenecem ama bunu anlamıyor ki
Sanırım bir arkadaşından taktik alıyor da yani böyle şeyler ayarında güzel bir raddeyi aştıktan sonra gerçekten ters etki yapıyor
Yok ya naz falan değil ego
Naz ne ya, gereksiz hareketler
Bende anlamadım kimsenin nazını çekmezdim niye bilmiyorum bu kızın nazı tatlı geliyor 😃
Aşıksın geçmiş olsun
Muhtemelen hiç böyle olmamıştım bütün gün uyuyamadım hem huzurlu hem de çok gergin hissettim
Çok tatlı, alttan al
Bak mesela uyuyacam demiştim ama uyuyamadım dedim görüldü attı ama full çevrimiçi whatsappta 😃
Flörtün daha çok başları aslında ben biraz fazla net davrandım ilk bir günde falan flört seviyesini yukarı çıkarmayı denedim sonra uzulmeyeyim diye. Kız da yanlış anladı sanırım ben de sonradan farkettim yanlış anladığını ona göre bir hamle yaptım sonra o yazdı bana
Sana karşı hisleri ne peki
Gecenin birinde dersle ilgili yazdı ama o konuyla ilgili de değil 😃
Ouahhahshdhdh
Ya valla kısa sürede dünya kadar olay geçti ama özetlersek kız sınıfımdan birisiydi ders konusunda yardım istedi ben de ettim. Akabinde nasıl oldu bilmiyorum ilgim olduğunu farkettim birden geldi ve ilgimi belli ettim ilk baslarda soğuk davrandı ama ilgimi farkedince flörtöz espriler falan da yaptı. Ama ben sanırım fazla ileri gittim sevgilisi olduğunu ve "sadece ders için" konuşmak istediğini söyledi. Ben de beni kullandı zannettim çok sinirlendim ve engelledim ama biraz inceleme ve sakin kafayla düşündüğümde engelledigim gün "engellemeseydi unutamazdi benim pozitif bakış açım" gibi bir paylaşım akabinde engeli açıp instasindan takip isteği yolladigimda beklettiginde rehberden silince de "aşık olan ulaşamasa da sevgisini korur" gibi bir şey beğenmiş ben yine ekledim rehbere
Ne sevgilisi mi bar
Asıl nokta burada geliyor direk kıza yönelik göndermeli paylaşım yaptim kız ilkine baktı ve sonra bu siteden birisi fazla hızlı davrandığımi ve kızın yanlış anlayabilmiş olacağını söyledi ben de ona yönelik bütün bu acelemin kaygılı ve mükemmeliyetçi birisi olduğum ve kafamdaki ihtimalleri rahatlatmak için yaptığımı belirtecek şekilde gonderme yaptım görür görmez izledi o akşam da geç saatte yazdı bana
Oldukça yüksek ihtimalle hayır çünkü mantıklı düşün sevgilisi olsa onunla ilgilenen birisinin ders için bile olsa konuşmasına izin verir miydi sence
Verebilir. Aldatabilir yani.
Eklemeyi unuttuğum şeylerden birisi de engeli kaldirdigim gün kız ben çevrimdışı olduğumda direk çevrimdışı falan oluyordu hem de gece geç saatlere kadar
Bence direkt sor kendisine, sevgilin var mı diye
Buradaki birisi şey dedi ben olsam ben de mesafe koyardım çünkü bir günde ilgini o kadar belli etmek biraz yanlış anlaşılabilir dedi
Evet, sevgilisi varsa özellikle
Yok erken ve sevgilisi olmadığını biliyorum hem beğendiği şeyler, hem davranislari hem de sözde sevgilisinden bahsederken ki mantık hataları cok ele veriyor
Zaten şu anda sorsam bile kız yok dediği anda mesafenin tuzla buz olacağını biliyor o yüzden onun cevabını vermekten kaçacaktır. Onun yerine biraz zaman geçsin bakalım nasıl davranacak illa bir yerde o soru gündeme gelecek ama şimdi ne yeri ne zamanı
Biraz ondan uzaklaş, sana gelecek mi ona bak
Yani birbirimizi biraz tanıyalım ve test edelim diyorum kısacası ben biraz yangından mal kaçırır gibi girdim olaya kıza da hak veriyorum o yüzden rahatsız olması konusunda
Valla ben öyle de yapmayacam ama kızı darlamayacamda normal iletişim kuracam hiç sevmem öyle kaçan kovalanır oynamayı
Yeri geldiğinde olmalı şahsen hoşuma gider bir cok erkeğin de hoşuna gider abartmamak şartıyla dene cekici oluyor: )
Gösterip elletme demiş annesi
Güzel günlerin tadını çıkarın..
Tadını çıkar ilerde eser kalmıcak çünkü
Nasıl yani?