SEVEN VE HAKKINA GİRİLEN KİŞİNİN AHI TUTAR MI?

Bu yaşıma kadar hayatıma sırf sevgilinin olsun diye sevgili yapmadım. Sevdiğim biriyle ilişki yaşamak istedim ve öyle de oldu. Sonra 1 sene ilişkimiz sürdü bunun Bi kısmı uzaktan yürüdü üni okuduğumuz için (şehirler arası 2 saatti ve ben okuduğu sehirliydim yani rahatça görüşebilirdik) sonra bir gün biz buluştuk yanına gittim ev tuttuk 1 günlüğüne vakit geçirmek için ve o gün de beni unisindeki grubundaki kızlarla tanıştırdı kızlarla aynı masaya oturduk. 3 kızlardı ve aralarında sadece birisine karşı enerjim bi türlü isinmamisti... sonra biz bir süre sonra ayrıldık ve ayrılığımızın üstünden 2 ay sonra o kızla sevgili olduğunu öğrendim.. kızı yanağından öperken falan hikaye paylaşmış... 1 senelik ilişkisinde beni böyle paylaşmamıştı... çok sevdim köpek gibi sevdim ona o kadar emek verdim ki... bu yaptığı o kadar saygısız ki kızın da yaptığı saygısızlık... çok ağladım ki hala ağlıyorum. Ondan hiçbir şey beklemeden sevdim. 1 senelik ilişkisinde bana hiç mi sevgi hissetmedi? Hiç mi ya hiç mi? 2 ay içinde nasıl sevgili yapabildin hemde o kizla? Ben biriyle konuşmaktan bile çekiniyorum sana ihanet ettiğimi hissediyorum normal konuşsam bile. Hiç mi için cız etmedi be adam? Hic mi düşünmedin bunu bu kiz öğrenise nasil yikilir diye? Hayatimi kaydirdi arkadaslar. Allaha havale ettim içimden ah de ettim. Ahım tutar mı? (Tutmasını çok istiyorum beni o kadar mahvetti ki onun yüzünden geçirdiğim krizlerin hattı hesabi yok psikolojim mahvoldu psikolojik destek almam gerekiyor mutsuzum onun yüzünden onun da mutlu olmasını istemiyorum. Annesinden sonra onu en çok seven kadın benim yemin ederim ki onu öyle bir sevdim ki saf temiz hiçbir beklenti içine girmeden... ya sınav zamanı 6 saat aralıksız ekran başında ondan mesaj beklediğim günleri bekliyorum... onun için o kadar şey riske aldım ki... Rabbim gör kalbimdeki acıyı sevgimi beni mumla arat yarabbim nolur...)
SEVEN VE HAKKINA GİRİLEN KİŞİNİN AHI TUTAR MI?