eskiden yaşanmış bitmiş şeyleri açıo aşırı kıskanç bir insanım ve bir kızda hikayesimi beğenmiş bana göre beğenemez bir erkek bana tatlı dediği için trip atıp o kişiyi soruyorsa bende bu konuda trip atarım ya sizde düzgin yorum yapın
Gelip geçici heves ilişkileri yaşıyorsunuz whatsapp konuşmanızdan belli sürekli böyle geçmişi senin kafana kakan adamdan ne bekliyorsun sinir hastası olursun şu an bir şey hissetmiyorsun ama bu ileride bütün vücudunu kaplayacak hasta bile olabilirsin bu ilişki de siz şimdiden başlamışsınızdır evlilik hayalleri kurmaya evlilik öyle olmuyor evlilik ansızın olur hayalle olmaz zamandan haberdar olarak yaşamalısın zamandan hızlı yaşamalısın yoksa bir bakmışsın bütün gençliğini yemiş bu adam sonra gözün açıldığında kafanı duvarlara vurursun şu an bu anlattıklarımın hiç birini anlamıyorsun ama anlayacaksın zaman anlatacak sana zaman insanın en güzel öğretmenidir. -bad boy master ;)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
benim konuyu tartışmaya çevirmem ile Sevgilim konuyu bu şekilde açtı
Sürekli üstte çıkmaya çalışan bir sevgilin var farkında değil misin abuk sabuk konuları kafana vurur bu adam mantıklı bir şey söylemeyecek hiç bir zaman sana hiç bir insanın vaadi senin kendine olan vaatlerinin üstünde olmamalıdır kendine olan saygınlığını ilişki de göstermek zorundasın saygınlık gitti mi aşkta bitti her şey bitmiş olur
Ya arkadaşım kafayı mı yediniz delirdiniz mi küfür etme hakkını nerden buluyor bu insanlar size nasıl buna müsade ediyorsunuz ya. Sinirle onla bunla önemli değil yapılan eylem değişmiyor