Ben dert yaniyorum Annem babama ne soylediyse babam konusmadi benimle. Ya anneme guvenmiyimde kime guveneyim? Neden boyle yapiyor? Kotu birsey anlatmadim ama artik ne dediyse babam benimle konusmadi? Normal mi Bu? Tepkimi koydum Ve kizimi alip evime dondum?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Mum dibine ışık vermez elin yedi kat yabancısına anlat daha iyi onlar yardımcı olur
Ya Annem o Benim dertleseyim diyorum gidip anlatiyor babama ozellikle dedim birsey deme kimseye diye. Babama ne dediyse soguk yapti bana babam. Normal mi Bu Ya hangi ana yapar Bunu evladina
Evet normal değil ama bundan sonra onlara bir şey anlatma
Babamin evine beni sigdirmaz etti kendi Annem… daha ne diyeyim
Kendi ayaklarının üstünde durabiliyorsan kendine ait eve çıkmaya çalış, insanlar belli bir yaşa gelince yeni şeyler öğrenemiyor eski bildikleri ile kalıyor halbuki yeni hayata yeni kurallara ayak uydrp öğrenmeleri gerekir
Ben evliyim abi. Kendi evim var Ve esimi seviyorum. Ama Annem iste ne dediyse babama babam soguk yapti bana. Anlattiklarimda kotu birsey yoktu anneme Annem hakkimda hicbirzaman olumlu konustugunu duymadim zaten. Hep boyle bana karsi… susuyordum önce. Ama artik yuzlerine karsi soyluyorum daha dogru annemin. Bu duruma kizdim. Ve birsey demedim Biz gidiyoruz dedim kizimi aldim ciktim Geldim evime. Tepkimi koydum Bu sever.
Annen eşine para meselesini söylemiş ye demek seni hala çocuksu ve cahil görüyor sen olgun bir bayansın artık kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsin derdini bir çiçeğe anlat çiçek daha güzel cevap verir
Cok dogru. Insanin anasidir Ya hani… bizimkisi cahillik dogru.
Artık onlar cahil, sen akıllısın, çünkü bazı şeylerin farkına varıp anlatıyorsun onlarda çözüm bulamıyor, halbuki çözümü sen biliyorsun onlara anlatmana gerek yok
Her halini anlatan değersizleşir, herkese güvenen yolda kalır, her sırrını açığa vuran yalnızlaşır, her bildiğini söyleyen cahil kabul edilir
Saol abi.
Gecen güzel olsun, hayatı takma hayat seni taksın
Sende sağol hoşçakal
Oda ona güveniyor ondan akıl istiyor yardım istiyor normal şeyler bunlar
Tamam anliyorum ama babam konusmadi benimle soguk yapti ortada birsey yokken. Ya anne kiz hic dertlesemiyoruz birsey anlatirsam ailede herkes biliyor anneme diyorum ozellikle deme aramizda kalsin diyorum gidip babama anlatiyor.
Bazıları farklı yorumlayabiliyor ya da farklı anlatabiliyor ondan dolayıdır.. düzelir zamanla takma kafana
Ya daha oncede Annem gidip kocama ailene para verirsen kizima soyleme demis Benim kendi Annem affettim simdide boyle yapiyor… anlasilan annemin gozune batiyorum ne yapsam yaranamiyom
Hmm onu demeseymiş iyiymiş
Evet oyle bile demis Benim hakkimda. Ne istiyor benden anlamiyorum? Iyi davraniyorum herseye ragmen ama yine devam ediyor… Neden boyle yapiyor
Düzelir inşallah ya
Annemin duzelecegine inanmiyorum. Kocama oyle demesine ragmen birsey demedim konusma birdaha hakkimda dedim. Bugunde gitmis kendi evimde olan Ve annemle paylastigin seyleri babama anlatti. Ozellikle dedim soyleme kimseye diye. Neden Sizce… bir Anne kizina Neden boyle yapar? Tepkimi koydum Bu sever aldim kizimi ciktim Geldim, gidiyorum ben dedim oturmadim bile.
Ne
Düşündüğünü bilemeyiz ki belki de hata yapma diyedir ya da benzer şeyleri kendisi yapıp hata olarak gördüğü içindir
Biktim artik. Anneme herseye ragmen Iyi davraniyorum karsiligini Bu sekil aliyorum. Birdaha tas olur catlarim ama asla birsey anlatmam anneme. Hatta az gelsin gitsin bende fazla gitmiyecegim artik. Babamin evine beni sigdirmaz etti Annem. Yok boyle birsey….
Diyorum ya çok takma kafana zamanla daha da iyi olacağına eminim bu arada nereliydiniz
Babam beni gordugunde peki Neden konusmuyor benimle? O Neden taraf seciyor Annem babami dolduruyor
Kafam Ram karisti okurken şok oldum
O kadar kötu bişet mi anlattın
Buraya güven burada anonimsin 😁
Ne anlattın ki bana anlata bilirsin bence
Özel konularda nmı