Akrep erkeği hatasını anlar mı? akrep erkeklerini bilen tanıyan yardım eder mi lütfen?

Merhabalar, akrep burcu sevgilim ile iki senelik bir ilişkimiz vardı. Anlaşması oldukça zor olan akrep burcunu sevdiğim için çok fazla fedakarlık yapıyordum. İki sene içinde üç kere ayrıldı benden ama hepsinde de benim bir çabam olmaksızın bir gün sonra çok bağlanarak geri döndü. Son zamanlarda biraz sinirliydi ve tatlı bir sohbet anında ben farkında olmadan onun zoruna gidecek şeyler söylemişim ve bana tokat attı. Ben de hiç ayrılmayı planlamazken ayrıldım. Ayrılmamızdan bir hafta sonra sadece mesajla kuru bir özür diledi. İki hafta sonra aradı. Konuştuk ve engelledim. Şimdi farklı numaralardan bana ulaşmaya çalışıyor ve açmıyorum. Onunla konuşmicam. Anlamadığım şu ki açmayacağım, konuşmak istemediğim bu kadar netken, neden mesaj ile mail atmayı ya da karşıma çıkmayı denemiyor. İzlediği yolu anlayamıyorum. İntikam için mi yapıyor, kaçan kovalanır mı olmuş, yoksa seviyor mu anlayamıyorum. Biri açıklayabilir mi? İki gün sonra bir ay olacak.
Akrep erkeği hatasını anlar mı? akrep erkeklerini bilen tanıyan yardım eder mi lütfen?