Affeder misiniz böyle birini?

eski sevgilim beni ilk önce yarı yolda bıraktı , ondan sonra geldi bana dediki " seninle konuşmak istiyorum ama ilişki istemiyorum kafam karışık mentalim çöktü " dedi. yani beni belirsizlikler içinde bıraktı. Ben senin hep yanındayım barışalım dedim. Ama ilişki istemedi. Ve kızları eklemeye devam ediyordu. bende dedim " sen beni cebinde tutuyorsun" dedim ve bidaha onunla konuşmadım. Sonra bir ay sonra yine geri geldi. Bana mental çöküşünü anlattı. " Bunun eski sevgilisi buna mesaj atmış barışalım geri dön diye , bu da istememiş sevgilim var demiş. sonra kız intihar etmeye kalkmış hap içmiş , kızın arkadaşları buna mesaj atmış senin yüzünden oldu diye " . Bu da mental çöküşe girmiş ve bu olayı bana anlatmadı. Bir buçuk ay sonra anlattı. kızı engellemiş kızla barışmamış. Ama beni harcadı o kız yüzünden mental çöküşe girdim diye benden ayrılmış. O kız yüzünden beni harcamış. ve bu süre içinde insatgram hesabına kızları doldurmaya devam ediyordu. affetmedim senin gibi birini affetmem defol git dedim. geçen gün yine geri döndü açmadım telefonlarını yalvardı açmadım. Sonra telefonunu açmam için bana yalan konuştu onu aramam için dediki " annem öldü" diye mesaj attı beni manipüle etti. onu aradığımda şaka ara diye yaptım dedi. sonra benimle barışmak istedi o gece konuştuk normal bir şekilde. Ama affedemem bana yaptığı aklıma geliyor ve kaldıramıyorum. Onun için tekrar mücadele etmeye degmeyecegini biliyorum. Ve sabah bana yazmaya devam edince ona bir mesaj atıp engel attım. Yani affetmedim sizce doğru yapmışmıyım. Lütfen cevap verin yardımcı olun lütfen🙏

Affeder misiniz böyle birini?