Bir sorum olucak objektif olun lütfen hayatımın meselesi?

merhabalar 10 haftalık hamileyim eşimle 2 senedir evliyiz evlendıgımızde 4. ayda ılk cocugumu aldırdım maddiyattan ötürü neyse eşime her ay duzenlı olarak maasımdan para verıyorum kirayı ödüyorum markete cıkıyorum elımden gelenı yapıyorum bu ayda eşime kira attım maasım benım 16 bin lira dedim ki telefon alıcam knedime sadece kira atıyım sonra yine atarım 5 bin dedim neyse eşim beğenmedi parayı babama ve bana şart koşmuş ya bana ayda 5 bin lira verir öyle çalışır ya da evde oturur ben gece çalışırım diye eşim taksi soforu gece calısmasını ıstemıyorum ben 25 yasındayım tasarımcıyım meslegımı yapıp paramı kazanıp kımseye muhtac olmuyorum ama kendıme bısey alamıyorum sureklı eve harcıyorum kira verıyorum alısverıs yapıyorum kendıme bakıyorum bu ay ılk kez kendıme telefon alıcam dıye sadece 3 bin lira para attım annesi bana mesah attı 16 bin lira kazanıp 3 bin lira verıyorsun ayıp değil mi yazmış kadın bende telefon alacagım yazdım sonra eşim sen babanın evıne gıt cocuguda aldıralım bana para vermeyeceksen bu evlılıgın devam etmesını ıstemıyorum yazmıs nasıl işin içinden cıkıcam bugun babama gıdıp yarın cocugu aldırsam nasıl bır hayatım olur babamda eşin senı kullanıyor para için dedi babam anlamıs mı yanılıyor mu yoksa eşim ve annesiş haklımı sizce

Bir sorum olucak objektif olun lütfen hayatımın meselesi?