O erkek kocansa kusura bakma bir kere gözü kayanın hep kayar. İlişkide inişli çıkışlı zamanlar olur. Sen şu an onunla iyisin diyelim, kadınlığını da kullanıyorsun diyelim, gözü iyi zamanda sende olur lakin kötü zamanda sana bakmaz. Kusura bakma, o düzelmez. Hayır parası var diye ayrılmıyorum diyorsan söyle boşuna parmaklarımı yormayayım.
@Mhtakc çocuğumuz yok 5 yıl evli kaldıktan sonra yapmayı düşünmüştük evlenmeden önce ama evliliğimizin üçüncü senesindeyiz ve çocuk olursa belki babalık duygusuyla kendini toparlar mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
ayrıl
3 yıl oldu evliyim ayrılmak istemiyorum
Kocana "çapkın" diyecek kadar back zekalı değilsin değil mi?
Basbaya aldatmaya meyilli demek bu?
Ya kendine saygın olsun, ayrıl kurtar kendini
Kocama kadınlar asılıyor
Kocam çapkın, gözleri fıldır fıldır diyen ben değilim
İkisi de var ne yapmalıyım bir erkek nasıl çapkınlığı azalır?
O erkek kocansa kusura bakma bir kere gözü kayanın hep kayar. İlişkide inişli çıkışlı zamanlar olur. Sen şu an onunla iyisin diyelim, kadınlığını da kullanıyorsun diyelim, gözü iyi zamanda sende olur lakin kötü zamanda sana bakmaz.
Kusura bakma, o düzelmez. Hayır parası var diye ayrılmıyorum diyorsan söyle boşuna parmaklarımı yormayayım.
Kocamla evlenmeden öncede çapkındı ama benim hayatıma giren erkeklerin hepsi böyleydi neden?
Seçim hep sana ait farkındaysan. Sorunun cevabı sende.
Onlar istediği kadar asilsinlar. Kocaba güveniyorsan , onun onlara yüz vermeyeceğini biliyorsan sorun yok.
Sence bence kendine güvenmiyorsun
Sen*
Çok çapkın buna nasıl engel olabilirim?
Boşa ablacım, al nafakanı çatır çatır ye
Eskiden bende hemşireydim evlendikten sonra çalışmamı istemedi de çok kararsızım.
Mesleğinde varmış ne güzel bir de nafaka alırsın miss devam etsin o da çapkınlık yapmaya
Başka çözümü yok mu boşanmak istemiyorum
Ablacım öyle birisi nasıl yola gelir bilemiyorum. Böyle sürekli kendini üzersin sen
Çocuğu olsa düzelir mi sence?
Daha da beter olabilir. Ya gözü sende yoksa kaç tane çocuk yapsan da nafile.
Sen buna kanma adamın işi çalışmasa nasıl olcak keyfinde hemşirelerin o alanda durmuyor
@Mhtakc Kör gözünü severim senin. Çapkınlık yapıyormuş görmüyor musun
Konuşur halleder heşeyi sıfırlanmaz bianlık gaz veriyorsun
@Mhtakc Of sensin tm
Konuş kenara çek anlaşırsınız
Kafınlar kocasına asılıyormuş kocadı degil dikkatini çekerim
@Mhtakc Adam sürekli seminerlere gidiyor şehir dışı benimle pek ilgilenmiyor eskisi kadar bu süreç düzelir mi?
Seni kesin boynuzluyor, erkek milleti işte ne bekliyorsun ki doyumsuzlar
İş hayatı zordur doktorda olsan hakimde olsan o zaman kocanı izole bir işi olsun eve al sosyal meslekler sonuçta
Çocugu varsa senmi bakçan
@Mhtakc Benim çalışmamı istememişti çalışmıyorum artık işe geri dönsem mi? tepki gibi düşünüp düzelir mi?
Aynen dön
@Mhtakc çocuğumuz yok 5 yıl evli kaldıktan sonra yapmayı düşünmüştük evlenmeden önce ama evliliğimizin üçüncü senesindeyiz ve çocuk olursa belki babalık duygusuyla kendini toparlar mı?
Aynen yapın bi gayeniz olsun
Yapacak bir şeyin yok 😂
:))) inş sadece asılmakla kalıyodur:)
Kocanın yakasına ; Dikkat kopek var yaz :)
Adamı mesleğinden etcen desene
Sen de git diğer doktorlara asıl
zincirle kömürlüğe bağla
Kocanla öyle ilgilenki gözü başkasını görmesin
Adam malın teki gözü fıldır fıldır dışarıda
Senin gözün onun üstünde olsun hemde fıldır fıldır
asılmalara rağmen kocan yüz vermiyorsa sıkıntı yok
Kendisi yüz veriyor ve çok çapkın bu durumu nasıl düzeltebilirim?
düzeltemezsin. içinden böyle geliyorsa huyu çıkmaz
Boşanmak istemiyorum
boşan demedim ki
Wvde kocanın hemşiresi ol bir şey yapmaz
Saçmalamışsın.
Doyuramyosn demekki
Aldatma potansiyeli var mı
Sende kaçamak yap
aklını al