Aşk İlişkileri Bu erkekler ne yapmaya çalışıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Daha sabahına buluşmuş iyiyken eve gidince attığı mesajlara bakın derdi ne bunun? Bu erkekler ne yapmaya çalışıyor? Cevapla Erkek Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
PandaİsBack Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 +1 yıl Seni içinde bitirmiş, senden bir şey bırakmamış.. Sen de fazla üsteleme bence eyvallah de geç. 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Çocuktaki şu üsluba bak.. bu çocuga bir daha yazma olur mu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sana sözüm olsun böyle bir isteğim olursa ya da herhangi bir mesaj atarsa yazmayacağım Yorumla asuasuasuman +1 yıl Sen o sözü kendine ver.. seni fazlasıyla aşağılamis çünkü !! Yorumla
jsena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Ergen gibii şaka mı? Bırak ya, değer vermemiş sana. Hiç de umursama bin kat iyileri var onları hak ediyorsun. 0 0 Yorumla
n0namen0 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı. Muhtemelen bir şeyler yaşamışsınız hevesini almış ayrılmış 0 0 Yorumla
KırmızıBeber48 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Üslup yok zaten karşı tarafta. boş ver bunu. Karaktersizmiş. 0 0 Yorumla
istanbulluaziz Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Neden erkekler deyip genelleme soruyorsun senin sevgilin dangalaksa biz napalim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın üzgünüm Yorumla
Albatron Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl ya yüzüne söylemek zordur eve gidince söylemiş sende yoluna bak işte neden anlamıyon 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlamıyor değilim sadece buluşmak isteyen de kendisiydi buluşmada seviyorum ayakları yapan da kendisiydi gerçekten mantıksız bu yaptığı Yorumla Albatron +1 yıl ya değil yorumlarda boş boş konuşmuşlar. Bazen şans verirsin olmaz kendince ne var bunda ya. Ne zor anlamak. Adam haklı Yorumla
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Muhtemelen yattimiz ve defolup gitti pislik 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ailesiyle tanıştırdı ciddi düşünüyorum dedi ciddiyetin yanında bir şeyler de geçti aramızda işin son raddesi de bu Yorumla SeyyahFb34 +1 yıl Resmen almak istediğini alıp defolup gitti pislik herif Yorumla
sözümyokartık_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl S*ktir etsene şunu okuyunca ben gerildim 0 0 Yorumla
darksoul666 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. boş ver 0 0 Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kovalamanı ıstıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Seni içinde bitirmiş, senden bir şey bırakmamış.. Sen de fazla üsteleme bence eyvallah de geç.
Çocuktaki şu üsluba bak.. bu çocuga bir daha yazma olur mu
Sana sözüm olsun böyle bir isteğim olursa ya da herhangi bir mesaj atarsa yazmayacağım
Sen o sözü kendine ver.. seni fazlasıyla aşağılamis çünkü !!
Ergen gibii şaka mı? Bırak ya, değer vermemiş sana. Hiç de umursama bin kat iyileri var onları hak ediyorsun.
Muhtemelen bir şeyler yaşamışsınız hevesini almış ayrılmış
Üslup yok zaten karşı tarafta. boş ver bunu. Karaktersizmiş.
derdi seni eve atamamış ya da yüz vermedin bozulmuş
Neden erkekler deyip genelleme soruyorsun senin sevgilin dangalaksa biz napalim
Haklısın üzgünüm
ya yüzüne söylemek zordur eve gidince söylemiş sende yoluna bak işte neden anlamıyon
Anlamıyor değilim sadece buluşmak isteyen de kendisiydi buluşmada seviyorum ayakları yapan da kendisiydi gerçekten mantıksız bu yaptığı
ya değil yorumlarda boş boş konuşmuşlar. Bazen şans verirsin olmaz kendince ne var bunda ya. Ne zor anlamak. Adam haklı
Muhtemelen yattimiz ve defolup gitti pislik
Ailesiyle tanıştırdı ciddi düşünüyorum dedi ciddiyetin yanında bir şeyler de geçti aramızda işin son raddesi de bu
Resmen almak istediğini alıp defolup gitti pislik herif
S*ktir etsene şunu okuyunca ben gerildim
boş ver
Kovalamanı ıstıyor