Güncellemeler
+1 yıl
Evet zaten onuda ilk hafta demişti ya ben bunu nasıl kahvaltıya davet edeyim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben 20 yaşındayım bu yaşıma kadar bir kıza açılmadım utanıyorum ben bunu nasıl yenicem şu an beni seviyorum sevmiyormu diye bir ilişki var ortada açılmak istiyorum ama utanıyorum ne yapıcam ben bi aklı verin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yaa ama çok tatlı... Bence bir yerde buluşun yüz yüze ona karşı ne hissediyorsan söyle emin ol bir şey kaybetmezsin reddedilsen bile sonuçta tecrübe edinmiş olacaksın deneye deneye bir şekilde doğru insan zaten karşına çıkacaktır. ve kızlar genelde erkeklerden bekler bu tarz şeyleri sana ilgiliyse eğer şansını dene derim.
Çok doğru söylüyorsunuz ama böyle bir şey var
Çok saçma gelecek ama birwz anlatmak istedim aklı almak için yardımcı olursanız çok sevinirim bundan bir ay önce bir cafeye gittim ve orada çalışan bir kız gördüm hoşlandım ve hergün gitmeye başladım ve sonunda iletişim kurmayı başardım ama aklım çok karıştı bana ablan burada diyor ama bi diğerindede seni seviyorum diyor ilgileniyor beraber maça bile gittik forma istedi benden giydi ama böyle bir şey var hem benden hoşlanıyormuş gibi davranıyorum hemde kardeşim diyor bazen saçma bir şekilde çok karışık normalde abla kardeş ilişkisi olsa ben anlarım ondan çok Farklı samimi davranıyor arkadaşlarım cafeye geldiği zaman pek konuşmuyor müşteriymiş gibi davranıyor ama ben yanlız olunca konuşuyor şaka yapıyor telefondan konuşurken bile öyle aklım çok karışık ne yapıcaz ben ona kendisini sevdiğimi söylemekten de korkuyorum kaybederim diye kafayı yiyecem
Senden büyük mü peki yaş farkı varsa muhtemelen küçük kardeşi gibi görüyordur. Aranızda pek fark yoksa sıkıntı yok. Seni Başka bir kızla görse nasıl tepki verir peki kıskançlık ve paylaşamama varsa kesinlikle hoşlanıyordur zaten. Bir dene istersen tepkisine göre hareket edersin eğer aşırı tepki verirse hoşlanıyordur sana arkadaş gibi kız konusunda tavsiye verirse kardeşi olarak görüyor.
Pek yok diye düşünüyorum benden 2 ya da 3
Ben genelde erkek arkadaşlarımdan falan bahsediyorum ters tepki verir ya da bozuk atarsa hoşlandığını anlıyorum
Hiç bilmiyorum ama bir keresinde ben telefonla mesajalşırken gördü sen çok fırıldasın ilk tanıştığımızda demişti
Anladım ben kendi açımdan düşünüyorum öyle olsaydı sanırım 3 ten fazlaysa küçük kardeş olarak bakardım o kişinin yapısına da bağlı
İşte pek konuşamıyoruz çalıştığı için sadece bugün diğer arkadaşıyla beraber maça gittik kendisi istedi
Bilmiyorum ya kafam çok karışık ben pazar günü kahvaltıya davet etmek istiyorum hem nasıl edeceğimi bilmiyorum hemde arkadaşını yine getirir diye
Korkuyorum
Daha çok zaman geçirirseniz illaki belli olur ama çok fırıldaksın demesi bence sana takılmış sadece
Seninle özel konuşmak istiyorum desen anlar bence ama hislerini söylemeden öğrenmek zor gibi görünüyor onu yüz yüze görüp tanımadığım için net bir yorumda bulunamıyorum maalesef.
Açık açık sormak en iyisi bence sonuçta itiraf ettikten sonra eğer seninle gerçekten samimiyse zaten tam olarak kopmazsınız sadece araya mesafe girer
Teşekkürler
Bakıcam artık ya bana dönmüş diyor sende şeytan tüyü var
Neden utanıyorsun lan? Karsında ki ne kadar kadın olsa da senın benım gıbı ınsan.
En fazla ne olabılır kı?
açılcan utanma