Erkekler ozguvensiz olduklarından kadınları calistirmazlardi eski zamanlarda o zaman dait gibi bakarlardi tabiki. kadınlar bu durumdan zaten memnun değillerdi. şimdi devir degisti kadınlar da çalışıyor asla yük değiliz tam tersi eşine ev işlerinde yardım etmeyen erkekler yüktür
Aynı zamanda kadınlar çalışmıyor olsalar bile ev işlerini yaptılar her zaman çocuklara baktılar yemek yaptılar. Evin hem aşçısı hem temizlikcisi hem çocuk bakıcısı oldular. Erkekler disarda kadınlarla Fink atıp eşlerini aldatirken evin riskini başka kadınlara yedirirken kadınlar eşlerinin eve bıraktıkları üç kuruşu nasıl değerlendiririm diye düşündüler evin musabecesi ve market ve pazar kuryesi de oldular
Çocuklarınin ilk öğretmeni ve oyun ablası da oldular herşeyi kendileri yaptılar ev işleri asla bitmedi yeri geldi terzi de oldular ama asla boş durmadilar.
Erkekler belli bir yaştan sonra illaki aldatiyormus diye biliyorum aldatilcagim günü beklemekten ve her an kuruntu yapmaktansa açık evlilik daha iyi bence 😂
Şartlarım şunlar Kıskançlık yok Baskınlık kurmaya çalışmak yok ikimizde esitiz iki tarafında sözü geçmeli her konuda ev işleri ortak yapılmalı ( bende çalışırım ) Her zaman birbirimiz ile saygı içerisinde konuşmalıyız Ailenle goruşmem fazla çok iyi anlaşamadiğim sürece Bitti bu kadar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bana bir koca lazım ama bu gece lazım şarkısı gibisin 🤣🤣🤣
Huy 1 haftada nasıl koca bulacan. 33 yıl bekledinde neden 1 haftada bulman gerek.
O kadarcık sürede ne zaman tanıycaksın da evlenceksin? 30 yaşında birisi olur mu
Olur aşkım gel nikah kıyalım hemen evlenince tanışırız
Kör evlilik yapalım istersen duvağını kaldırınca görelim birbirimizi 😂
evet ama 1 hafta az
Evde kaldın geçmiş olsun
Aynı soruyu kaç sefer sordun abla ya
Erkeklerin gözü açıldı artık keriz bulamazsın pek
Kerizlikle ne alakası var
Yüksünüz çünkü
Ha bi ssssacmalama ordan
Erkekler ozguvensiz olduklarından kadınları calistirmazlardi eski zamanlarda o zaman dait gibi bakarlardi tabiki. kadınlar bu durumdan zaten memnun değillerdi. şimdi devir degisti kadınlar da çalışıyor asla yük değiliz tam tersi eşine ev işlerinde yardım etmeyen erkekler yüktür
Aynı zamanda kadınlar çalışmıyor olsalar bile ev işlerini yaptılar her zaman çocuklara baktılar yemek yaptılar. Evin hem aşçısı hem temizlikcisi hem çocuk bakıcısı oldular. Erkekler disarda kadınlarla Fink atıp eşlerini aldatirken evin riskini başka kadınlara yedirirken kadınlar eşlerinin eve bıraktıkları üç kuruşu nasıl değerlendiririm diye düşündüler evin musabecesi ve market ve pazar kuryesi de oldular
Çocuklarınin ilk öğretmeni ve oyun ablası da oldular herşeyi kendileri yaptılar ev işleri asla bitmedi yeri geldi terzi de oldular ama asla boş durmadilar.
Aynen koca işe gidince de başkalarına vurduran kadınlardan bahsediyorsun dimi
Neden acele ediyorsun
Pazardan meyve sebzemi alıyon 🤣🤣🤣🤣🤣
Bende 28 yaşındayım tanışalım istersen
Kocana selam söyle
Gel evlenelim 😂
Ciddiyim 😂
Neden bu kadar kısa sürede evlenme teklif ettin😂😂
Tanımadan etmeden
Akrepcim
Benimde canıma tak etti artık tanımaya gerek yok yarın gün alalım kıyalım nikahı bitsin 😂😂😂
Ya keşke ciddi olsan 😂😂😂
Kur'an'a el mi basayım yemin mi edeyim ne istiyon giz 😂
Ama hakkında hiç bir şey bilmiyorsun daha 😂
Biraz kendimi tanıtayım istersen
Çok çapkın biriyim sıkıntı olur mu senin için? 😂😂
Hakkımda *
Öğreniriz zamanla boş ver 😄
Koca buldum demişsin 😂
Seni buldum işte ama yazmayın kısmı şaka ben çapkın bir kızım 😂😂
Aboo kız ben akrebim ama
Sence capkinsin işte ne güzel değil mi 😂😂
Ben mi capkinim hadi canım sende
Ben sana karışmam sende bana karışmasın gül gibi geçinir gideriz 😂
Kağıt üzerinde bir evlilik mi istiyon sen 😂
Eveett akrep erkeği cinselliğe düşkündür cinselliğe duskun adam tek kadınla kalmaz bence
Hayır gerçek bir evlilik
Ama açık evlilik
😂😂
Evlilik kutsaldır bekarlikta öyle olsada evlilikte sadıktır akrep
Hiç evlendin mi daha önce?
İyi gel evlenek madem ne istiyon şartların ne
Evet evlendim 12 yıl evli kaldım
Erkekler belli bir yaştan sonra illaki aldatiyormus diye biliyorum aldatilcagim günü beklemekten ve her an kuruntu yapmaktansa açık evlilik daha iyi bence 😂
Anladım kaç yaşındasın suann
Açık evlilik ne kız yeni mi çıktı bu
Sen evlendin mi daha önce
Şu an 38
Bak şimdiden başladın aldatmaya 😂
Şartlarım şunlar
Kıskançlık yok
Baskınlık kurmaya çalışmak yok ikimizde esitiz iki tarafında sözü geçmeli her konuda ev işleri ortak yapılmalı ( bende çalışırım )
Her zaman birbirimiz ile saygı içerisinde konuşmalıyız
Ailenle goruşmem fazla çok iyi anlaşamadiğim sürece
Bitti bu kadar
Hepsi bu kadar mı 😳
Evet yeni çıktı sayılır Türkiye'de 😂
Başka şartın yok mu yani
Evet ne bekliyordun ki 😂
Bak ya 😂
Evet yok ne olsun ki seks istiyorsam o an seks e zorlama bu kadar işte 😂
Sen daha önce evlilik yaptın mı diyom
O konularda anlaşırız dert etme
Ohoooo karı kaçtı 😂😂
İlk kocam sen olucaksin ama kari değil kadın bak şimdiden anlaşmazlıklar başladı bile biz seninle ilk günden bosanicaz bu gidişle galiba 😂
Karı kelimesi çok kaba
Tamam kadın nerdeydin bu saate 😂
Hem daha evlenmeden nasıl bosaniyoruz🧐🤔
Hanımefendi nerdeler acaba
Her yer kayniyo
Çok zor
1 hafta neden
bu ne hız sakinleş sakin 😅
Üzüldüm tanışalım
Biraz zor
Neden zor olsun
Aday varsa olabilir ancak