Evlenmeden öpmek sarılmak koklamak tehlikeli. Bir kadını en kısa yoldan kıvama getirme yöntemidir bu. Öpüp koklayıp tahrik edip seni yatağa atmak isteyebilir.
Ben bu filmi daha önce de yaşadım. Beni tanımadığın için iftira atması kolay neyse bunun hesabını Allah senden sorar zaten. Seneler öncede senin gibi birisini uyardıktan sonra yemediğim hakaret kalmamıştı. Aradan 3 ay geçti ve kız ağlaya ağlaya benden özür dilemişti. Ne yapıyorsan yap ama bana sakın iftira atma.
İftira değil sadece seviyordum üç aydır ayrıldık ayrılığımizin öbür günü o kızla beraber oldu şu an da hala onunla ve beni bir kalemde silip gitti namusumla oynadı
Ben seni uyardım seni yatağa atmak isteyebilir dedim. Sana, senin yaşayacaklarını açık açık anlattım ama sen geldin bana herkesi kendiniz gibi bilmeyin diyerekten bana iftira atmayı tercih ettin.
Bundan 1 sene önce bu siteden kızın biri erkek arkadaşını pişman etmek için onunla yatmak istedi. Onunla yatıp ilişkiye girip terkedecekti. Senin ki de ona benzer bir durum olur bak.
Ne yani seni gerçekten sevseydi öpmez sarilmazmiydi diyorsun ama bu zamandaki insanlara göre o yine benim için iyi ben o kızlardan değilim seviyorum da bir yıldır ve sende bunu dedin şimdi dahada piskolojim bozuldu
Ablacığım Ne kadar seversen sev dikkatli ol kimseye güvenme zaten en güvendiklerimiz değil mi Bize en çok yaralayan kişiler.. Hayat çok zalim psikolojini bozma sürekli tetikte ol.. Yoksa Üzülen hep sen olursun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Normal değil ve normal diyen hemcinslerimi sakın dinleme.
Niye
Evlenmeden öpmek sarılmak koklamak tehlikeli. Bir kadını en kısa yoldan kıvama getirme yöntemidir bu. Öpüp koklayıp tahrik edip seni yatağa atmak isteyebilir.
Herkesi kendiniz gibi bilmeyin
Ben bu filmi daha önce de yaşadım. Beni tanımadığın için iftira atması kolay neyse bunun hesabını Allah senden sorar zaten. Seneler öncede senin gibi birisini uyardıktan sonra yemediğim hakaret kalmamıştı. Aradan 3 ay geçti ve kız ağlaya ağlaya benden özür dilemişti. Ne yapıyorsan yap ama bana sakın iftira atma.
Merhaba haklıymışsin
Beni kullanıp aldatıp gitti
Ben seni uyardım ama sen gelip bana iftira atmayı tercih ettin.
İftira değil sadece seviyordum üç aydır ayrıldık ayrılığımizin öbür günü o kızla beraber oldu şu an da hala onunla ve beni bir kalemde silip gitti namusumla oynadı
Ben seni uyardım seni yatağa atmak isteyebilir dedim. Sana, senin yaşayacaklarını açık açık anlattım ama sen geldin bana herkesi kendiniz gibi bilmeyin diyerekten bana iftira atmayı tercih ettin.
Yatağa falan atmadı ya sadece öpüşme oldu yinede buda namustur
Ben uyardım ama dinlemedin. Dua et çanak çömlek patlamadı.
Şimdi de pişman olsun istiyorum
Bundan 1 sene önce bu siteden kızın biri erkek arkadaşını pişman etmek için onunla yatmak istedi. Onunla yatıp ilişkiye girip terkedecekti. Senin ki de ona benzer bir durum olur bak.
Ne alaka yatmak intikam mı o intikam almış olur
Kızların aklı çalışmıyor onu demek istiyorum.
Peki
Arkadaşının böyle davranması Psikolojini mi bozdu
Ya soğursa hep sarılıp öpmekten diye piskolojim bozuk
Bu senin elinde istemiyorsan yapmamasını söyle
Seviyorum 🥺
Seven insan hemen faydalanmaya çalışmaz ona bunu söyle
Ne yani seni gerçekten sevseydi öpmez sarilmazmiydi diyorsun ama bu zamandaki insanlara göre o yine benim için iyi ben o kızlardan değilim seviyorum da bir yıldır ve sende bunu dedin şimdi dahada piskolojim bozuldu
Ablacığım Ne kadar seversen sev dikkatli ol kimseye güvenme zaten en güvendiklerimiz değil mi Bize en çok yaralayan kişiler..
Hayat çok zalim psikolojini bozma sürekli tetikte ol..
Yoksa Üzülen hep sen olursun
20 yaşındayım ben teşekkür ederim yorum için çok haklısın sağol
Seven yapar bunları normql
Hayır ayrıl anormal bi durum
Normal gayet
Peki sence öpmek sarılmak koklamak hep olsa aramızda ki bağ dahada güçlenir mi