Bir kızla tanıştım, siyasi görüşlerimiz uyuşmuyor. Ben umursamıyorum, sizce önemli mi? 

Siyasi düşünce ve kişiyi bağlar x partisine oy veriyor diye kimseyi dışlayamam. Herkes aynı şeyi düşünürse bakış açısı oluşmazdı şayet. Saygı duymak lazım.
*ve siyasal
Bazıları için bu, ciddi fikir ayrılığı içerir.
Çünkü kendi düşüncelerine yakın olanı seçiyorsun.
Kimisi de umursamaz.
Karşındaki insana bağlı.
Cevap
16Cevap
Hayır benim için önemli değildir
HDP hariç her parti olabilir. HDP dışlanmış ve Türkiye'de çoğunlukla sevilmeyen bir partidir. Çünkü HDP kökü dışarıda ve Türkiye düşmanlığı üzerine kurulu bir partidir.
aman umrumda olmaz. ama gelip de bana sevmedigim partiyi savunmasin. chp li de olmasin ama oyle olsa da cokta fifi
Önemli, hayata zıt pencerelerden bakıyorsak tutmaz o ilişki. Oyu bakış açısını belli edecektir.
Devlet millet düşmanı değilse.. aşkımı yaşarım.. ideolojik görüşünü mu kafaya takacağım neyse ney..
Çok önemli. Pkk ve şakşakçılarıyla, vatan, millet, din düşmanlarıyla hiçbir surette konuşmam, görüşmem.
Doğru düşünemiyorsa olmaz yani, bariz yanlışlar var çünkü herkesin idrak etmesi gereken
HDP, TİP gibi terör partileri gibi verirse olmayız hatta mümkünse Türk milliyetçisi olsun.
Tabiki önemlidir. Hatta arkadaşımın bile. Ona göre seciyorum konuşacağım insanları.
Önemli.
Eğer farklı siyasi anlayışa sahipsek, benim için ilişki başlamaz.
Fotoğrafa bakınca buran buram akp kokuyor
Umarım yanilirim 😄😂
Valla kızla el ele geziyordum Anıtkabir'e gidelim gezmeye dedim dedi ben Atatürk'ü sevmiyorum o türk değil dedi kızla o günden sonra konusmadım
tabıkı evet gıdıp hdp terorur destekleyenın benımle ne ısı var dağ basına gıtsın tabıkıde onemlı
🌺😂😂😂😂
Çok önemli değil ama kalkıp Kılıçdaroğlunu da savunmasin ya
Ak partili biriyle katiyen olmam
Önemli. Hırsıza da okey vermesin bir zahmet.
Herkes özgür önemli değil 😊
Hayır tabiki. O kadarda değil.
Evet bu devirde önemli
Malum partiye oy vermedikten sonra önemli değil.
Pkk vb. Yapıları destekliyorsa def olsun
Onemli degil tabiki napicaksiniz evlenince kim iktidarda daha iyi onu mu tartisacaksiniz
koyu taraftar değilim o nedenle önemsizz
Önemli apkli ise veto
Değil tabi ki de
evet
çokkkk önemli
Kesinlikle önemli
Önemli değil
Evet önemlidir
Hdp haricinde hayır
Hayır
Onemli degil
Ben onun düşüncesine saygı duyarım