6 yıl sonra eski sevgilimin gerçegiyle yüzleştim?

Merhaba arkadaşlar 6 yıl once 4 yılık ilişkim son buldu benden ayrıldıktan 3 ay sonra başkasıyla nişanlandı. Onla nişan attı ve benle barışmak istedi ben bunu kabul edemedim ve için yana yana vedalaştım kendisiyle. Çok seviyordum ve kendisini hiçbir sosyal medyadan vs aratmadım çünkü başkasıyla gördügümde içimde burukluk olacagını biliyordum. Dün arkadaşımla gece muhabbet ederken eski sevgiliden konu açıldı ve bunu anlattım bana geçmişinle yüzleş dedi ve gaza getirdi. 6 yıl sonra cok sevdigim insanın şu an ne durumda olduguna baktım. Ben onu kabul etmeyince nişan attıgı çocukla 1 yıl sonrasında evlenmişler. Bir kızı olmus 1 oğlu olmuş. Kızının ismi benim ona kızım olursa koymak istedigim isim diye söyledigim isimdi :) kızına benim onla kurdugum hayllerden kalma ismi koymus bi mutlu oldum ama içim burkuldu yinede. Gece boyunca onunla geçirdigim günler vs hafızamda canlandı durdu. şu an onu sevmiyırum mutlu olsun ama içimde yinede bir burukluk oluştu paylaşmak istedim siz olsanız ne hissederdiniz?

6 yıl sonra eski sevgilimin gerçegiyle yüzleştim?