Aşk İlişkileri Kızlarsoruyor'da 500 erkeği takip eden kızla olur mu? Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Yazana kadar 550 oldu. Evlenicem ama onunla Güncellemeler+1 yıl Şaka yapıyorum arkadaşlar 500 kişiyi takip etmiyor 1000 kişi takip ediyor. Güncellemeler+1 yıl Güldük, eğlendik. ufak bi şakadan ibaretti katılımcılara teşekkürler, esen kalın.. Kızlarsoruyor'da 500 erkeği takip eden kızla olur mu? Cevapla Evlilik Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Şöyle düşün 600 erkeği takip etmiyor etse ne olurdu jdjdjdj 1 3 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Gönlüme su serptin teşekkürler Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Ne demek kdjdjd su serpmekte üstüme yok jdjd Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Eyvallah fenomen hanım kız Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Zaten takip ettiği kişinin fazla olmasını anlam veremiyorum. Çok saçma geliyor önüne geleni takip etmek 😬az insan çok huzur 💆♀️😂 0 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Ha şunu bileydin. Katılıyorum Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Olur bence 551 olsa olmazdı ama 1 0 Yorumla
Elif1030 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Çok fazla ya biz daha ikinci maviliyi takip edemiyoruz 😂😂 2 2 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Yoo 20bin erkek profile göre az bence Yorumla Elif1030 +1 yıl Siz öyle diyorsanız öyledir o zaman hayırlı olsun Yorumla
Larkzkaoon Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle olur kardeşim tam bir ev kadını iyi bir anne olur ondan kaçırma 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Sitede çok saçma bulduğum bir şey kesinlikle bir kızın 100 tane erkek takipçisi işte bir de tam tersi eşleyelim herkesin profili 1 1 olsun 0 0 Yorumla
Hayaldikİkimiz_ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 73% +1 yıl Olmaz uzaklaş hemen ondan 0 4 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Hayır sus Yorumla Hayaldikİkimiz_ +1 yıl Maalesef gerçekler bu aldatılırsın Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Yalan söyleme yalancı Yorumla Hayaldikİkimiz_ +1 yıl 1000 azmış ya Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aldatılınca gelen pişmanlık hissi 0 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Yapmaz öyle şeyler kıskanç karı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Şöyle düşün 600 erkeği takip etmiyor etse ne olurdu jdjdjdj
Gönlüme su serptin teşekkürler
Ne demek kdjdjd su serpmekte üstüme yok jdjd
Eyvallah fenomen hanım kız
Zaten takip ettiği kişinin fazla olmasını anlam veremiyorum. Çok saçma geliyor önüne geleni takip etmek 😬az insan çok huzur 💆♀️😂
Ha şunu bileydin. Katılıyorum
Olur bence 551 olsa olmazdı ama
Çok fazla ya biz daha ikinci maviliyi takip edemiyoruz 😂😂
Yoo 20bin erkek profile göre az bence
Siz öyle diyorsanız öyledir o zaman hayırlı olsun
Kesinlikle olur kardeşim tam bir ev kadını iyi bir anne olur ondan kaçırma
Sitede çok saçma bulduğum bir şey kesinlikle bir kızın 100 tane erkek takipçisi işte bir de tam tersi eşleyelim herkesin profili 1 1 olsun
Olmaz uzaklaş hemen ondan
Hayır sus
Maalesef gerçekler bu aldatılırsın
Yalan söyleme yalancı
1000 azmış ya
Aldatılınca gelen pişmanlık hissi
Yapmaz öyle şeyler kıskanç karı
Evlen knk
Olmaz.
Evlen kanka
Olur