Aynı satırları çizdiğim, hayallerini yediğim, kalbinde kamp yaptığım insanla nasıl karşılaşabilirim? Ya da sahiden de aklı büyük, ruhu küçük bir insan var mıdır?
#birazdabensorayım

Aynı satırları çizdiğim, hayallerini yediğim, kalbinde kamp yaptığım insanla nasıl karşılaşabilirim? Ya da sahiden de aklı büyük, ruhu küçük bir insan var mıdır?
#birazdabensorayım
Bulabilirsiniz biraz daha ararsanız. bende her zaman için aynı yatak da sarılarak uyuyacağım beni çok seven bir kadın hayal ediyorum. böyle gözlerine bakıp her sarıldığımda onun kalp atışını hissetmek mesela. bunların hepsi güzel hayaller. ama zaman içinde çıkabileceği gibi sizin de adım atmanız gerekiyor. yani bir şey elde etmek istiyorsak biz insanlar olarak her zaman için demeliyiz ve vaz geçmemeliyiz kesinlikle aşk bu ne zaman çıkacağını bence kimse bilemez. bazen hiç beklemediğim anda gelir bazen arkadaşımıza aşık oluruz yani her insanın seveceği aşık olacağı kişi farklıdır. aam gönlümüze göre birilerini bulmak istiyorsak sabretmeli ve bunun için de çöaba göstermeliyiz hiç bir şey durduğumuz yerden gerçekleşmez maalesef.
Paylaşmak bencilliği bir kenara bırakıp yeniden bir hikâye yazmak için yeni bir yola çıkmanın başlangıcıdır.
Hayalleri paylaşmak için önce o hayali hissettirecek kelimelere can verecek bir gepetto olmak gerekir 🃏🗡️
En sık nerelere gidiyorsan veya nerelerde bulunuyorsan o şekilde çıkar karşına. Ama nasıl tanırsın bilemeyizz. Belki aynı sokağın, farklı kaldırımlarında bile yürümüş olabilirsinizzz. 🥳
Bilmiyorum da bir ufaktan spoiler alaydık fena olmaz mıydıı 🥺
Belki rüyalar alemi yardımcı olur. 😄
Belkii
Kanka boş ver gelmişsin 105 yaşına bir ayağın çukurda adamın senle aynı tek hayali kabir azabı olur😂😂😂😂😂😂
Xjdjndndn he yaa toprak çekiyor artık gel kız kaçma diye
Cevap
17Cevap
yani
bulabilirsiniz
ama bu birazcık zorlu süreç
siz biriktirin anılarınızı :) sonra o gelir beraber yazarsınız
Doga'da ayaklar yalin olsa birde.. tebessümü olsun kahkaha atmasin.. Sorularini kitaplar ile iletsin.. isteklerini aynaya bakarken beni arkasina alsin.. gözlerimiz yansisin birbirimize.. Bana'da bundan lazim.
Bulursunuz inşAllah
Gönlü sen de ise, o seni bulur. Ha biraz cesaret gerek. Sen yeter ki hazır ol. Belki de bundan emin değil.
Bilmiyorum belki böyle bir insan evladı yok bile
Vardır bir yerde seni stalk yapıyordur. Diyorum ya erkek milletinde cesaret yok. Hepsi aslan kesiliyor konu aşka gelimce hepsi kedicik mübarek.
Bilmiyorum da sanmıyorum ya. Bence burada bile değildir
Umarım bulursun çok güzel kalplisin sen Dengi dengine iyilere. cikarsin yolunu Allah:)
Aslında ciddili aramıyorum ama ufaktan birkaç ipucu yakalasam fena olmaz. Teşekkür ederiim bilmukabele. Sende seni çok iyi anlayan ve seven bir insana denk gelesin 🌸
Onları da zamanla törpüler inşAllah ne demek balım her zaman 🌸
Ruhunu serbest bırak. Gereksiz ruhlarla meşgul etme.. 3 vakte kadar o seni bulacak 😀
Neyse halim çıksın faliim demeyi unutmuşum nbjknjkb
Olsun niyetini aldım kabul ettim 😀
Teşekkürler efeniim
Ne demek her zaman 😊
Kitapçılarda olabilir ama kitapçıya gidip aşık olma bak
hgvcfhgvcfhg
kitap sevgisi olan çok seçim yapman zorlaşacak senin için
O sadece düşündüğüm bir özellik hepsini yazsam size yazacak şey kalmaz
Aslında ona da hayır. Beyaz kalpli prensi arıyorum diyelim
Eyw
Sizin de
Kitaplardan elendim iyi mi..
Bu devirde zor millet tüm üçkağıtcı olmuş
Hakkında hayırlısı, ahlaklı biri olman.
Ruh eşini bulmak zor ya inancım kalmadı
Bı tane banada lazim.,.
Kitapların mı yoksa benmi kamaaalll (nazlı)😁🤣
Arayanlar bulanlardır.
KS de bulursun (!)
Tabii vhgcfhgfh
Erkeksizliğe tövbe mi ettin?
Neden ya Hu?
Sevgiliye karşıydın... neyse anladım kastını
Sorunun cevabına gelirsek görücü usulü kafa dengi bulman zor
Ya uniden Felsefe edebiyat vb. Kulüplerden bulacaksın ya da sağdan soldan
Kitap okuyan düşünmeyi seven insan bulmak zor
Yaw sen neden hep bu kadar ciddisiin? Sevgili aramıyorum zaten. Arada böyle şeyler sorup saçmalayasım geliyor. Bende bir çılgınlık edip sordum. "Gerçekten şöyle şöyle biri bulsam nikah basarım" tarzında bir soru değil. Yani "ciddiye alma" Ki sana yine ve yine katılmıyorum. Görücü usulüne de baya kafayı takmışsın ama sandığın kadar çöp değil insanlar.
Kaç tane topluluğa katıldın ya da insan tanıdın?
Benim işim insanlarla muhatap olmak
Ve bir çok topluma girip çıktım.
Maalesef zor ilerde anlarsın yeğen
Haklısın
Kütüphanede veya kitapçıda bulursun 😃
Sorması çok zormuş ya ilk "benimle saçmalayacak" falan yazdım sonra vazgeçtim bir saatlik kararsızlıklarım sonucu çıkan soru vcvgnsd
😃😃😃 başlangıç için gayet güzel olmuş 😃
Teşekkür ettiim sayende bir adım atayım dedim bende
😌😌😌❤️
💮❣️
Hayallerini yemeseydin olabilirdi 😄
Aç mı kalalım ya Hu
Cağ kebabı yiyeceğim şahsen, daha doyurucu 😄
Bulursun, ara sen.
Hayalet modunu açtıysa demek ki
Bakkallar da market ler de var olması gerek
Bime ne zaman gelir
Bulman cok zor ama benle dene