Diğer Uyudun mu cimcime :) ? Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor :))))) Güncellemeler+1 yıl Uyuyun guzum dövüşmen Uyudun mu cimcime :) ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yok daha yenice nescafemi içiyorum 😬 1 6 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Nescafe içmen guzum. Türk kahvesi için. Yorumla 54srp +1 yıl Türk kahvesi çok sarmıyor 😬 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Zararlı Nescafe.. Yorumla 54srp +1 yıl Zararlı ama yapacak bir şey yok içiyoruz 😂 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Afiyet olsun 😅 Yorumla 54srp +1 yıl Sağol teşekkür ederim 😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 261b cevap paylaştı. uyumadım 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Hayalet modda moderasyon kasıyorumdu 🙌sijdhj 1 5 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl İş başındayız yine cadaloz:))) PiLLy_BheBek +1 yıl Hee şimdi hep benden bilecekler senin yüzünden 🥲 Şeftaliturşusu2 +1 yıl Cadı seni :))) PiLLy_BheBek +1 yıl Dünyanın bir bölümüne gök taşı mi çarptı ne oldu herkes çok tuhaf 😂 Şeftaliturşusu2 +1 yıl Kanlı ay varmış piremses:))))
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl cimcime hitabı beni sinirlendirmiyo niye ki acaba boyuma gelen her laf beni rahatsız eder normalde 😂😂😂😂 0 5 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Uyusana ufaklık:)) merakettimmişte +1 yıl sensin ufak 😒 Şeftaliturşusu2 +1 yıl Neden kızdın sinirli prenses :))) merakettimmişte +1 yıl hıı çok 😒 Şeftaliturşusu2 +1 yıl Huysuz cimcime senii :))
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 12,5b cevap paylaştı. Huysuz cimcime seni :))) 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Uykusuz piremses :)) Yorumla
αtҽιst Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl ay bu ne kınamıyım başıma gelmesin mk 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Kız zilli :))) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu ne ya cok kıroca 1 3 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Bak sen cimcimeye:)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kuscam Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl :))) Yorumla
dangerouskadin Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Ay bu ne ahahhahahah 0 5 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Ne oldu yaramaz :)) Yorumla dangerouskadin +1 yıl Uyumadın mi halen cimcime Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Uyumadım gıcık :)) Yorumla dangerouskadin +1 yıl O küçük beyefendinin heyheyleri üzerinde 😮 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl 😈😈😈 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yok daha yenice nescafemi içiyorum 😬
Nescafe içmen guzum. Türk kahvesi için.
Türk kahvesi çok sarmıyor 😬
Zararlı Nescafe..
Zararlı ama yapacak bir şey yok içiyoruz 😂
Afiyet olsun 😅
Sağol teşekkür ederim 😂
uyumadım
Hayalet modda moderasyon kasıyorumdu 🙌sijdhj
İş başındayız yine cadaloz:)))
Hee şimdi hep benden bilecekler senin yüzünden 🥲
Cadı seni :)))
Dünyanın bir bölümüne gök taşı mi çarptı ne oldu herkes çok tuhaf 😂
Kanlı ay varmış piremses:))))
cimcime hitabı beni sinirlendirmiyo niye ki acaba boyuma gelen her laf beni rahatsız eder normalde 😂😂😂😂
Uyusana ufaklık:))
sensin ufak 😒
Neden kızdın sinirli prenses :)))
hıı çok 😒
Huysuz cimcime senii :))
Huysuz cimcime seni :)))
Uykusuz piremses :))
ay bu ne kınamıyım başıma gelmesin mk
Kız zilli :)))
Bu ne ya cok kıroca
Bak sen cimcimeye:))
Kuscam