Dert dinleyip cidden tavsiye vermek isteyen arkadaşlar yazsinlar lütfen... çok uzun...
5 haftadır çok kötüyüm. Boğazin düğüm düğüm olur ya... 6 aylık ilişkim bitti. Öncesi 1 ay peşimde koşmuştu. Anında numarasini veren bi kiz icin... kac gündür kendimi yedim bitirdim o daha mi güzeldi diye alakasi da yok... sokakta gören gençler veya yaşlilar bile ne kadar yakiştigimizi söylerlerdi. 6 aylik iliskin varsa yavas yavas ciddiye gitmesi gerekmez miydi...
Doğum günümü unuttuğu için kırgındım ve numarasini silmiştim. gönlümü alsın diye beklerken o akşam başka bi kadınla tanışıp 2 gün mesajlaştiğini öğrendim uzun uğraşlardan sonra... bu arada da hep beni suçladi ama ona iftira attigimi asil aldatanin ben olduğunu söyledi durdu.
Benim baş harfimi duruma koyunca kız sevgilin mi var diyor, görüşüyoruz şu anlık diye mesaj atıyor... bana da aynı dkk beni sevdiği mesajını atıyor... kıza buluşmayi bile teklif etmiş simdi de sülalesinin üstüne yemin ediyor ki gitmeyecektim bulusmaya diye. Annesinin ölüsünün üstüne de yemin etmişti tanimiyorum kizi diye...
Insan 6 aylık sevgilisine bunu yapar mı ya... Kızı tam olarak öğreneli 3 hafta oluyor. 3 haftadir işe geldi, eve geldi, spor salonuna geldi hala ariyor duruyor buluşmak için.
Affedemiyorum ama...
Bi yanim seviyorsun, daha kötü adamlar da var diyor. Bi yanım seni sevse senin gönlünü almaya çalişirdi o başka biriyle olmayi göze aldi diyor. aldatma olarak bile görmüyor hataydi diyor. Ve beni suçluyor hala 6 ayimizi nasil bi hata yüzünden bitirirsin diyor. Bu arada da bana sürekli iftiralar atiyor, cirkin imalarda bulunuyor, sürekli benden konum falan istiyor. Hala gecen spora gelmis whatsapp göster ve disari gel konusalim diyor. BArismak isterken bile en degerlimsin diyor ama bir yandan da kim seninle ciddi düşünür hep ayrilik odakliydin falan diyor yani asagliyor... benden iyisini ve sadigini bulanayacagini bile bile... Niye barismak istiyor? Barişip kendisi ayrilmak için mi? Kac yillik KS hesabimi bile silmistim. Ben o hayatima girdiginden bu yana hiç bi karşi cinse selam bile vermemişken... sizce cidden pişman midir yoksa ilerde daha kötü mü aldatir...😶
Sanirim bi narsistle beraberdim... daha neler neler bazen göklere cikarirdi bazen ufacik seylerden kiskanclik krizleri gecirirdi ama bana iftira eden boyutlarda.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer