Genelde öyleyim ama unutamadığım bir kişi var maalesef of ki ne of.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Genelde öyleyim ama unutamadığım bir kişi var maalesef of ki ne of.
Görsel hafızam iyi olmasına rağmen yüzleri hatırlamıyorum genelde. Ama bazen sahip oldukları bir şeyiyle hatırlarım mesela küçükken tanıdığım bir çocuk vardı devamlı aynı kırmızı ceketi giyerdi. Çocuğun yüzünü hatırlamıyorum kırmızı ceketini hatırlıyorum. Mesela çocuk şu an arasa beni dese şurda buluşalım falan, yüzünü hatırlamadığımdan bulmakta zorlanabilirim ama üzerinde kırmızı ceketi varsa uzaktan tanıyıp hoppp diye el sallarım mxjxhdhdh
Gerçi senin sorun bambaşkaydı heralde ya baya alakasız olmuş benim cevap mdjxhxhx ne yalan söyliyim sevdiğim insanları unutmam gereksede unutmakta zorlanıyorum bazen.
Sjsjs
Kanka şu an üzgün bir ruh halindesin galiba bi modun düşük gibi
Nereden anladın
Aslında çok açık xjxhdbx unutamadığına göre belli ki değer vermeyi biliyorsun kanka bir gün illa ki bu değerin kıymetini bilen bir insan denk gelir diye düşünüyorum. Kolay olmadığını biliyorum ancak yalandan da olsa kendini eğlendirmeye çalış, beynini başka şeylere yönelt, yalandan gülümsemek bile insanı daha mutlu hissettirmeye yetiyor. Cidden takma kanka bir gün öyle bir unutursun ki sende şaşırırsın, sadece değer vermeyi bilen, iyi kalpli bir insan olduğundan bilinçaltın bu kadar kolay vazgeçmene izin vermiyor ama vakti geldiğinde unutacaksın, sen kendini mutlu etmeye bak.
Yani deniyorum mesela bugün ortaokul arkadaşımla görüştüm baya iyi geldi 😄
Heh aynen bunun kendini mutlu etmeye, üzerinde değişiklik yaratacak şeylere yönelmeni öneririm. Kendine seveceğin bir hediye de alabilirsin mesela kendini şımartmak adına :D
Ben pek başarılı değilim ama buna rağmen ilişki bitti ise acaba ne yapıyor diye araştırmam. Hayatını taciz etmem. İçimde yaşarım yaşayacağımı. Sonra zamanla geçiyor zaten.
Unutulmayi hak ediyor ise evet.. bu kadar duygusal ve bağımlı bir insan iken unutma hızına ben bile şaşıyorum.. hak etmediğini hissettiğim an unutuyorum bu harika bir özellik kendimi seviyorum:)
Kanki bi 6 ay geçsin unutuluyor buna mı üzülmüşüm diyorsun, kendinin farkına varıyorsun değer verdiğin insanın ne kadar değersiz olduğunu görüyorsun zamanla
Bakalım zaman gösterecek
Cevap
12Cevap
Evet ben oldukça başarılıyım çünkü beni sevmeyen ya da değer vermeyen kim varsa unutuyorum zaten ya da takmıyorum hiç.
Bu ikimize gelsin 😥
Aga be
Duygularımı bastırma konusunda başarılıyım buda unutmama yardımcı oluyor
Ben değilim
Olmak istermiydin?
Evet
Yaaa 2. Defa kendimi senden üstün hissettim... 1. Si barış seni degil beni seçtigi zamandı😅😅😅
O unutamadigin kisi seni olgunlastiracak, uzulme bro👍
Teşekkürler :)
Rica ederim
hayır çok berbatım. kişiye özel berbatım ama kdkdhsh
Ben de aynı şekil bir kişiyi unutamıyorum.
Aboooo üstüme tanımam. Unuturum başlarda falan ergenlik dönemlerinde vardı biraz şimdi hayatin tadına varınca kimse umurumda değil
Kimse kimseyi kolay kolay unutmaz. Sadece duygularını ve düşüncelerini bastırır, görmezden gelir. Evet bu konuda başarılıyım.
Bu konuda benden başarılısını görmedim çevremde. Kafam atıp o kişiyi hayatımdan çıkartma aşamasına geldiysem 3 ay sonra adını dahi hatırlamam
Unutabilirim ama aradan uzun zaman geçtikten sonra rüyama girerse, o 2-3 gün cehenneme dönebilir.
Evet diyebilirim. Belki bazen çok zor oluyor ama kim olursa olsun er ya da geç zamanla unutuluyor.
Bana kalırsa sen de unutamıyorum gibi düşünme. Çünkü olay daha çok taze, ben senin zamanla bu durumu aşabileceğini düşünüyorum.
Sevgilerimi çok çabuk unutuyorum, sanırım çok çapkın olduğumdan 🤩😍🤩
Yanı aslında unutabiliyorum ama bazen ufak bişey hatırlatabiliyor
Bıraktığı ize bağlı. Bir şarkı sözü der ki "iz bırakanlar, unutulmaz. 😌
Değer verdiğim birini öyle kolay unutamam ama benim için önemli olmayan kişileri hemen unutabilirim
Birisini kolay kolay unutamam ama duygularımı yonetmesini de bilirim
Kimler kimleri unuttu biz mi unutamiycaz insan nelere alisiyo su hayatta
Hayatıma giren kimseyi unutmam ama geçmişte de kalmam.
Sevmiyorsam evet seviyorsam hayır bu kadar basit ve nett.
Ya aslında bu kişiye bağlı bak mesela sende herkesi unutabilirsin ama o kişiyi unutamamışsın
Hafızam çok güçlü unutmam ama aynı hislerle de hatırlamam
Unutma diye bir şey yok hafıza her şeyi bellekte tutar. Mecbur kaldığımız için alışıyoruz sadece
Kimse unutulmaz değildir bu hayatta.
Unutulmuyorlar🤣
Peki sen
Ben tek bir kişiyi unutamıyorum
Ret
Evet max bir hafta sürer bendeki yarası 😎
Şanslısın
Saol aman nazar değmesin psikolojik olarak tek başarılı olduğum konu ✍️
Maşallah maşallah
Başarılı olduğumu düşünsem de anılar unutulmuyor
Bence de ya anıları unutmak zor
Birini anında unutuyorum ama olayları daha doğrusu o an hissettiğim duyguyu unutamıyorum
Baglandıysam unutamıyorum o kisinin illa soğutacak bir sey yapması gerekiyor
Maalesef unutmak için başka kişileri kullanıyorum
Başarılıyım ama birisi var onu unutamıyorum...
Ben de aynı şekil 😞
Keşke karşılıklı olsaydı ona olan aşkım
Kimi unutamadin. Cok metak ettim.
Üniversitede bir kız var
O almanlara benzeyen kiz mi
Evet
Surekli irtibat halinde oldugun bir kisiyi unutamazsin zaten hele ki hoslaniyorsan. Unutman icin unini bitirmen ya da kizin farkli sehre gidip seni engellemesi lazim ki unut.
Yani yediğim reddi unutup duygularımı gömmek istiyorum ama olmuyor
Olmaz zaten bir de arkadasmissiniz. Unutmak da cok istiyorsan mesafr koy rski samimiyetin olmasin kizla. Aysa bir mesajlas eger sık sık mesajlasma irtubatin varsa imkansiza yakin.
Öf ya 🥲
Hem flortles hem de unutmak yok maalesef.
Flortlesmiyorum arkadaşım zaten
Bak simdi gercek su ki benim de arkadasin var ama ayda 1 mesajlasirim 1 saat o kadar bunun fazlasi karsi cinsle flortlesmeye giriyor. Zaten flort de arkadasligin 1 tik ustu. Kankalik iliskisi karsi cinsle pek mumkun degil sen de saglikcisin biliyoraun bir sure sonra taraflardan en az biri digerini cekici gormeye baslar. Hormonel bir sey bu.
Kankalık mümkün yıllardır arkadaşım olan kızlar var. Bu kız da arkadaşım benim unutamadığım tek şey acaba kabul etse ne olurdu şeyi başka bir şey değil.
Sen oyle saniyorsun ama neyse. Kabul etse sevgili olurdunuz yine nirmal her gun konusurdunuz daha romantik bir sekilde tek farki bu. Sen aslinda bir sevgili istiyorsun ama farkli sebeplerden oturu de emin de olamiyorsun.
Öyle sanmıyorum endokrin komitesi okudum zaten hormonlar sandığın gibi işlemiyor. Sevgili olsak iyi olurdu ama arkadaş olarak devam ederim dert değil.
Ya tek hormonel degil ask meselesi biliyorum ama yapilan arastitmalar karsi cinsin ark kalabilmezi icin birbirlerine cekici gelmemesi gerektigi soyluyor ayrica arkadaslikla pek fatk yok yine tiyatroya sinemaya gidersin tek fark o kiz birinden hoslanirsa sana soracak o kisiyi sana anlatacak yardim isteyecek o zaman kiskanabilirsin zorlanirsin yani.
Hayır bunu olgunlukla karşılarım bana çekici gelmesi onla sevgili olacağım anlamına gelmiyor. Evrimde her vakit sevgili olacaksın çekici bulduğunla aşk yaşayacaksın kuralı yok. Mevcut konumunu kabul edip devam edeceksin.
Ya zaten sevgili olacaksin demedim hoslandigin kisiye bakislarin bile degisir. O kisiyi kiskanmaya baslarsin bir sure sonra onu gorunce gulumsersin falan hele ki yalniz san sevgilin yoksa. Arkadas oldugunda o kisinin hoslandigi erkekleri dinlemek agir gelir dedigimi bir gun anlarsin. Bir sure sonra hoslanirsin eger guzelse ve sen sevgilisizsrn drdigimi bir gun anlarsin.
Kıskanacağımı sanmıyorum
Gelsin o cocugu sana ove ove anlatsin. Bak bakiyim kiskaniyor musun.
Övsün o adam adına sevinirim.
Kanka bak senle en son konusurken asla iliski istrmem riskli demistin. Yine buyuk konusuyorsun.
Başıma geldi o yüzden alışığım merak etme
Peki oyleyse.
Çoğunlukla başarılıyım
Insanoğlu unutur, unutmak zorunda
Evet istersem beynimi harekete geçiririm 🥱
En fazla 3 gün sürer..🤷♀️
Kişisine göre değişiyor.
Zamanla başarılı olmayı öğrendim
Kendime 100/100 veriyorum
Biraz zor ama sonra kafam dagıldıkca evet
Unutmuyorum, sadece durumu kabulleniyorum.
Herkes unutuluyor ya..
Hayır benim için çok zor.
Aşırı iyiyim
Ben kötüyüm artık sjsj
artık... gecmis olsun
Baya basariliyim
Vay be
Yani artık şöyle 1 hafta sürüyor hatirlamam 3 ayda bitiyor tamamen tekrar karsilassam 0dan başlarım yani adiniz ne diye
Ne yazık ki keşke erkekler kadar kalpsiz olsam
Değilim
Evet unuturum direk
Çok kolay silerim.
Başarılıyım
Zor yaa. Zamanla olur herhalde
Kim olduğuna bağlı.
Degilim
başarılıyım
Evvet.
Hayır ya berbatım
Çok basit.