Aşk İlişkileri Tekstil de erkek nasıl tavlanir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce bilen var mı 😃🤣😄 Güncellemeler+1 yıl Ptesi makjay yapicam bakicakmi bana baklm😃🤣 Güncellemeler+1 yıl Hay Allah im bugün hep yanımdan geçti fullbakistik 😄😃☺️ Tekstil de erkek nasıl tavlanir? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. direk konuşun 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Nediycemki ise yeni girdim ya😃 u Barış_LonelyForever +1 yıl Selam naber de :D Soran +1 yıl Klasik digmi
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İplik fabrikası mı tekstil derken ney mesela ona göre diyecem sana 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Triko Yorumla berkecan38 +1 yıl Bölüm farkı yoksa eğer karışıksa bi şekilde git yanına normal şekilde söyle hoşuna gider Yorumla Soran +1 yıl Oha kameralar var bide iskurum var Yorumla berkecan38 +1 yıl Kameralar olsun bişey olmaz hemen biri görürse de malzeme almıştım onu verdim dersin ya da okuldan arkadaşım falan dersin 😬 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahh yalanın dini ya😃🤣 Yorumla berkecan38 +1 yıl Anlamadım kızzz ne dedinnn 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yalan soykiyemiyomki Yorumla berkecan38 +1 yıl Olmaz öylee hemen duruma göre şekillenmen lazım senin 😬 Yorumla Soran +1 yıl Napcamyani mesela iş takiuom makinede oda osirada geciyo ellerimi falan bakarmi Yorumla berkecan38 +1 yıl Belki de o seni sözüyodue dikkat çeken bir özelliğin var mı bir kadın olarak 😬 Yorumla Soran +1 yıl Saçlarımı bağlamıştır bugün yukardan baya uzun sarı doğal saçım ama bilmiyom kirenmli gözlüğün. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tavla oynayın beraber, tavla kelimesini sadece oyun anlamında düşünmek istiyorum. d Diğer türlüsü bana biraz itici geliyor. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ohooy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Makjay mı yapacaksın, sen beni dinle kcjscjdk Yorumla Soran +1 yıl Evet napcam bir haftadır kötüyüm saçım basım iğrenç ya Yorumla Soran +1 yıl Bide iki gündür hastayım burmumusiliyom hep çocuk görmüştür beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçmiş olsun, başarılar 😸 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl "Dikiş makinası arıyorum, ah pardon d yerine s koy :))" diyebilirsin 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Bende direk işten kovuluyum mu🙄😶 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıkıntı yok ben dikiş makinası olurum sana Yorumla Soran +1 yıl Hım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapma bu saatte yat uyu azdrma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyudunmu🥺 Yorumla Soran +1 yıl Uyum abi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okey Yorumla
boynuzluvoyvoda Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Şöyle bakışlar atican 1 1 Yorumla clover0 +1 yıl Kdcjskchskdn Yorumla
eserbay Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Sen iste burdan bile tavlanir 1 22 Yorumla eserbay +1 yıl yav soruya bak ya. Yorumla Soran +1 yıl Nebe 😄 Yorumla eserbay +1 yıl Tekstilde nasil birini ayarlarim. bu illa tekstilmi olmasi gerekiyor😂 Yorumla Soran +1 yıl He evet şu an vaktimin yarısı orada geciyo bence olmalı Yorumla eserbay +1 yıl Teksilden sonrasini boş ver diyorsun yani Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle 😃 Yorumla eserbay +1 yıl Malamıne 😂 Yorumla Soran +1 yıl Oneki yaş😶🙄 Yorumla eserbay +1 yıl Kürtçe. Yorumla Soran +1 yıl Ha sen Kürt musun abi. Yorumla eserbay +1 yıl Evet kurmançi.🤑 Yorumla Soran +1 yıl Himmm anlamı ne abicim Yorumla eserbay +1 yıl Way benim evime ateş anlaminda. Yorumla Soran +1 yıl Niyeki ben naptim ki 😅 Yorumla eserbay +1 yıl Sevgili bulamaışsin ondan Tatlim Yorumla eserbay +1 yıl Yzsana bana. Yorumla Soran +1 yıl Oha diyorum 🙄😶 Yorumla eserbay +1 yıl Yazman icinmi oha azarini işittim Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yan i Yorumla eserbay +1 yıl Neden oha dedin Yorumla Soran +1 yıl Yaz bana demene🙄 Yorumla eserbay +1 yıl Çokmu kötü bir şey Yorumla
magdurarkadaşşş Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Bağa don diker misin de koşmayı bırak uçar 😂😂😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Oha ya 😐 Yorumla magdurarkadaşşş +1 yıl Ahaha 😂😂😂😂 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Makas isteme bahanesiyle yaklaş 🤣 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Makasla isim yok şu an Yorumla doganburak65 +1 yıl Senin amacın makas almak değil erkege yaklaşmak değil mi? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla doganburak65 +1 yıl O zaman makasla işin olup olmamasi önemli degil. Muhabbet açmak için bahane lazım sana Yorumla Soran +1 yıl Nbliyimki ya 😐 Yorumla
İmposibleee Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Erkek mi tavlican çennn😂😂 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla İmposibleee +1 yıl Neden özellikle tekstil Yorumla Soran +1 yıl İşe başladı m Yorumla İmposibleee +1 yıl Begendigin bir çocuk mu var Yorumla Soran +1 yıl Aynen dün vebugun Yorumla İmposibleee +1 yıl Bir şekilde dikkatini çekmen gerekiyor Yorumla Soran +1 yıl Sürekli yanımdan geciyo Yorumla İmposibleee +1 yıl Molalarda falan bir şekilde iletişime geç Yorumla Soran +1 yıl Molada goremiyomki Yorumla İmposibleee +1 yıl O zaman Çalışırken kaçamak bakışlar at o anlar Yorumla Soran +1 yıl Ayy bunu malesf yapiyom da görmüşümdür bilmiyom Yorumla İmposibleee +1 yıl Gormediyse bile mutlaka görür bir gün Yorumla Soran +1 yıl He iyi ozmn 🙄 Yorumla
omercimli Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl İşe başladın tekstilde 😅 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle 😎 Yorumla omercimli +1 yıl Hayırlısı olsun zamanla olur merak etme benim takstilde isen direk taklit et kabul ederim hemen 😅😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Takip mo Yorumla omercimli +1 yıl Teklif Yorumla Soran +1 yıl He anladim 😃 Yorumla omercimli +1 yıl 😂😂 Yorumla
Brodtsy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Neden tekstil😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
direk konuşun
Nediycemki ise yeni girdim ya😃
Selam naber de :D
Klasik digmi
İplik fabrikası mı tekstil derken ney mesela ona göre diyecem sana
Triko
Bölüm farkı yoksa eğer karışıksa bi şekilde git yanına normal şekilde söyle hoşuna gider
Oha kameralar var bide iskurum var
Kameralar olsun bişey olmaz hemen biri görürse de malzeme almıştım onu verdim dersin ya da okuldan arkadaşım falan dersin 😬
Ahahahh yalanın dini ya😃🤣
Anlamadım kızzz ne dedinnn 😂😂
Yalan soykiyemiyomki
Olmaz öylee hemen duruma göre şekillenmen lazım senin 😬
Napcamyani mesela iş takiuom makinede oda osirada geciyo ellerimi falan bakarmi
Belki de o seni sözüyodue dikkat çeken bir özelliğin var mı bir kadın olarak 😬
Saçlarımı bağlamıştır bugün yukardan baya uzun sarı doğal saçım ama bilmiyom kirenmli gözlüğün.
Tavla oynayın beraber, tavla kelimesini sadece oyun anlamında düşünmek istiyorum. d Diğer türlüsü bana biraz itici geliyor.
Ohooy
Makjay mı yapacaksın, sen beni dinle kcjscjdk
Evet napcam bir haftadır kötüyüm saçım basım iğrenç ya
Bide iki gündür hastayım burmumusiliyom hep çocuk görmüştür beni
Geçmiş olsun, başarılar 😸
"Dikiş makinası arıyorum, ah pardon d yerine s koy :))" diyebilirsin
Bende direk işten kovuluyum mu🙄😶
Sıkıntı yok ben dikiş makinası olurum sana
Hım
Yapma bu saatte yat uyu azdrma
Uyudunmu🥺
Uyum abi
Okey
Şöyle bakışlar atican
Kdcjskchskdn
Sen iste burdan bile tavlanir
yav soruya bak ya.
Nebe 😄
Tekstilde nasil birini ayarlarim. bu illa tekstilmi olmasi gerekiyor😂
He evet şu an vaktimin yarısı orada geciyo bence olmalı
Teksilden sonrasini boş ver diyorsun yani
Aynen öyle 😃
Malamıne 😂
Oneki yaş😶🙄
Kürtçe.
Ha sen Kürt musun abi.
Evet kurmançi.🤑
Himmm anlamı ne abicim
Way benim evime ateş anlaminda.
Niyeki ben naptim ki 😅
Sevgili bulamaışsin ondan Tatlim
Yzsana bana.
Oha diyorum 🙄😶
Yazman icinmi oha azarini işittim
Nasıl yan i
Neden oha dedin
Yaz bana demene🙄
Çokmu kötü bir şey
Bağa don diker misin de koşmayı bırak uçar 😂😂😂
Oha ya 😐
Ahaha 😂😂😂😂
Makas isteme bahanesiyle yaklaş 🤣
Makasla isim yok şu an
Senin amacın makas almak değil erkege yaklaşmak değil mi?
Evet
O zaman makasla işin olup olmamasi önemli degil. Muhabbet açmak için bahane lazım sana
Nbliyimki ya 😐
Erkek mi tavlican çennn😂😂
Evet
Neden özellikle tekstil
İşe başladı m
Begendigin bir çocuk mu var
Aynen dün vebugun
Bir şekilde dikkatini çekmen gerekiyor
Sürekli yanımdan geciyo
Molalarda falan bir şekilde iletişime geç
Molada goremiyomki
O zaman Çalışırken kaçamak bakışlar at o anlar
Ayy bunu malesf yapiyom da görmüşümdür bilmiyom
Gormediyse bile mutlaka görür bir gün
He iyi ozmn 🙄
İşe başladın tekstilde 😅
Aynen öyle 😎
Hayırlısı olsun zamanla olur merak etme benim takstilde isen direk taklit et kabul ederim hemen 😅😅😅
Takip mo
Teklif
He anladim 😃
😂😂
Neden tekstil😂
Bilmiyorum