Çok başıma geldi..
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çok başıma geldi..
Kadınlar güçlü erkek sever ki çocuklarını güvenceye alsın. Günümüzde güç zekayla olur. Zeki erkek okur, ünv bitirir bir şekilde kendine bir iş bulur. Ailesini ve kendini geçindirecek parayı kazanır. Anlatabildim mi bir kadının seni ciddiye alması için neden işe ihtiyacın var?
Zengin olmak zorunda değilsin, kendine ve ailene yetecek para kazan , tamam. Ok?
Ben Tinder’da evlilik aramıyorum
Arayanlarla da işim yok zaten
Sen evlilik aramıyorsun kadınlar da aramıyor. Ancak kadının bilinçaltı her erkeği potansiyel çocuğunun babası olarak görür. Bu nedenle 1 gecelik de olsa 'güçlü' bir erkek olmasını tercih eder.
Hayatımdaki en mantıksız yorum , tek gecelik bir ilişkide bunları umursamak saçma eğer uzun bir ilişkiye gitmeyecekse
Canım o zaman sen KS gibi platformlarda 'Tinder’daki kızlarla konuşabilmem için “Nerde çalışıyorsun” gibi sorulara cevap verip zengin olmak zorunda mıyım?' diye başlık açıp aval aval dollanmaya devam et. Hadi bayyy
Cevap
4Cevap
Evet zorundasın. Benim bir arkadaşım vardı çocuk sarışın iki metre boyunda yüz babyface ona bile işini gücünü soruyorlardı😂
İnsanların muhabbet anlayisi o
hepsi paracı
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?