Doktor eşim hamile oldugumu anlıyor mudur sizce?

Annemlerdeyim. Bazen gelir annemlerde kalırım. 3-4 gün oldu. Eşimde bugun geldi haftasonu burada kalacak o da. Aslinda eşimle aram limoni. Ama ailem anlamadı normalde de gelip kaldigim icin ama aslında ona kizdigim icin geldim.

Kisa zaman önce de hamile oldugumu öğrendim. Eşime surpriz yapayim vs derken, bir de bunun ustune tartışınca bende ipler koptu, hamile oldugumu da söylemedim. Cocuk dusuncemizde yoktu.(eşim doktor bu arada. Ona gore yorumlar istiyorum)

Esim sabah geldi. Sabahtan beri bir seyler yiyorum. Normalde bu kadar yemem. Bulantim falanda suanlik yok, bazi kadinlarda oluyormus. Canim mi istiyor yoksa psikolojik mi bilemedim. Bu acikmalari daha ileriki aylarda bekliyordum ama simdiden boyleysem işim var. Psikolojikte olabilir bilmiyorum artik orasini.

Annemin yaptigi kavanoz salatalik tursusunu aldim yedim bir kavanozu. Eşim de bakti ama bir sey demedi. Babam bir çarşıya cikayim dedi. Cilek alir misin dedim. Cilek aldi onu bitirdim.(cilekte yerim ama aramam. Birinden cilek al diye de pek istemem normalde)

Sabah tursu, öğleden sonra cok cilek aramayan ben cilegi bitirdim. Eşim yediklerime bakiyor ama niye bakiyor anlamadim. Ne cok yiyor diye mi bakiyor yoksa hamile olabilir mi diye bir supheye duser mi bilmiyorum. Sizce saglikci biri kadinin hal hareketlerin, yediklerinden rahatca anlar mi? En sonunda elbette söyleyeceğim ama simdi degil. Hem kizginim hemde ortam musait dehil.

Doktor eşim hamile oldugumu anlıyor mudur sizce?