siz ikinci şans verir misiniz? yoksa silip atar mısınız?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer siz ikinci şans verir misiniz? yoksa silip atar mısınız?

İkinci şans diye bir şey vermem. Bana göre saçmalıktan ibaret ve gel beni hallet demek. Birisine ne kadar şans verir isen ver, haddini aşar ve sürekli affediyor diye de çok şey yapar. Bak valla yazar iken bile sinir oldum.
Herkes ikinci şansı hak eder diyemeyiz. İkinci bir şans vermek kişisel bir tercih ve karardır. Bazı durumlarda, insanlar hatalarından öğrenirler ve değişim gösterirler. Ancak, bazı kişiler aynı hataları tekrar tekrar yaparlar ve değişime açık değillerdir. Bu nedenle, kişinin geçmiş davranışları, niyetleri, değişime açıklığı gibi faktörler dikkate alınarak ikinci bir şans verilip verilmeyeceği değerlendirilmelidir.
İkinci şans her şartta olmaz. Bir hata sonrası belki. Kasıtlı olan hiçbir durumda ikinci şansa yer yok.. ikinci şans demek ilkinde iyi olmadı gel ağzıma bir daha sı ç demektir..
Etmez bence çünkü mesela birisi seni aldattı veya ihanet etti sana ona ikinci şansı versen zaten affediyor diye bir daha yapar. O yüzden bence haketmiyor.
Cevap
55Cevap
Yanlış yapmışsa ikinci şansa gerek yok. İstemeden yaptığı bir hatanın farkına varmış ise kesinlikle ikinci şansı hak eder
İlk şansını neden ötürü kaybettiğine bağlı bir durum aslında bu tamamen..
Daha çok şansı da hak edebilir ama bu kimin olduğu ile alakalı. Yani küçük şeylerden dolayı iki taraf içinde afra taftradan ilişki bitmez. Bunu diğer taraf biliyorsa çağırıldığında gelir. Ama bu sürekli sürekli olursa iplerin kopacağı zamanda gelir.
İkinci şanstan yanayım genel olarak ama 3. Aptallık olur
Herkes ikinci şansı haketmez. Senden ikinci şansı istiyicek ne yaptı bilmiyorum amaçtır ve iyice bir düşün derim. Bence ikinci sans verilmez kazanılır. Yaptığı şeyden gerçekten pişman mı yoksa rol mü yapıyor? Sana gerçekten değer veriyor mu? Ilıkcı şansı neden istiyor? Otur iyice bir düşün her şeyi. Ondan sonrada bırak ikinci şansını kendisi kazansın 😉
Hayır öldükten sonra kimseye şans verilmiyor. Beni yaratan bana bu şansı vermiyorken aciz kullarına ben niye vereyim
Eski sevgiliye geri dönmek veya ikinci bir şans vermek banyodan sonra kirli donu tekrar giymek gibidir.
Hayır haketmez. Şahsen benim için ihanet varsa direkt silerim zaten. Onun dışında bilemiyorum belki. Zamanında çok verdik defalarca hemde.
Herkesin ikinci bir şansı hak ettiğini düşünüyorum ama bazen o şansı aynı kişide kullanamazlar.
Aldatmaysa bence haketmez, bir kere yapan bir daha yapar ama küçük hatalarda yanlışlarda hak eder çünkü herkes değişebilir ve şansı hak eder.
Hayır, haketmez. Bazıları o şansı değerlendirmeyi bilmez çünkü. İkinci şansı vermeyeceğim kişilerle iletişimimi keserim, bir dahası olmaz
İkinci şansı vermiyorum, ex olmuşsa ex olmuştur. Daha önce kimseye ikinci şans vermedim sdklfşs
Aynı hataları ve yanlışları tekrar yapmayacaksa olabilir. Yapıyorsa da güven kırar silip silker atarım
Bazen 3.4. şansı bile veririm ama genelde hakketmezler...
Yaptığı hataya bağlı.
Sadakat sorunu ikinci bir şansı hak etmeyeceği gibi.
Hak ederdi. Etmediğine emin olduğun an o şans gider
Birinci şansı bulursak şükrediyoz efendi erkeklere selam olsun 🖐️
Aldatma vs gibi durumlar varsa ikinci şansı hak etmez. Diğer durumlarda düşünülebilir
Güven, ruh gibidir bir kere terkettiği bedene geri dönmez.
Genelde ikinci sans ikinci darbeye müsaade etmektir bir kere olduysa gene olur
Hatalar affedilmeyi, suç ise cezalandırılmayı hak eder...
Yaptığı şeye bağlı. Affedilecek şey var affedilemeyecek şey var..
Ederler ama ben hiç ikinci şansını düzgün kullanabilen görmedim 😣
Gördük ki bir kez hata yapan 2 de yine aynısını yapıyor
hiç kimse ikinci şansı hak etmez birincisini düzgün kullansaymış
Duruma göre değişir bir hata var birde bile bile ladese girmek var
Hayır tekte uzaklaşıyorum artık, kimsenin dengesizliklerini çekmeye tahammülüm yok.
Önce hatayı, sonra onu yapan kişiyi değerlendiririm. Ona göre
Yapılan yanlışa göre değişir. Bazı yanlışlar ikinci şansı hak etmez.
Herkes ikinci bir şansın peşinde birisini düzeltmenin değil
Konuya bağlı ayrılık nedenine bağlı nasıl ayrildigimiza göre değişir
Gerçekten değişmişse hak edebilir
Herkes hak etmez yaşadıklarına baglı ama genede büyük konusmamak lazim affetmem dedigimiz şeyleri bile affettik..
Herkesin dolabında bir ceset vardır bazı anıları silemezsiniz ama kalbinizi dinleyip gereksiz insanlara şans verip kendinizi harap etmeyin lütfen
ne yaptığına bağlı mesela aldatan biri ikinci şansı hak etmez ama affedilebilecek bir şey yaptıysa ikinci bir şans verilir bence
İkinci şansı hak eden ikinci şansa ihtiyaç duymaz çünkü ilkini doğru kullanır.
Yanlışa bağlı ama herkes hak etmez hatta birçok kişi hak etmez
Kim olduğuna bağlı ne yaptığına bağlı
Hayır, herkes hak etmez.
2. Şansın hala ne olduğunu bilmiyorum 😀
Sansi bi kere kullanmadiysa bidaha kullanamaz
Herkes ikinci şansı hak etmez
Herkes ikinci bir şansı mahveder.
İhanet in şansı olmaz
Aldatma yoksa hakeder bence
Kimse hak etmez bence fikrimce
İkinci şans aptallıktır..
Verdimde yaramadi gerek yokmus
İlk şansı kaybedene ikinci şans verilmez..
Silip atarım diyecek gücün varsa yap.
Duruma göre neden olmasın
Yok yine kötü kullanır
Kimse 2. şansı haketmez.
Hayır. İkinci şans diye bişey yoktur
Hayır, hiç kimse hak etmez.
Evet hak eder ama 3. şans verilmez
Hayır şans vermem
Sadece gençten kalbi iyi olanlar
Hayır herkes hak etmez.
İhanet haricinde evet bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?