4 yıldır konuşruğum erkek arkadaşım bana hiç bir şey anlatmıyor nereye gidiyor ne yapıyor arkadaşları kimler hiç bilmiyorum?

Üstelik ilk zamanlar bana eski sevgilisinin ona her gün günaydın mesajı attırdığını o yüzfen asla günaydın mesajı atmayacağını eski sevgilisinin sürekli ona hesap sorduğunu onunda cevapladığını ama artık hiç bir şey cevaplamayacağından bahsetmişti ben zaten hesap soran biri değilim hiç olmadım 4 yıldırda bir şeyleri kendi anlatsın diye bekledim ama anlatmıyor kesinlikle geçen acaba sorarsam anlatırmı diye sorular sordum derdim benimle paylaşması sohbet etmesiydi ama ben onu sorguya çekiyormuşum gibi hissettirdi sadece sorduğum soruları cevapladı sanki cevaplamak zorundaymış gibi konuşmadan tikaindim ve daha fazla soru sormadım ben onu seviyorum ama benimle hiç bir şeyini paylaşmayan biriylede gelecek düşünemem sizce haklı mıyım? İlden ile geziyor mesela 4-5 il yanında arkadaşıyla arkadaşı kim bilmiyorum hangi illere gidiyor onu bile söylemiyor ben sorarsam söylüyor o illere niye gidiyor söylemiyor anlatmıyor bazen gezmeye diye geçiştiriyor bazı şeyleri bana hep üstü kapalı söylüyor

4 yıldır konuşruğum erkek arkadaşım bana hiç bir şey anlatmıyor nereye gidiyor ne yapıyor arkadaşları kimler hiç bilmiyorum?