İntikam almalı mıyım?

Bundan 2 ay önce arkadaşım beni yeni arkadaşıyla sürekli aşağılamaya başladılar sürekli dışladılar. Maddi durumum yüzünden. Yeni arkadaşının önceden dedikodusunu yapardı k&hpe falan derdi. sanaldan sevgili yapmıştı ayrıldı ondan deprem oldu cocuğun engelini kaldırdı geçmiş olsun dedi bizim olduğumuz gruba aldı çocuk sırf onun için İzmir'e geldi. çocukla buluşmak istedi. ben uyardım dikkat et diye sanane ya falan yaptı sende gel denemeden kaç ailenden habersiz gel dedi bende hayır ben okula okumak için geliyorum kaçmak için değil dedim. buluştular 5.000tl harcattı kendisine sonra çocuğu engelledi. Cocuk kendisinden 9 yaş büyük kendisi 17 yaşında. Yeni arkadaşıyla beni kovdular kütük işte. o hep sevilen birisi yüzü fiziği güzel erkekler ona tapiyor neredeyse ama benim hiç sevgilim olmadı kimse bana çıkma teklifi etmedi. arkadaşlarimi bana karşi doldurdu yalnız takılıyorum kimse beni istemiyor çok kiskaniyorum onu herkes onu seviyor. o ufacık minnoş bir şey ben uzunum. onu görünce sinirleniyorum lütfen bana yardım edin lütfen.
İntikam almalı mıyım?