Nişanlıyım. Bi kere bile geçmişi umrumda olmadı. Kaç sevgilisi oldu nasıl ayrıldı ilgilenmedim. Nişanlımın telefonunda bakınırken birini engellediğini gördüm. Sonra girip baktım kızın profiline araştırdım ettim. Bunların hiçbiri önemli değil. Geçmiş sonuçta. Önemli olan akşam bir davetteydik. O kızın da orada olacağını biliyordum.. Benim kızı bildiğimi bilmiyor. 2 3 defa ona doğru baktı çok ağrıma gitti dönüp bakması. bir şey de söyleyemedim..
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
gozlerini oymalisin
hadsiz duzenbaz
bence gece isini bitir sabah bir cukura gom
yok yok yakmalisin kulu bile kalmasin geriye
resmen aldatmis seni nasil bakar bunu sana nasil yapar
Gerçekten ne hissettiğimi anlamıyorsunuz alay konusu yapmışsınız umarım bir gün basınıza gelir anlarsınız.
sevgilin eski sevgilisine sürekli baksa ne yaparsın
Telefonunda engellemiş ama gözlerinde engellememiş galiba
Evet tamda öyle
Eğer derin derin anlamlı bakarsa ya da sık sık ona bakarsa o zaman o kızı biraz bildiğini bu yaptığının çok ayıp olduğunu eğer kendisine engel olamayacaksa ayrılmak istediğini söylersin
Derin derin anlamlı değilde. O mu degilmi diye baktı. Ben nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum kendimi çok üzgün hissediyorum.
:) aklı hala onda demekki. ama abartma bunu. gidip sevişmiyor ya kızla. Belliki kız senden güzel
Yoo kız benden güzel degil. Ben daha alımlı ve güzelim boy olarak fizik olarak. Ama kız da çirkin değil. Kız evli. Ayıp oluyor aklı onda falan.
Amaan boş ver o zaman. özgüvenin de var. sorun yok. Arada bakılabilir. Dedektif gibi olma. Sakın ona bunu sorma. Aklında olmayanı da sokarsın aklına
Dedektif gibi değildim ama dedektif gibi olmak hayatımı kurtardı 3 yıl önce. Nasıl canım yerine koyulduğumu öğrendim. Çok şey istemiyorum herkesin hayatında birileri olmuştur. Dönüp dönüp bakmak var bi kere dönüp bakıp kafasını çevirmek var.
Nasıl canım yerine koyulduğumu öğrendim yazacaktım üstte canım yazmışım.
Nasil slk yerine klavye yazmıyor.
:) anlıyorum canım değil. içinde o kişiye karşı uhdeler kalmış olmalı. Belki kız bıraktı onu. Belki nispet yapmak için içini acıtmak için baktı
Nasıl ayrıldıkları umrumda değil ilgilenmiyorum herkesin hayatında birileri olmuştur ben sadece yanında ben varken defalarca ona doğru bakmasından bahsediyorum rahatsız oldum ve sürekli ne olduğunu soruyor söyleyemiyorum nasıl söyleyeceğim bilmiyorum.
Bunu hiç söyleme. Sende unutursun sana güzel güzel baktıkça.
Unutacağımı zannetmiyorum sürekli gözümün önünde ona doğru bakışı. Ne hissettiğimi bir ben bilirim. Bir de akşam gittiğimiz nişan dı. Düğün de var tekrar karşılaşacaklar ben kaldıramam daha fazla.
Unutursun. Sana karşı ilgisi davranışları nasıl?
Bana karşı davranışları güzel. Güzel olsa ne olur benim içim içimi yiyor. Gerçekten çok kötü hissediyorum. Çok üzgünüm söylemeyin diyorsunuz söylemeyince konuşasım gelmiyor sürekli ne oldu ne oldu diyor. Ya düşünün biri ile gidiyorsunuz davete onun hakkında çok şey biliyorsunuz ama o bunu bilmiyor. Dönüp araştırdığınız adama bakacak. Sizde baksın canım sormam geçer gider mi diyeceksiniz. Empati yapın lütfen. O kızı göreceğimi biliyordum oda biliyordu sadece yakışmıyor dönüp bakmak. Ikisi de bekar olsa anlarım. Bana haksızlık..
Sonra zaten görmeyecek. İnsan sonrasının ne olduğunu bilmeden biriyle sevgili oluyor. netice kötü bitebiliyor. sende nişanlından ayrılsan bir gün karşılaşsanız bakarsın , bana bakıyormu merakı bile bir kaç defa baktırır. Sana da iyi davranıyor , bence takılma buna. zamanla önemsiz hale gelecektir.
Eski arkadaşı olabilir ama evli bir kadınsa eğer sizin orada işiniz ne kalp bu kayma ihtimali var o yüzden nişanlınızla tekrar aynı ortamda bulunmamalı sadece o değil evli bekar yabancı tüm kadınlarla
Empati yapmanızı rica ediyorum. Rahatsız olmayabilirsiniz ama ben rahatsız oldum.
Tamam işte rahatsız olma diye söylüyorum bunun çözümü basit eşin olarak adamı baska kadınlardan uzak tut
Kadınlardan uzak tutsam neye yarar adamın gözü ayrı oynuyorsa internet ten bulur bi şekilde bulur engelleyemem.
Yani ben böyle adamla bir ilişkiyi tavsiye etmem. Üzülürsün
Eski kırığı işte, ne varki bunda
Yanında ben varken dönüp defalarca bakması normal mi sizce? Nişanlı bir adama yakışan hareket mi?
Sen bunları baştan kabul etmişsin.. Adamın sonuçta geçmişi var hatıraları aklına gelmiştir
Ben baştan kabul ettim evet. Ama ben demedim görünce defalarca bak diye. Benimde geçmişim var onunla gittiğim davet te ben de eski sevgilimi gördüm. Bir gelirken gördüm bidaha da dönüp bakmadım. Insana yakışan da bakmamak önüne bakmak değil midir?
Yani haklısın ama biz erkekler boyleyiz maalesef...
eski sonuçta, engellemişte
Engellemiş etmiş onda değilim. Ben önceki ilişkimde çok yara aldım çok üzüldüm. Ve hayatıma başka birini aldım. Tesadüfen karşıma çıktı kızı gördüm telefonda. Ya bir tek bana mı anormal geliyor anlamıyorum. Hiç kimsenin mi ağrına gitmez.. Sevgilin, kocan, nişanlın dönüp o tarafa defalarca bakacak. Benim gözümün önünden gitmiyor. Düşünün ya onun gideceğini biliyor seni alıyor gidiyor. Gözleri onu arıyor gidince bi defa da değil defalarca bakıyor hiç mi ağrına gitmez üzülmez misin bende mi var sorun
seni üzmek istemedim gerçekten o kadar çok bakması tabi ki yanlış sen 2 3 kere demişsin ondan dolayı öyle dedim. bence git konuş rahatsız olduğunu dile getir.
Evet dönüp baktı o mu değil mi diye. Bi kaç defa. Üstelik ayakta kaldık diye onun tarafında olan sandalyelerden gidip alacaktı dedim gerek yok. Sandalyeler hemen kızın yan tarafında.
Bana karşı yapılsa gidip rahatsız olduğumu söylerdim gerçekten çok kötü bir durum
Kızın halinden gerçekten kız anlıyor. Allah razı olsun. Ama nasıl söyleceğim bilmiyorum. Akşamdan beri ağlıyorum üzülüyorum. Sürekli ne oldu diyor gece hiç uyumadım.
direkt söyle yıpratma kendini.
Nasıl söyleneceğim onu kestiremiyorum ya bana güvenmezse ya sürekli onu araştırdığımı düşünürse. Söylediğim de ya aklına sokarsam ya hep düşünürse. Neler oluyor görüyorsun sende evli olmasına rağmen kaçıyorlar beraber..
ya herkes erkek arkadaşının telefonuna bakar zaten biraz araştırmakta normal yani telefonuna bakıyordum bunu gördüm diye başlarsın