Onunla aşırı saçma bir şekilde tanıştık geçmişte akran zorbalığı gördüğünü öğrendim ve alakasız bir tartışma konusunda o zamanki beni görsen yüzüme bile bakmazdın dedi ben de emin ol o zamanki senden yine de hoşlanırdım dedim bir süre sonra benimle çıkmadan aşırı kıskanmaya başladı nereye gitsem oradaydı arkadaşlarım her hareketinden rahatsız oluyordu benimle çıkmak istemsyip beni kırıyordu bana sevmiyorum deyip kırıcı konuşuyordu en son konuşmamızda ben bitirdim yoluma bakacaktım ve gidip o gün herkese beni sevdiğini söyledi her şeyde beni suçlamak gibi bir huyu var başta yedekte tutmaya çalişıyor sanıyordum ama öyle çıkmadı resmen bir arkadaşımla konuşsam yüzü değişiyor bunun haricinde sürekli karşıma çıkıyor garip hareketleri var telefonda bağırıp çağırıyor ben de karşılık veriyorum yüzyüzeyken ise hiçbir şey diyemiyor etrafımızdaki çoğu kişide benim güzel olduğumu falan söylüyor ve bunda bile beni suçluyor gibi tavırları oldu. Çevresi var benden öncede çevresinde çok kız olmuş ama kıs süreli takılmacalarmış benimle de çıkmıyor ama sürekli kıskanmaları var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olur olur da bu zamanda pek kalmadı gibi insanlar yönlerini şaşırmış vaziyette..
Hataydı
İnsanlık halidir olur bazen önrmli olan çok dersler çıkarıp bi daha düşmemek insan dediğin düşe kalka öğreniyor..
Evet, ama sonra devam etmesi için yakınlaşma şart.
Yaşadın mı bu durumu
Evet yaşadım. Sadece sıradan fiziksel yakınlaşmalarla bir yere varılamıyor. Sevgili demek normal arkadaşlarınla yaşadıklarına kıyasla, o kadınla aranda çok daha yakın ve samimi temas, muameleler olması demektir. Yoksa yaşadığınız ilişkinin bi ağırlığı olmaz normal iki arkadaşa dönersiniz.
Başlar
Peki bana olan nefreti neden olabilir