Konuşur musunuz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Konuşur musunuz?
Asla, asla demeyin ve büyük konuşmayın. Bende 23 sene kimseyle konuşmadım ve böyle şeylerden daima uzak durdum özellikle kaçtım ama günün sonunda ilk kez bir erkekle konuşmayı göze alarak açıldım. Emin olun o güne kadar Reddettiğim erkek sayısını ve o erkeklerin çoğunu görseniz, sonra benim açıldığım çocuğu görseniz akıl sağlımdan şüphe ederdiniz çünkü o dönemde arkadaşlarım ağır şekilde eleştirmişti. Tüm çevrem hâlâ idrak edemiyor bu durumu. Mesele karakterin verdiği güven arkadaşlar. Onu hissettiren birisi olunca tamam diyorsunuz. Yoksa o kişiden birçok alanda 10/10 kişileri onlarca kez kapı dışarı etmişliğim ve aylarca peşimden koşanlara bile dönüş yapmamışlığım var. Hoş O'da vasıfsız birisi değildi ama en azından diğerlerinden farkı karakter olarak ağırbaşlı izlenim vermesiydi sanırım. Kimseye güvenmediğim için ve hayatıma Bir kişi girsin istediğim için uzak duruyorum böyle şeylerden ama işte Güven veren karakterli erkeklerden'de uzak durun arkadaşlar. Yapmam dediğim birçok şeyi yaptıracak potansiyele sahipler... Hâlâ düşünüyorum, o dönemde ki kendimi ben bile tanıyamıyorum. Trajikomik olan; öncesini söylemiyorum ama sadece çocuğun beni Reddettiği hafta bile 6 , Totalde o ay 14 kişiyi reddettim. O günden beri reddettikleriminse haddi hesabı yok.. Ciddi anlamda aşkını ilan edip, haftalarca aylarca ısrarla peşimden koşanlar bile oldu ki yine reddedip şans vermedim çünkü güvenmiyorum. Sonuç; Büyük konuşmayın, ibret alın bu yazdıklarımdan.
Cevap
2Cevap
Neden konuşmiyim daha önce çıkma teklifi de eden ben olmuştum ilk sevdiğini söyleyen de kendosmdofkgl önemi yok bence kim ilk isterse o ilk yapar :)
Şu an ne durumdayım tahmin bile edilemez tel accc
eğer hayatında biri yoksa konuşurum ne kaybederim ki
Evet tabi ki konuşmadan önce ilgisini çekmeye çalışırim ama
Seviyosan git konus bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?