Güncellemeler
+1 yıl
Ben seni ilk tanidigimda senden hoslanmistim o yuzden senle tanismak konusmak istedim dedim lafin arasinda itici mi
Yani farkeder mi begenirseniz kimin acildigi
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
yani.. bana açılması öz güvenli olduğunu gösteriyor..
beğenir miyim beğenmez miyim :) bilemiyorum o an için değerlendiririm
Erkekler avcidir kadin soylerse kesin olmaz kanisi dogru mu
katılmıyorum..
bence ne istediğini bilen kadın her erkeğin dikkatyini çeker
Haklisin sonucta israr yoksa normal
bence de normal
Beğenirsem şans veririm. Hiç hoşuma gitmezse tipi felan düzgün bir dille uğurlarm veya kırılmasn diye sevgilim var derim
Peki mesela kadin acildi diye soguma olur mu illa mucadele gerekmesi gibi
Yoo neden olsun. Kadınlarda hislerini rahatlıkla açıklayabilmeli
Sagolun Ben eksi sozlukte falan bir kac kisinin boyle olursa iliski olmaz kesin biter erkekler mucadele etmezse sevmez boyle seyler yazmislar aglayasim geldi
boş ver o malları sen
Yani dimi sonucta acildin diye de olacak diye Bisey yok adamdan hoslanirim ama gorustukce belki ben sogurum her iliski ayni olmaz yani
Aynen aynen
Illa oyle bisey yok dimi erkek cok ugrasacak falan
Ablacım tamam bea. Yaptım yorumumu daha neyin peşindesin
Rahatlamaya calisiyorum
Kasma fazla olursa olur
Haklisin ben bu cocuga takmistim biraz Eskiden cok hoslaniyordum o yuzden ama adam bir garip surekli instada kiz pesinde Günde 20 kiz ekledigi oldu
Salla gitsin onu
Yani tamam biseyim degil baska kizlarla eklesir konusur ama gozunu seveyim 20 nedir kim olursa olsun demis bir de surekli sporda kendini cekiyor sagdan soldan
Hoş bir durum ama duruma göre kullanabilirim bunu. Eğer cepte olduğunu hissedersem yatak için kullanabilirim
Cepte degil niyetini soylemis ama her an gidebilir de yani ters tavir gorunce seni begenmis ama olmuyor
Arada ben de bakarak veya konuşarak ilgisini üstümde tutmaya devam edebilirim. Önemli olan kızın duruşu. Olmayacağını bildiği halde biraz gülüşüme sohbetime eriyorsa onu kullanmam için cesaret verir bana
Sen de ne kotuymussun
Benim kötü olduğum kadar karşımdaki de iradesiz olmasın o zaman zorla bir şey yapmıyorum
Ben beceremiyosam duyguları varsa kadını erkeği yok gayet iyi hissettirir
Sevilmek hoşuma giderdi herhalde hiç karşı cinsten ilgi görmedim
Genelde erkekler acilir ama normal yani birinin senden hoslanmasi hos hissettirir
Güzel etkileyici bir kadınsa hoşuma gider. Ama nasıl açıldığına bağlı.
Bana gurur verirdi sonuçta güzel bir hatun gelmiş bana açılıyor 😅😅🙈
Kiza bulusma teklif etmissin zaten henuz bulusmamissiniz ama kiz iste yazarken niyetini belli etmis erkekler sogur mu mucadele yok gibi
Yok canım ne alakası var sorma ile neden soğusun yani ben teklif etmişim kabul edip gelip yanımda yer alırsa mutlu olurum yok derse de kendi bilir fazla naz aşık usandırır. Erkeği soğutacak hakkında kötü düşündürecek bir durum değil bu. Ben olsam sormam hatta teşekkür ederim kırmadın geldin derim
Yok bulusma icin degil konusma arasinda seni tanimak istedim hoslandim Demek sogutur mu sen belki oylesine gorusmek istedin bir anda bu geldi sogur musun
Yok hayır
Soğumam aksine hoşuma gider beni beğendi o da istiyor diye düşünürüm
Anladim eksi sozlukte bir suru kisi erkek avcidir bunu yaparak tum oyun bozulur olacagi varsa bile olmaz yazmis nasil uzuldum aglayasim geldi olmayacaksa benim yuzumden mi diye
Yok canım sen de boş ver ya bakma ekşi sözle orası trollerin yeri sorsan herkes profesör orada. Ben samimi olarak söylüyorum sana bir şey kaybetmedin üzülme bunda takılacak bir şey yok.
Tamam tesekkur ederim Ben biraz Hassas biriyim cabuk etkileniyorum bir kac gecedir uyuyamadim bunu yaptigim icin
Merak etme sen kötü olan hiçbir şey yok dürüstlük her zaman iyidir istediğini göstermişsin o da istediğini göstermiş sana gerisi artık konuşmakta buluşmak da. Nasıl olur sence güzel geçer mi ☺️☺️
Ya zaten adamla gorusmeye utaniyordum simdi Adama acildim ona Cevap bile vermeden bilegimi kirdim genel olarak kimseyle konusmak istemedim dedi yani baktiginda bir Cevap almadim dolayisiyla reddedilmis hissediyorum bulusma istese dahi
Geçmiş olsun dileğini nasıl kırdın 😔 bence reddetmemiş. O da seni istiyor bence reddedilmiş gibi düşünme
Ben kirmadim. O yazmis ben bilegimi kirdim Kimseyle konusmak istemedim ondan hani yazamadim sana gibi acilmadan once ona dedim ki sen de ben de gec Cevap veriyoruz tamam ben senden hoslanmistim tanimak istedim fakat iletisim kuramioruz dedim bana verdigi cevap bu
Bence siz yakınsanız birbirinize bir yüz yüze buluşup konuşun uzaktan uzağa çok zor olur yani birbirinizi mimiklerini el kol hareketlerini görmeniz lazım yani her ne kadar sanal ortamda konuşuyor olsan da yüz yüze kendine insan çok daha iyi ifade eder karşısındakine
Biraz birbirinizi zorlayın bu iş tamam
Haklisin bana hep oyle dedi Ben mesajda rahat degilim mesaj bana yapay geliyor bulusalim dedi surekli bir turlu bulusamadik Ben de kendimi tutamadim acildim ve cevap alamadim ya acayip utaniyorum su an resmen o kismi okumamis gibi devam etti sohbete
Sen merak etme elbet geri dönüş yapar bunda utanacak bir şey yok sıkıştır bir soru sordum da cevabını alamadım da bir şeyler de yani kesin konuş de. Emin ol böyle şeylerde utanacak hiçbir şey yok aklında kalacağına söyle gitsin.
Nasilsin nasil oldun falan filan dedim ama yani acikcası adam böyle sporda sürekli fotosunu paylasan kiz ekleyen biri. Belki de ciddi ilişki istiyorum diye düşünüp korktu bilmiyorum. Onu da demek istemedim aslinda sadece söyledim hislerimi ama ne yapmalıyım bilmiyorum cevap vermemesi de bir cevap değil mi? Böyle üstelesem kötü mü gözükür of bilmiyorum çok utanıyorum Allahım
Yani adam günübirlik ilişkiler arıyorsa Çok da zorlamanın anlamı yok bence hani seni kötü gösteren bir şey yok burada sen dürüstlükle söylemişsin o günübirlik ilişkiler arıyordur işte kız düşüreyim beraber olalım sevişelim yatalım kalkalım bir şeyler düşünüyor demek ki düzenli bir şey istemiyor olabilir nasıl olsa her istediğini başka kızlarla hallediyor diye düşünüyorum ben daha düzgün birini bul o zaman emin ol çok daha iyileri vardır
Direk buluşup ilerleseydik belki sevip baglanir miydi bu şekilde diyip bir anda onu uzaklastirdim ve tüm ihtimali yok mu ettim
İhtimaller her zaman vardır imkansız diye bir şey yoktur mevzu sen o düşünceye sahip biriyle mutlu olacak mısın ya da o düşünceye sahip birine istediğini verebilecek misin sevse bile emin ol isteyecektir yaşadıklarını
Yani adam sürekli böyle tamam insan arada birileriyle tanışır bir şey istese yaşar ama bu birilerini ekliyor çıkartıyor ekliyor çıkartıyor gün geldi 20 kiz ekledi ya. Yani ne biliyim 30 yaşında adamsın. Tamam elbette ilişkilerin olabilir ama insan en azindan biriyle konuşurken dikkat eder. İnan ki sürekli kendimi suçluyorum. Geceleri zor uyuyorum. Çok üzgünüm. Bir an fevri davrandım bu adamdan olmaz diye bu mesajı attım. Sonrasında pişman oldum. Geri dönüşü yok. Canim çok yanıyor. Rezil olmuş gibi hissediyorum. Şimdi yazdım bileğini nasıl çatlattın diye yazdı işte durumu sonra da çok ağrın var mı dedim 50 dakika oldu henüz cevap vermedi. Yanlış mı yapıyorum lütfen yardım edin bana
Şöyle ki anladığım kadarıyla o adam ciddi bir ilişki istemiyor günübirlik şeyler istiyor bunu seninle yaşayamayacağını düşündüğü için çok da Umut vermek istemiyor sana rezil falan olmadın sen şansını denedin olmadı. Mesaj Bekleme rahat ol beklersen kendini üzersin
Ben de gece attım nasilsin nasil oldunu 12de bir de. Off canim cok yanıyor. Utanıyorum ama kendimden. Zaten normalde utangaç biriyim bu yaptığım o kadar zor ki benim için.
Bir şey olmaz utanılacak bir şey yok. Özelden yazsana sen bana buradan zor oluyor. Nasıl oldun diye sormuşsun sen onu düşündüğün için iyilik olarak sormuşsun o bana karşılık veriyor mu vermiyor mu bilmiyorum ama sorun onun sorunu sen bir şey kaybetmiyorsun yani kaybeden o ama haberi yok işte pişman olur da gelir sana koşarak belli mi olur. Ama gündelik yaşamak istediği için şu anda pek de doğru değil
Çok hoşuma gider eğer kadını beğendiysem
Sana karşı boş olmadiğindan emin ol
Çok mutlu olmuştum sevgilim bana açıldığında
Bence söylediklerin normal
Bana kendi yazdi bulusma istedi ama kim bilir daha kac kisiye yaziyor boyle hic ilgisiz degildi ama hem Ben hem de o birbirimize gec Cevap veriyorduk Ben de biz iletisim kuramiyoruz ama ben seni ilk tanidigimda senden hoslanmistim konusmak istedim dedim
O ne dedi
Cevap sadece su ayak bilegim kirilmisti bu da psikolojimi bozdugu icin insanlarla konusmak istemedim genel olarak
Konuşabilir miyiz biraz
Ne hakkinda
Genel
Kendimi şanslı hisseterim
Fark eder
hiçbir şey
lutuf bence
Sevindirici
Tabiki