2. Kez hayatıma birini aldım oda beni yarı yolda bıraktı vazgeçtim artık
Alt tarafı düzgün insan gibi sevilmek bu kadar mı zor anlamadım
2. Kez hayatıma birini aldım oda beni yarı yolda bıraktı vazgeçtim artık
Alt tarafı düzgün insan gibi sevilmek bu kadar mı zor anlamadım
Şansım olsaydı sanırım şu an hayatımda biri olurdu. İnsanlar kötü ama buna yapacak bir şey yok. Kalan hayatım benim en değerli varlığım bunuda hayatımda olmayan, olmak istemeyen ya da aldatan insanları düşünerek yaşayamam.
Cevap
10Cevap
aynen öyle cok yıpratıyor. ömründen ömür alıyor yaşadıklarına hayallerıne umuduna uzuluyor ınsan ıstedıgın huzur mutlu bır yuva kurmak ama gel gor. hep yarı yoldayız. sende cıddıysen neolur senı tanımama fırsat ver lutfen
Benim yeni birini tanıma derdim yok kalbim kırık biteli 10 gün oldu
Ve ben onunla ciddi düşündüm ciddi düşünecek kadar sevdim
üzüldüm.. senın adına mutlu ol ınşallah. karsına ıyı ınsan cıksın. ben hep başlamadan bır ılıskıye noyetımı soyledım ama saolsunlar cok kazık yedım. zor ne dıyeyım
Bende yarı yolda bırakıldım o kadar inanıştım ki herşeyin güzel olacağına olmadı işte nasip
ah ah ben anlatsam hangısını anlatım ıkı yıldır hıc kız arkadasım olmadı ıstemedım ınan kı. okadar soguttu ınsanlar guvenımı. bırı evlı cıktı bırı seks ıcın kulandı bırı para ıcın. zor ıste. keşke senın gbı dusunen bırı cıksaydı. ya da bırbırımızı tanısaydık. belki mutlu olurduk. insan kırılmaktan korkuyor enayı yerıne konuyorsun resmen.
Bu devirde tipi iyi olup cok iyi sağlam mesleği işi olanlar sevgiliyi bunlar yoksa geçici oluyorsun kız icin de böyle erkek icin de böyle fark etmiyo
Evet zor kolay bir meziyet değil bunu yapmak da bulmak da
Galiba zor yaşım 30 oldu ve hiç sevenim yok. Birisi sevse hemen yuvamı kurup mutlu olmak istiyorum ama öyle bir kişi yok ne yazıkki
Ben sevdim de ne oldu gitti dedi arkadaş kalalım istemedim sonra engelledi gitti
Niyeti başta belliyken sonra arkadaş kalalım sana umut vermek istemiyorum dedi yaptığı çok kötü yaaa
Bence o kişi hiç beklemediğimiz yerden çıkacak burası gibi, bi şans verip birbirimize deneyelim istersen 😄
Sen bana denk gelmemissin ben cok duzgunum
Neden bırakti seni baskıcı birimisin
Çiçeğim böceğim balım diyen adam çok yoğunum arkadaş kalalım dedii bana zaman ayır dedim zaman dediiğmde 7 24 değil düşün 5 saat ortada yoktu beni umursamıyordu başta iyiydik kendi kendine bitirdi işte
Yanlız ve umutsuz
Keşke haksızsın diyebilseydim evet bencede biri vardı bir anda mesafe koydu aramıza
Artık senin gönül yaşı gitmiş
O ne demek
Aynen öyle bu saatten sonra
Hayat kısa. boş ver üzülme
Hayat kısa işte hiç mi sevilmeyeceğim
Zor değil doğru kişiyle tanışmak önemli
Yürüdüm ona aşık oldum oda karşılık verdi annesine bile söyledi hatta konuştuk annesi ile
Son zamanlarda bana zaman ayıramıyordu
Misal iyi geceler demeden aramadan uyuyordu hep bende kötü hissediyordum arkadaş kalalım zaman ayıramıyorum dedi kabul ettim tepki gösterdim böylesi daha iyi dedi ve engelleyip bitirdi işte
Yok sayıldım başta çok iyiydi göklere çıkardı sonra çat yere çakıldım sert bir şekilde onun acısını yaşıyorum işte
Ben ona yürüdüm o kabul etti
Sonra bana sevgili hayatına hazır değilim arkadaş kalalım dedi bitirdi işte engelleyip
Bahtın kapalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?