Şimdi öncesinde flört gibiydik. Bu kişi yabancı biriydi. Durduk yere sana hediye almak istiyorum diye tutturup adres falan istedi. Tabi ben de kabul etmedim bir şeyi.
Sonrasında ibanını at para göndereyim o da hediye gibi olur dedi. Ben tabi sinirlendim önden. Neden bana durduk yere hediye almak istiyorsun diye sorduğumda güzelsin o yüzden falan dedi. Sonrasında sanki benimle bir şeyler yaşamak ister gibi kötü bir muamele yaptı. Ki öyle bir durumumuz yoktu sadece normal arkadaş gibi konuşuyorduk. Ben de buna baya kötü şeyler söyleyip engelledim.
Aradan kısa bir süre başka bir hesaptan bana fotoğraf atmış. İşte yeni sevgilim vs diye dndndn Ben de görüldü attım geçtim sadece. Bunun üzerinden cidden çok zaman geçti.
Şimdi ise mesaj atmış yine başka bir numaradan. Sanki hiçbir şey olmamış gibi merhaba , nasılsın falan diyor. Sizce ne yapmaya çalışıyor bu kişi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Senle yatmak
Öncesinde zaten diyeceğim her şeyi dedim. Olmayacağını anlaması gerekmez mi?
Saplantılı, erkeklerin çoğu böyledir. Hayır denmesi daha çok hırslandırır
Evet haklısınız sanırım. Peki sizce ne yapmalıyım? Hiç konuşmamaya devam mı etmeliyim? Yoksa yazdığına pişman mı olsun gerçi bunu nasıl yapacağımı da bilmiyorum
Tacizden içeri attırırım devam edersen yazmaya de engelle yaparsa da kanıt ile ver savcılığa
İşte yurt dışından olunca o işler karışık baya
Uyruk neresi adamın
Fransız
Sen Fransızcs biliyor musun
İngilizce konuşuyorduk
Türk kökenli olmadığına emin misin adamın? Tam Türk erkeği hareketleri anlattıkların
Kendi Instagram hesabından görüntülü bile konuştuk kız kardeşiyle vs tanıştırmıştı. Ciddi ciddi Fransız
Bana da bir ara Fransızca öğretmeyi denedi. Hani Fransızca konuşmasını da çok net duydum
Nereden buldu keki seni
Instagram'da yabancı bir diziyle ilgili fan sayfam vardı. Önce oradan yazdı onun da fan sayfası varmış. O şekilde konuşmaya başladık , sonra gerçek hesapları verip arkadaş flört gibi olduk
Anladım baya can sıkmaya başlamış sonra da. Engelle geç bence bıkar zaten bir süre sonra
Bu sefer engellemeyip kısıtlamayı düşünüyorum
Engelledikçe yazıyor çünkü
Kısıtlayınca bildirim gelmez o da yazsın yazsın dursun artık
Nereli
Fransız
Bildiğin kullanmak istemiş seni ama hala pes etmemiş
Ya ben de fark ettim zaten bunu en başta. Hani baya kötü konuştum. Normalde küfür kullanmam onu bile ettirdi yani.
Yeni Zelanda'da da bavula konulan kadını hatırla
Peki bu kişiye ne yapmam daha doğru olur?
Kesinlikle cevap vermeyecek ve engelleyiceksin. Çünkü kötüde olsa cevap verirsen takıntı yapar başına bela olur
Zaten cevap vermek içinden gelmiyor hiç. Ama bu şekilde yüz bulup yazabilmesi de sinirlendiriyor
Engelliceksin işte
Bu arada sana wp den falan mesaj atıyorsa her attığı numarayı sol üst köşeden şikayet et, wp hemen kapatıyor o kullanıcı hesabını
Instagram'da oluşturabileceği tüm hesapları engelliyorum. Ona rağmen başka hesaplardan yazıyor. WhatsApp zaten vermedim
İyi ki numaranı vermemişsin bare
Aynen o açıdan mutluyum
Hesap ismini değiştir
Ama işte beni basit biri gibi görmesi çok sinirime dokunuyor.
Öyle bir tavrım da yok hiç , görüntüm de.
Onun sebebi başka ama şimdi burada herkesin içinde söyleyemem
Zaten sorumu kimse okumuyor , yorumları mı okuyacaklar
Olsun ben yinede herkesin içinde söylemem, bu hem seninle ilgili hemde senin dışında bir konuyla
O zaman hesabına mesaj atayım oradan söyle
Tamam konuşuruz
Yazdım