Eskiden flört gibi olduğum biri aylar sonra mesaj attı nedeni ne olabilir?

Şimdi öncesinde flört gibiydik. Bu kişi yabancı biriydi. Durduk yere sana hediye almak istiyorum diye tutturup adres falan istedi. Tabi ben de kabul etmedim bir şeyi.

Sonrasında ibanını at para göndereyim o da hediye gibi olur dedi. Ben tabi sinirlendim önden. Neden bana durduk yere hediye almak istiyorsun diye sorduğumda güzelsin o yüzden falan dedi. Sonrasında sanki benimle bir şeyler yaşamak ister gibi kötü bir muamele yaptı. Ki öyle bir durumumuz yoktu sadece normal arkadaş gibi konuşuyorduk. Ben de buna baya kötü şeyler söyleyip engelledim.

Aradan kısa bir süre başka bir hesaptan bana fotoğraf atmış. İşte yeni sevgilim vs diye dndndn Ben de görüldü attım geçtim sadece. Bunun üzerinden cidden çok zaman geçti.

Şimdi ise mesaj atmış yine başka bir numaradan. Sanki hiçbir şey olmamış gibi merhaba , nasılsın falan diyor. Sizce ne yapmaya çalışıyor bu kişi?

Eskiden flört gibi olduğum biri aylar sonra mesaj attı nedeni ne olabilir?
Cevapla