Aşk İlişkileri Şıp sevdi olmak nasıl geçer? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şıp sevdi olanları buraya alalım jdşaksl nasıl vazgeçicez bu durumdan Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar ben böyle olmak istemiyorum soruyor o yüzden sordum zaten Şıp sevdi olmak nasıl geçer? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
seficisleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Geçmez. Daldan dala atlamaya devam edersiniz 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Daldan dala nasıl Bi kelime ya bende istemiyorum böyle olmak Yorumla seficisleri +1 yıl Başka bir cümle var mı Yorumla Soran +1 yıl Yani daha kibar olabilirsin başkası sorsa çözüm sunulur yorumlarda ben sorunca daldan dala oluyor yani sorun sadece bende biliyorum ama çözüm arıyorum Yorumla seficisleri +1 yıl Bak kardesim senin gibi çok tanıdığım oldu. Kırdıysam özürdilerim. Ama geneli değişmiyo. Daldan dala atlıyo. Aslında sizde ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Yorumla Soran +1 yıl Abi böyle desen anlarım da daldan dala diyince ne biliyim kötü oldum bende istemiyom sonuçta böyle olmayı hatta aşka inanmamak bile isterim Yorumla seficisleri +1 yıl Gerçekten yardım istiyonmu kardes. Yorumla Soran +1 yıl Evet abi Yorumla seficisleri +1 yıl 1. Belli bir süre flörtlüğe ara vercen.2. Nasıl bir partner istediğini belirlicen.3. Partnerine sadık kalcan.4. Her maviboncuk dağıtana inanmıcan Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkürler abi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Her erkege karsimi 0 26 Yorumla Soran +1 yıl Her erkeğe karşı değil aslında böyle bana ilgi gösteren ya da bakan birisini hemen pat diye bana aşık sanıyorum şajsşsksj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddimisin ya bende boyleyim ama ayniyiz e peki uzun zamandir mi boylesin bu cocuga ne kadar zaman oldu cokmu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende kurtulmaya calisiyorum ondan dedim ya 5 aydir boyleyim ben birine knk? Yorumla Soran +1 yıl Aynn oldu biraz da nasıl kurtulucaz sıkıldım bu durumdan aşka inanmamayı tercih ederim resmen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi yol biliyorum aslinda ama ise yarar gibi senjn kac aydir boyle bellimi tam knk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani bu kisiye karsi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ordamisin ya ciktinmi Yorumla Soran +1 yıl Burdayım kaç ay olduğunu boş ver sen aklındaki ne onu söyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hemen kiziyorsunn neyse ya konusulmuyo senle. ii aksamlar Yorumla Soran +1 yıl Kızmadım ya ne alaka sadece detay vermek istemedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cocugu su an goruyormusun bakismalar var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hala Yorumla Soran +1 yıl Arada Bi evet Yorumla Soran +1 yıl Knk aklındaki ne merak ettim iyice Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya etkili biseyde senin durumu anlamaya calistim once sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama sende hayir yokki Yorumla Soran +1 yıl Hayır yokki derken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlatmiyorsun bisey o anlamda Yorumla Soran +1 yıl Knk tam ayı bilmiyom 2 ay falan oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tm anladim once ondan iletisimi kesebilirmisin yanj hic gormiycen karsisina hic cikma oldugu yere gitme oldugu yerden gecme falan bu cok onemli? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Birbirimizi mecbur görüyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He mecburiyet zorunlu gibimi atiyorum aynj yerde calisiyosunuz mecbursun Yorumla Soran +1 yıl Ayn öyle bişey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladim taktigi vercem dur Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Geçmez. Daldan dala atlamaya devam edersiniz
Daldan dala nasıl Bi kelime ya bende istemiyorum böyle olmak
Başka bir cümle var mı
Yani daha kibar olabilirsin başkası sorsa çözüm sunulur yorumlarda ben sorunca daldan dala oluyor yani sorun sadece bende biliyorum ama çözüm arıyorum
Bak kardesim senin gibi çok tanıdığım oldu. Kırdıysam özürdilerim. Ama geneli değişmiyo. Daldan dala atlıyo. Aslında sizde ne istediğinizi bilmiyorsunuz.
Abi böyle desen anlarım da daldan dala diyince ne biliyim kötü oldum bende istemiyom sonuçta böyle olmayı hatta aşka inanmamak bile isterim
Gerçekten yardım istiyonmu kardes.
Evet abi
1. Belli bir süre flörtlüğe ara vercen.
2. Nasıl bir partner istediğini belirlicen.
3. Partnerine sadık kalcan.
4. Her maviboncuk dağıtana inanmıcan
Anladım teşekkürler abi
Şıp geçer
Her erkege karsimi
Her erkeğe karşı değil aslında böyle bana ilgi gösteren ya da bakan birisini hemen pat diye bana aşık sanıyorum şajsşsksj
Ciddimisin ya bende boyleyim ama ayniyiz e peki uzun zamandir mi boylesin bu cocuga ne kadar zaman oldu cokmu?
Bende kurtulmaya calisiyorum ondan dedim ya 5 aydir boyleyim ben birine knk?
Aynn oldu biraz da nasıl kurtulucaz sıkıldım bu durumdan aşka inanmamayı tercih ederim resmen
Bi yol biliyorum aslinda ama ise yarar gibi senjn kac aydir boyle bellimi tam knk
Yani bu kisiye karsi
Ordamisin ya ciktinmi
Burdayım kaç ay olduğunu boş ver sen aklındaki ne onu söyle
Hemen kiziyorsunn neyse ya konusulmuyo senle. ii aksamlar
Kızmadım ya ne alaka sadece detay vermek istemedim
Cocugu su an goruyormusun bakismalar var mı
Hala
Arada Bi evet
Knk aklındaki ne merak ettim iyice
Ya etkili biseyde senin durumu anlamaya calistim once sadece
Ama sende hayir yokki
Hayır yokki derken
Anlatmiyorsun bisey o anlamda
Knk tam ayı bilmiyom 2 ay falan oldu
Tm anladim once ondan iletisimi kesebilirmisin yanj hic gormiycen karsisina hic cikma oldugu yere gitme oldugu yerden gecme falan bu cok onemli?
?
Birbirimizi mecbur görüyoruz
He mecburiyet zorunlu gibimi atiyorum aynj yerde calisiyosunuz mecbursun
Ayn öyle bişey
Anladim taktigi vercem dur
Tamam
Yaş kaç
Yaşın kaç