Güncellemeler
+1 yıl
;;;;;;;;
Erkek kızla öpüşecek gibi yakınlaştı diyelim ki erkek neden dudaklarını içeriye doğru kıvırır hani dudaklarını emer pozisyonda nie?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
Bilmiyor demekki. öpme onu
Bilmemek değil de flört takılıyoruz biz de böyle hareket yaptı biz öpüşecek gibiydik ama bi baktım dudaklarına o dudaklarını içeriye çekti ve arada beni gördüğü zaman yine aynı hareketi yapıyor neden acaba?
Belki istemiyor. aman öpme onu
Kendi kaybeder dimi😂
Evet tabiki. ben olsam dudaklarım 1m dışarı uzar hüüüüp diye vakumlar çekerim dudaklarını :)
Yok istemem
:) isteme. hüsranla iter onunla böyle.
Çok bişi kaybetmiyorum hem en azından zina yapmıyorum bu sayede bu iyi bence
o çocuğu öpseydin zina olacaktı :)
Öpmezdim ki 😀
Ben öpmeye karşıyım ama öpüşecek kadar yakın durabilir çünkü ses olduğu için öyle o
Yani gürültüden o kadar yakınlaşıyor
:) he anladım. o zaman öpüşmek istedi belki kız
Öpüşmek istediyse herkesin önünde mi aynı iş yerinde çalışıyoruz konuşurken sesten duymadığı için yüzüme yakınlaşıyor ben öyle düşünüyorum böyle aramızda 5 cm var herkesin önünde öpme gibi bi niyette değildir diye düşünüyorum değil mi?
E tabi değildir. aklını karıştırmış ama :) sakın aynı işyerinde birini öpme
Nasıl yani? Evet karıştırdı bi de dudağıma bakıp sonra kafasını yana çevirip yüzüme kulağını doğruttu değişik bilmiyorum ama öpmemesi daha iyi ya
Evet öpmesin. sonra devamlı istersin
Aynen bence de alışırım sonra öpmemesi daha iyi hem sevgili bile değiliz
:) evet. o şekilde de başlama hem. sonra devamlı gel öp beni ısır beni dersin :)
Yok biz zaten iş yerinden başka yerde görüşmüyoruz iş yerinde o şef ben çalışan soru sorduğumda sesten dolayı bana yakın duruyor yani o da normal bence ben başlatmam ya Allah korusun o da başlatmaz bence
İstemediği icin
Hım o yüzden mi :(
Malsef
Ama şimdi şu da var bu olay dışında da arada bana bakarken bu hareketi yapıyor neden acaba?
Sapik mi acaba
Bilmem öyle mi? Yok değildir ya olsa bana temas ederdi temas etmedi sadece sık sık öpüşecek gibi oluyoruz sonra arada o dudaklarını içeriye kıvırıyor ve bana arada bakarken yine aynı dudaklarını kıvırıyor
Dengesiz biri gibi geldi bilemedim
Dengesiz derken ne demek istedin?
Ya öper ya da öpmez kedi gibi yalanmaz yaninda
Bi de bi seviyor bi sevmiyor gibi de anlayamadım
Kendini geri çek biraz mesafeli ol bakalım ne yapicak
Tamam öyle yapim👍🏻