Evlilik kimisi için zorunluk, kimisi için kaçıştır. Peki sen evliliğe nasıl bakıyorsun?

HIMYM'a başlamışımdır.. Evliliğe hazır olduğunuzu düşünüyor musunuz yoksa daha hazır değilim, önce kendimi yetiştirmem lazım diyenlerden misiniz?
Evlilik kimisi için zorunluk, kimisi için kaçıştır. Peki sen evliliğe nasıl bakıyorsun?

HIMYM'a başlamışımdır.. Evliliğe hazır olduğunuzu düşünüyor musunuz yoksa daha hazır değilim, önce kendimi yetiştirmem lazım diyenlerden misiniz?
Günaydın,
Bende çok fazla hazır olduğumu düşünmüyorum. Özellikle günümüz Türkiye şartlarında artık evlenmek resmen bir mucize gibi bir şey. Hadi ekonomik durumu geçtim. İnsanlar duygusal olarak bile evlenmekten kaçınır hale geldi. Bende bunlardan biriyim maalesef. Özgürlüğü biraz daha fazla düşkün biri olarak evlenmeyi pek düşünmüyorum. Böyle yaşamak daha çok bana göre. Normalde sorumluluk sahibi biriyim ama konu evlilik olunca bir durup düşünüyorum.
yaşamak bi zorunluluktur
evlilik ancak anlaşabildiğiniz biri varsa yapilmalidir
böyle biri olurda evlenmezsem işte o zaman kaçıyo dersiniz
🐱🙃
insanlar topluma faydalı olmak için evlenirler bence
yani bi çocuğunuz olur ve o çocuk dünyayı değiştirebilme gücüne sahip olur (illa demiyorum belkide boş gezenin dolu kaldırım mühendisi de olabilir 🙃) belki ?
benim çocuğum yok o yüzden yok şöyle yetistiririm yok böyle diyemicem (cunki şom ağızlıyım hep tersi çıkıyor😁)
ortaya nası bi insan cikicagi ihtimali beni çok düşündürüyor 🤔
yok yok bu çocuk olmadı 😁🤔
Doğru
Önceden o kadar çok hazırdım ki. Kendimden emindim evlilik için olgunluk düzeyine eriştim diyebilirdim ama nedense bir iki yıldır tamamen uzağım. Korkuyorum nedense. Haberler, çevremizde gördüklerimiz, geçim sıkıntısı, büyük bir sorumluluk derken oho düşününce vazgeçiyor zaten insan 😄
Bence bu algı yüzünden biraz da. Evlilik kötü bir şeymiş gibi konuşuluyor sürekli. Sanki evlenince mutsuz olacakmış gibi herkes ya da bir şekilde boşanma olacakmış gibi. Oysa harika bir evliliği olan bir sürü çift var..
hiç yaşamadığım bir şey hakkında yorum pek yapamam aslında ama bildiğim tek şey var ki herşeyden önce birlikte eğlendiğin senin kusurlarını bile seven ve yargılamayan aynı zamanda hiç bir zaman sıkılmayacağını hissettiğin o kişi doğru kişidir bence tabii
Katılıyorum
Cevap
16Cevap
Hiç hazır değilim. Manevi olarak yani
Hayır düşünmüyorum çünkü evlilik basit bir konu değil maalesef, bu yüzde de bunun için para lazım yani önce bir insan kendi ayaklarının üzerinde durması hatta birikimi olması lazım. bu da olduktan sonra iş kalbini seveceği karakteri düzgün ve sizi bırakmayacak her zaman yanınızda olacak gerçek ve doğru eşi bulmak kalıyor ama bu saydığım şeyler de günümüzde zor maalesef
Bu hayatta Ted kadar mutluluğu hakeden bir başka biri yoktu.. Onun gibi seven olamaz.. Tüm orkestrayı bile çalar kendisi... :/
Henüz tam tanımıyorum Ted'i, yeni başladım. Ama kalbi kırık, enerjik ve sempatik biri kesinlikle
Keşke zihin sıfırlama icat edilse ve tekrar izlesem.. Harika bir yolculuk bu dizi cidden! Keyifli seyirler! Suit up! :)
Hâlâ nasip olmadıysa belki hazır olmadığımdandır.
Ben ruhen hazır hissetsem de evlilik büyük sorumluluk, o sorumluluğu beraber omuzlayabileceğim birisini bulduğumda korkularım biraz olsun azalır sanıyorum ki...
Kesinlikle hazır değilim. Mesleğimi elime almadan hayatımda birşeyleri rayına koymadan bir evlilik de ilişkide istemiyorum.
Sonsuza kadar hazır değilim. Hazırdan ziyadesiyle benim başka planlarım var ve evlilik onların arasında değil. Uygun da değil
evliliğe %50 hazırım diyebilirim diğer 50lik kısmı için hızlandırmaya çalışıyorum
12 sene geçti hala hazır değilim. Evlilik bir hataymış onu geç anladım.
Ruhen hazır maddi olarak iki yıla ihtiyacim var :D
Ziyadesiyle evet. Lakin aynı fikirleri tasiyabilen biri olması şart.
150 bin birikimim var ve o paraya bir şey yapılmaz 500 bin birikimim olunca evlenirim yoksa hazırım
Evliliğe hazır değilim. Evlilik büyük sorumluluk. O sorumluluğu alamam.
Ben bir kere denedim olmadı 2 senede bitti davası başınıza
Eşim cezaevine girdiğinde hayat bana 2 çocuğuma zor oldu
Allah kurtarsın
Sağol canım
Hazır hissetmiyorum. Güvensizliğimi aşamıyorum çünkü aşabilen herkese Allah en güzelini nasip etsin
Allah seni de güvenini kazanacak ve çok gğzel sevecek kalbi güzel bir insanla rastlaştırsın 🌱
Amin demeye çok korkuyorum hayırlısı olsun inş 😃
Hayırlısı diyelim bence de 🤭
Hayır asla kariyer odakliyim daha yurt dışına çıkacam😅💅
Ama asla asla dememek lazım
HIMYM nedir?
Hala yeniden evlenmeye hazır hissetmiyorum.
How I met your mother'ın kısaltması yani bir komedi dizisi
😃👍🎈
Hazırım hatta bekliyorum taliplerimi
değildim ama evlendim
Hayır ve zaten yaşım da fazlasıyla genç
Keşke hiç hazır olmasaydım 😬
İstiyorummmm ama kişiler olumsuz.
Hazır değilim. Asla olmayacağım gibi.
Her zaman hazırım evliliğe, muhteşem bir şey
Seversem hazırım.
Başka ilişkilere kapalıyım.
Başka derken?