Sor iyisi çıkacak mı?
İçime akacak mı?
Ve güneş açacak mı?
Sor iyisi çıkacak mı?
İçime akacak mı?
Ve güneş açacak mı?
Ben ne sana taparım, ne seni ararım, ne trip atarım sen ne beni oyala, ne omuz ovala, işime bakarım Ben o nazı çekemem, günaha giremem, kötü söz edemem aşk bu kızıl ötesi, yaralı müzesi, hareket edememmmmmmmmmmm
Peki bu mesajı Sertaç Ortaç ritmi ve dansıyla okumam
Ndksbdksbdkshdksbdkshdj acılarım heveste güneş açar aheste bı kapalı kafesteyimm diirriiriririir
Topu topu bi deste, ara sıra bi besle, iki nota bir besteyim
Seni çöpe atacağım poşete yazık
Bi sigara yakacağım ateşe yazık
Çıktı
aktı
açtı
:D
aşk bu kızıl ötesi
yaralı müzesi
hareket edemem
Resmen hayatımıza yön veren sözler
Ya sorma kdkd Serdar Ortaç bu kim bilir hangi göbekten zeytin yerken aklına geldi bu sözler
Cevap
2Cevap
aşka inanmıyorum ben
Aşk Burger King'ten aldığımız çubuk patatesin içine yanlışlıkla kıvrık patates karışması gibi bir şey. Başta gözün kamaşır heyecanlanırsın, ama sonra çıbbıklara kalırsın. Ne demiş ünlü düşünür Giovanni Dos Santos '' komodo ejderleri istedi diye solucanlar lezbiyen olmaz''
Kıvrık patates istiyosan popeyes git
Popeyes sevmiyorum broo Kentakiciyim ben. Ayrıca kıvrık patatesin menbaı Arbys abidir.
O zaman caz yapma brooooooo zaten kıvrık patates yiyen de erkeğim diye dolaşmasın
Kankam kıvrık patates Ahmet Kaya gibidir, çoook erkeksindir ama gizli gizli yersin onu. Kimselere belli etmeden yaşadığın gizli ve haz dolu bir kaçamaktır kıvrık patates
Çiğköfte ayran knk
Ama nerenin. Komagene doritoslu ve közlenmiş biberli ultra mega ise doru
Üfff dedim beee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?